Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 19-05-2019
  Zaterdag 18 mei waren we in het winkelcentrum Suydersee om flyers uit te delen voor de Europese Verkiezingen. Onze veiligheid, welvaart en manier van leven staan onder druk. CDA wil in Europa beschermen wat van waarde is, 75 jaar vrede en vrijheid, respect voor eigen identiteit in een verenigd Europa.  U gaat ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-05-2019
  Op de vooravond van de Europese verkiezingen, dinsdag 21 mei, kunnen jongeren in debat met vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen. Hoe zien zij hun Europese toekomst? En wat heeft Europa jongeren eigenlijk te bieden? Onder Leiding van Harko Boswijk bekennen politieke partijen Europese kleur in jongerenaccommodatie De Boot in ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-03-2019
  CDA-fractievoorzitter PS Flevoland Chris Schotman: 'De ongerustheid in Flevoland over de zorg is terecht, en daarom moet de ziekenhuiszorg weer optimaal worden' Lelystad - Bijna 90 procent van de Flevolanders vindt dat ziekenhuiszorg in de regio koste wat het kost behouden moet blijven. De toegankelijkheid van zorg in de ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 09-07-2019
  Donderdagavond 4 juli 2019 heeft de gemeenteraad de Kadernota voor volgend jaar besproken. De Kadernota bevat veel informatie over het beleid dat komend jaar uitgevoerd zal worden. Onze fractievoorzitter Marianne Witteveen heeft daarbij namens ChristenUnie Dronten haar beschouwing gehouden. U kunt die hier terugkijken, en onderaan deze pagina als pdf ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-06-2019
  Donderdag 20 juni heeft onze fractie vragen gesteld aan de burgemeester over de overlast in Swifterbant. Zwembad De Abelen is al vaker besproken in de gemeenteraad vanwege vandalisme. In april heeft het college van burgemeester en wethouders de gemeenteraad schriftelijk geinformeerd over het plan van aanpak om overlast zoveel mogelijk ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-04-2019
  Tijdens de raadsvergadering van 11 april is Roelof Siepel beëdigd als wethouder. Wij wensen hem en zijn gezin veel wijsheid, plezier en Gods zegen toe!Roelof Siepel (47) is getrouwd, vader van drie kinderen en woont sinds 2007 in Dronten. Vanaf mei 2018 was hij lid van de gemeenteraad en voorzitter van de ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten
 • Gepost op 18-07-2019
  Om het hoofd te kunnen bieden aan de lichte stijging van het aantal asielaanvragen wil het COA in Dronten 300 opvangplekken realiseren bovenop de huidige 1.000. Het totaal zou daarmee op 1.300 komen, een aantal waar ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-07-2019
  In de kadernota ontpopte het geluk van inwoners zich als ‘stip op de horizon’ van dit college. Zonder concreet vervolg blijft het bij mooie woorden en dat wilde GroenLinks voorkomen. Wij zijn er namelijk van overtuigd ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-05-2019
  Overlast  GroenLinks bepleit al sinds jaren dat er grootschalige huisvesting van studenten op de Campus zou moeten komen. Wij vinden dat de Aeres Hogeschool daarin een verantwoordelijkheid heeft.  Tot voor kort moesten studenten na het eerste jaar buiten ... Verder lezen »

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten
 • Gepost op 22-07-2019
  Dat er iets moest gebeuren met het gemeentehuis en dat daar kosten aan verbonden zijn is logisch te noemen. Niet zo logisch is dat terwijl het college in de kadernota 2019 sprak van “Nieuwe verbindingen” en daarin vermelde zelf geen keuzes te maken, maar die ruimte aan de gemeenteraad te laten, daar ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-07-2019
  Foto: Fred Bervoets Woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) kondigt een aantal verbeterpunten aan, onder meer op het gebied van communicatie en de klachtenprocedure. Dat laat de organisatie weten naar aanleiding van een zwartboek, die vorige week is overhandigd door de SP Dronten. Jessica Hobo overhandigt het zwartboek. Foto: Fred Bervoets [De Stentor ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-07-2019
  Foto: Fred Bervoets / Foto: Fred BervoetsHet ‘zwartboek’ dat de Socialistische Partij vrijdag aan Oost Flevoland Woondiensten overhandigde, leidt ook weer tot een klacht van OFW.  De woningverhuurder schrijft dat 63 van de 65 klachten anoniem zijn: „Daardoor kunnen we er op dit moment alleen een algemene lering uit trekken.” Het  ... Verder lezen »

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig