Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 26-04-2020
  Op vrijdag 24 april zijn er 6 inwoners van de gemeente Dronten verrast door burgemeester Jean Paul Gebben met het nieuws dat zij op een later moment een koninklijke onderscheiding zullen ontvangen. Derk Buiter, Marianne Greijdanus-Klaas, Jos van Haperen, Jan Knipscheer, Jeanette Rijpma-Leutscher en Aafke Harlaar-Poortstra van harte gefeliciteerd ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-02-2020
  Tijdens de raadsvergadering van 27 februari heeft Ferdinand Zomerman afscheid genomen van de gemeenteraad. Hij wordt opgevolgd door Coletta Dorenbos die tijdens de vergadering werd geïnstalleerd. Coletta is al even raadslid geweest tijdens het zwangerschapsverlof van Brenda Berghorst.  Verder lezen »
 • Gepost op 17-02-2020
  Om 19.30 uur start de ALV met lokale zaken van CDA afdeling Dronten (alleen voor CDA-leden). Om 20.30 uur komt CDA Tweede Kamerlid Harry van der Molen spreken over de actuele politiek en de koers van het CDA. Hierbij zijn ook niet-CDA leden van harte welkom! Harry van der Molen ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 23-12-2020
  Het is bijna kerst. Kerst, een feest van gezelligheid en samen-zijn, wordt dit jaar een ander feest dan het de afgelopen jaren was.Dit jaar staat door corona veel in het teken van isolement. We worden opgeroepen om contacten te beperken, om een veilige afstand tot elkaar aan te houden. Veel ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-10-2020
  Donderdag 22 oktober vergaderde de gemeenteraad over het initiatiefvoorstel van GroenLinks om de fonteintjes op het Meerpaalplein in de kleuren van de regenboog te laten branden. Onze fractie stond daar positief tegenover. Het college vond het voorstel zelfs zo goed dat het direct is aangenomen. Onze bijdrage is hier ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-09-2020
  Donderdag 17 september heeft onze raad gedebatteerd naar aanleiding van de gebeurtenissen rond CDA-raadslid Berghorst. De bijdrage van onze fractievoorzitter Marianne Witteveen kunt u hier terugkijken en lezen. De bijdragen van Marianne Witteveen in eerste en tweede termijn zijn hieronder na te lezen: Wat is dit moeilijk! Mijn eerste, onze eerste reactie is: ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten
 • Gepost op 02-12-2020
  Op alle mogelijk manieren zet de SP zich in om onrecht recht te zetten, zoals voor de gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire, maar ook om te zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren. Dat doen we in de Tweede Kamer en daarbuiten, door samen met de ouders te strijden en ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-10-2020
  Op 25 juni worden er vanuit de gemeenteraad regels opgesteld voor het huisvesten van arbeidsmigranten. Bij het vaststellen daarvan riep het CDA het college van B en W op om de leefomstandigheden van arbeidsmigranten in Dronten snel te verbeteren.   Verder lezen »
 • Gepost op 30-08-2020
  De SP vindt het in de huidige tijd niet verantwoord om met veel mensen de straat op te gaan. Kwetsbare mensen kiezen er voor om zoveel mogelijk thuis te blijven. Niet iedereen kan of wil voor een actie de straat op.  Want het is tijd voor actie, actie voor de ... Verder lezen »

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig