Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 17-02-2020
  Om 19.30 uur start de ALV met lokale zaken van CDA afdeling Dronten (alleen voor CDA-leden). Om 20.30 uur komt CDA Tweede Kamerlid Harry van der Molen spreken over de actuele politiek en de koers van het CDA. Hierbij zijn ook niet-CDA leden van harte welkom! Harry van der Molen ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-02-2020
  Als CDA-fractie hebben we in oktober 2019 actuele vragen gesteld over de geluidsoverlast van de provinciale Biddingringweg. Er is goed nieuws voor een deel van de inwoners die overlast ondervinden: de Biddingringweg tussen de Elburgerweg en de Dronterweg krijgt geluidsreducerend asfalt en wordt daardoor stiller, zo meldde provincie ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-01-2020
  CDA Dronten was met leden, bestuur-en fractieleden aanwezig in Zwolle bij AppèlXL on tour. Op de foto met leden van CDA Flevoland, CDJA, minister Raymond Knops en Tweede Kamerlid Hilde Palland. Centraal deze avond stond het startstuk 'Zij aan zij'. We hebben met zo'n 300 CDA-ers gediscussieerd over de toekomst ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 21-10-2019
  Donderdag 17 oktober is in de raadsvergadering een motie van de SP aangenomen met betrekking tot het medicinaal gebruik van wiet. In Nederland is thuiskweken van wiet illegaal. Een kleine hoeveelheid plantjes wordt vaak gedoogd, maar er kan op worden gehandhaafd door bijvoorbeeld de politie. Dat betekent dat mensen vervolgd ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-07-2019
  Donderdagavond 4 juli 2019 heeft de gemeenteraad de Kadernota voor volgend jaar besproken. De Kadernota bevat veel informatie over het beleid dat komend jaar uitgevoerd zal worden. Onze fractievoorzitter Marianne Witteveen heeft daarbij namens ChristenUnie Dronten haar beschouwing gehouden. U kunt die hier terugkijken, en onderaan deze pagina als pdf ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-06-2019
  Donderdag 20 juni heeft onze fractie vragen gesteld aan de burgemeester over de overlast in Swifterbant. Zwembad De Abelen is al vaker besproken in de gemeenteraad vanwege vandalisme. In april heeft het college van burgemeester en wethouders de gemeenteraad schriftelijk geinformeerd over het plan van aanpak om overlast zoveel mogelijk ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten
 • Gepost op 23-02-2020
  SP Dronten is, als vervolg op het bewonersoverleg vorig jaar, samen met een aantal bewoners in gesprek gegaan met de gemeente. Resultaat is dat ook het overige gedeelte van De Zuid tussen De Boeg en de Dronterweg van stil asfalt wordt voorzien. Fiets- en voetgangers oversteken worden veiliger gemaakt. ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-01-2020
  Onze kanjer, Joyce Eijk, Initiatiefnemer petitie hulpmiddelen in de WMO, Dronten "#regelhet" is genomineerd voor de award “vrouw in de media” Flevoland. Verder lezen »
 • Gepost op 16-12-2019
  Een mooi kerstcadeautje voor één van onze inwoners: de rechter heeft 5 uur huishoudelijke hulp toegewezen! Verder lezen »

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig