Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 01-03-2021
  Aankomende vrijdag 5 maart om 19:30 vindt Het Flevolands verkiezingsdebat voor jongeren plaats! Dit debat heeft CDJA Flevoland samen met JOVD Flevoland georganiseerd. Hierbij gaan 6 Kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat over verschillende stellingen. Vanuit het CDA neemt Julius Terpstra deel. Verder lezen »
 • Gepost op 28-02-2021
  Woensdagavond 03 maart a.s. uur spreekt CDA Tweede Kamerlid Hilde Palland op de Algemene Ledenvergadering van het CDA Dronten. Deze online ontmoeting start 20.30 uur, ook niet leden zijn welkom. Voor de Teams link om aanwezig te zijn, kan een bericht worden gezonden naar: info@cdadronten.nl. Hilde Palland uit Kampen is sinds ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-04-2020
  Op vrijdag 24 april zijn er 6 inwoners van de gemeente Dronten verrast door burgemeester Jean Paul Gebben met het nieuws dat zij op een later moment een koninklijke onderscheiding zullen ontvangen. Derk Buiter, Marianne Greijdanus-Klaas, Jos van Haperen, Jan Knipscheer, Jeanette Rijpma-Leutscher en Aafke Harlaar-Poortstra van harte gefeliciteerd ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 28-09-2021
  Als fractie en bestuur van ChristenUnie Dronten zijn wij blij dat we Gerrit Jan Veldhoen uit Kampen voor de laatste periode kunnen voordragen als wethouder.Gerrit Jan Veldhoen is eerder wethouder namens de ChristenUnie geweest in Oldebroek (1999-2011) en Kampen (2011-2018). Hij heeft veel ervaring met het Ruimtelijk Domein. In Kampen ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-09-2021
  Op 7 september 2021 heeft u ongetwijfeld via de media te horen gekregen dat onze ChristenUnie-wethouder Roelof Siepel heeft besloten om zijn functie neer te leggen.Wij willen als fractie en bestuur ons enorme respect uitspreken voor de manier waarop Roelof als wethouder complexe portefeuilles heeft aangepakt sinds hij in april ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-06-2021
  De fractie van ChristenUnie Dronten heeft aandacht gevraagd bij de provinciale ChristenUnie-fractie voor het behoud van de busverbindingen tussen de kleinere dorpen in de provincie. Dit naar aanleiding van het feit dat de provincie in overweging heeft de buslijnen te schrappen.De fractie van ChristenUnie Dronten heeft aandacht gevraagd bij de ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten
 • Gepost op 06-10-2021
  SP Dronten wil iedereen die aanwezig was op de avond over arbeidsmigranten bedanken voor hun komst en bijdrage. De bijeenkomst werd geleid door onze fractievoorzitter Peter Duvekot. In het panel Petra Bolster van de FNV, fruitteler Leander Vereecken, wethouder Peter van Bergen en voorzitter aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten Emile Roemer. In ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-08-2021
  Voorzitter van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten Emile Roemer zal op 4 oktober in de Open Hof spreken over de arbeidsmigranten. Dronten heeft een groot aantal arbeidsmigranten en deze zullen moeten worden gehuisvest. Verder lezen »
 • Gepost op 13-07-2021
  Gisteren is tijdens de Algemene Ledenvergadering unaniem gekozen voor Peter Duvekot als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.  Afgelopen vier jaar was Peter fractievoorzitter voor de SP en dit tot volle tevredenheid van de aanwezige leden.  Verder lezen »

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig