Home
Home
Menu
Bedrijventerrein Dronten  © Pieter Bosch Fotografie

Kunstvereniging Galerie Dronten

Vorige Volgende
logo.jpg Onze kunstvereniging Galerie Dronten is een jonge, snelgroeiende groep van enthousiaste professionele en amateur kunstenaars in Dronten en omgeving.
 

Openingstijden:

De Redepassage 6-8 - Dronten: 11.30-17.00 uur van woensdag t/m zaterdag, koopzondagen van 13.00 tot 17.00

Een grote verscheidenheid aan technieken van de diverse leden vormt de basis van een unieke vereniging. Galerie Dronten gaat actief op zoek naar samenwerking met de bevolking, het bedrijfsleven, de lokale overheden en onderwijsinstellingen.

De rode draad is het vormgeven aan een platform voor onderlinge contacten tussen (amateur)kunstenaars in de regio. Dit platform gaat bijdragen aan verbetering van de individuele en collectieve kunstbeleving.

Daarnaast worden exposities georganiseerd in zowel tijdelijke en toekomstige permanente huisvesting. Deze exposities zijn vooral bedoeld om het grote publiek kennis te laten maken met de kunstbelevingen van de leden en geven de leden een mooie verkoopmogelijkheid van hun werk.

Op deze site staan veel kunstwerken van de leden, een creatieve en fantastische weergave van een unieke verzameling van kunstuitingen. Neem de tijd om even te kijken!
Interesse voor de getoonde kunstwerken of andere vragen over onze vereniging? Laat het weten via het contactformulier, wij reageren zo snel mogelijk.Kunstvereniging Galerie Dronten
De Redepassage 6-8
8254 KD Dronten
Tel 06 53410044
info@galeriedronten.n
www.galeriedronten.nl