Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA DrontenChristenUnie Dronten

 • Gepost op 21-10-2019
  Donderdag 17 oktober is in de raadsvergadering een motie van de SP aangenomen met betrekking tot het medicinaal gebruik van wiet. In Nederland is thuiskweken van wiet illegaal. Een kleine hoeveelheid plantjes wordt vaak gedoogd, maar er kan op worden gehandhaafd door bijvoorbeeld de politie. Dat betekent dat mensen vervolgd ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-07-2019
  Donderdagavond 4 juli 2019 heeft de gemeenteraad de Kadernota voor volgend jaar besproken. De Kadernota bevat veel informatie over het beleid dat komend jaar uitgevoerd zal worden. Onze fractievoorzitter Marianne Witteveen heeft daarbij namens ChristenUnie Dronten haar beschouwing gehouden. U kunt die hier terugkijken, en onderaan deze pagina als pdf ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-06-2019
  Donderdag 20 juni heeft onze fractie vragen gesteld aan de burgemeester over de overlast in Swifterbant. Zwembad De Abelen is al vaker besproken in de gemeenteraad vanwege vandalisme. In april heeft het college van burgemeester en wethouders de gemeenteraad schriftelijk geinformeerd over het plan van aanpak om overlast zoveel mogelijk ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten
 • Gepost op 16-10-2019
  De gemeente Zwartewaterland roept de regering op om (gereguleerde) teelt thuis van cannabis voor medische doeleinden toe te staan. Er was daar een schrijnend geval van een ouder echtpaar waarbij de politie buitenproportioneel opgetreden heeft.  Verder lezen »
 • Gepost op 16-10-2019
  Enkele inwoners van Dronten, die aan den lijve ondervinden dat het verkrijgen of repareren van hulpmiddelen niet goed is geregeld, hebben dit tijdens de kennismakingsavond met burgemeester Gebben in de Bibliotheek nog eens extra onder zijn aandacht weten te brengen. Verder lezen »
 • Gepost op 15-10-2019
  De SP Dronten heeft Joyce Eijk ondersteund bij het opstellen van haar petitie over hulpmiddelen. Zaterdagavond 12 oktober 2019 heeft Kassa (weer) aandacht geschonken aan dit onderwerp, dat nu al zeker vier jaar door ettert. Niemand pakt zijn verantwoordelijkheid; niet de minister, niet de VNG en niet de hulpmiddelenleveranciers.  Verder lezen »

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig