Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 28-02-2020
  Tijdens de raadsvergadering van 27 februari heeft Ferdinand Zomerman afscheid genomen van de gemeenteraad. Hij wordt opgevolgd door Coletta Dorenbos die tijdens de vergadering werd geïnstalleerd. Coletta is al even raadslid geweest tijdens het zwangerschapsverlof van Brenda Berghorst.  Verder lezen »
 • Gepost op 17-02-2020
  Om 19.30 uur start de ALV met lokale zaken van CDA afdeling Dronten (alleen voor CDA-leden). Om 20.30 uur komt CDA Tweede Kamerlid Harry van der Molen spreken over de actuele politiek en de koers van het CDA. Hierbij zijn ook niet-CDA leden van harte welkom! Harry van der Molen ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-02-2020
  Als CDA-fractie hebben we in oktober 2019 actuele vragen gesteld over de geluidsoverlast van de provinciale Biddingringweg. Er is goed nieuws voor een deel van de inwoners die overlast ondervinden: de Biddingringweg tussen de Elburgerweg en de Dronterweg krijgt geluidsreducerend asfalt en wordt daardoor stiller, zo meldde provincie ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 18-03-2020
  Een gezamenlijke verklaring van de raadsfracties gemeente Dronten. Het coronavirus treft ook Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant en onze bewoners en ondernemers in het buitengebied. We weten nu nog niet welke gevolgen dit heeft voor de maatschappij en mensen persoonlijk. Wel lijkt zeker dat we pas aan het begin staan van een moeilijke ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-10-2019
  Donderdag 17 oktober is in de raadsvergadering een motie van de SP aangenomen met betrekking tot het medicinaal gebruik van wiet. In Nederland is thuiskweken van wiet illegaal. Een kleine hoeveelheid plantjes wordt vaak gedoogd, maar er kan op worden gehandhaafd door bijvoorbeeld de politie. Dat betekent dat mensen vervolgd ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-07-2019
  Donderdagavond 4 juli 2019 heeft de gemeenteraad de Kadernota voor volgend jaar besproken. De Kadernota bevat veel informatie over het beleid dat komend jaar uitgevoerd zal worden. Onze fractievoorzitter Marianne Witteveen heeft daarbij namens ChristenUnie Dronten haar beschouwing gehouden. U kunt die hier terugkijken, en onderaan deze pagina als pdf ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten
 • Gepost op 28-02-2020
  Leefbaar Dronten heeft vragen gesteld over het antispeculatiebeding en de verplichting om in gekochte woningen te wonen. Verder lezen »
 • Gepost op 20-11-2019
  SAMENVATTING Voorstel College B&W Vaststellen Bestemmingsplan Lidl Dronten-West Het voorstel is helder en duidelijk. Keuzes omtrent komst Lidl zijn reeds eerder gemaakt. We zien de gevolgen van de komst van de Lidl. Hier ligt een belangrijke rol voor ondernemers en inwoners zelf. Gezien de grootte van de wijk Dronten-West (uiteindelijk 10.000 inwoners) ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-07-2019
  Speech Jan Ammerlaan, fractievoorzitter Leefbaar Dronten inzake de Kadernota 2020 tijdens de raadsvergadering van 4 juli 2019. Verder lezen »

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig