Home
Home
Menu
Station Dronten © Pieter Bosch Fotografie

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 14-05-2022
  Samen met Willemien Wever vanmorgen bij de officiële opening van de nieuwe fietsroute door de Oostrand door marathonschaatster Bianca Roosenboom. Wat een gezellige drukte en fantastisch fietsweer! Maar liefst 21 ondernemers werken samen om dit prachtige stukje buitengebied van Dronten op de kaart te zetten. De nieuwe fietsroute is te downloaden ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-05-2022
  Tijdens de raadsvergadering van 12 mei 2022 is het nieuwe college van B&W van Dronten geïnstalleerd en beëdigd.  Siert Jan Lap is wethouder namens het CDA samen met Peter van Bergen (LD), Peter Duvekot (SP) en Lazise Hillebregt (D66). Tijdens diezelfde vergadering is Hermen van Eijken geïnstalleerd als gemeenteraadslid en Harry Haasjes ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2022
  Precies 50 jaar geleden, in het voorjaar van 1972, is de gemeente Dronten ontstaan. Ter gelegenheid van deze 50e verjaardag heeft CDA Dronten in samenwerking met lokale bakker Koene Tietema een uniek koekje ontwikkeld in de vorm van het bekende beeldmerk met de 7 meerpaaltjes van Dronten. Drontenaren mogen trots zijn op ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 13-09-2022
  In de commissievergadering van donderdag 8 september jl. heeft ons raadslid Rien de Groot actuele vragen gesteld over de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Hij heeft gevraagd naar de actuele aantallen vluchtelingen en naar een plan voor de lange termijn. Vooropgesteld mag worden dat de gemeente Dronten en haar ambtenaren keihard ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-06-2022
  Het is u vast al opgevallen dat de discussie rondom stikstof oplaait en soms ook verhardt. Ook in de polder herkennen we de geluiden over stikstof. Als ChristenUnie Dronten willen we tot een zorgvuldige afweging komen, afgestemd op hetgeen er lokaal speelt. Om die reden gaan wij de komende tijd ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2022
  Woensdagavond 30 maart is de nieuwe gemeenteraad beëdigd.Ingrid Paalman, Marloes Hotting en Rien de Groot zijn beëdigd als raadsleden voor ChristenUnie Dronten. Een korte gebeurtenis, maar een mooie start voor de komende vier jaar. We gaan die op hoop van zegen vol vertrouwen tegemoet! Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten


 

PvdA Dronten

 

SP Dronten

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig