Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 01-03-2021
  Aankomende vrijdag 5 maart om 19:30 vindt Het Flevolands verkiezingsdebat voor jongeren plaats! Dit debat heeft CDJA Flevoland samen met JOVD Flevoland georganiseerd. Hierbij gaan 6 Kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat over verschillende stellingen. Vanuit het CDA neemt Julius Terpstra deel. Verder lezen »
 • Gepost op 28-02-2021
  Woensdagavond 03 maart a.s. uur spreekt CDA Tweede Kamerlid Hilde Palland op de Algemene Ledenvergadering van het CDA Dronten. Deze online ontmoeting start 20.30 uur, ook niet leden zijn welkom. Voor de Teams link om aanwezig te zijn, kan een bericht worden gezonden naar: info@cdadronten.nl. Hilde Palland uit Kampen is sinds ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-04-2020
  Op vrijdag 24 april zijn er 6 inwoners van de gemeente Dronten verrast door burgemeester Jean Paul Gebben met het nieuws dat zij op een later moment een koninklijke onderscheiding zullen ontvangen. Derk Buiter, Marianne Greijdanus-Klaas, Jos van Haperen, Jan Knipscheer, Jeanette Rijpma-Leutscher en Aafke Harlaar-Poortstra van harte gefeliciteerd ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 09-03-2021
  Kiezen voor wat ècht telt. Dat is de slogan van de ChristenUnie. Om te laten zien welke duurzame keuzes en initiatieven er genomen worden in Nederland is zaterdag 6 maart de regiorace gelanceerd.Vanuit het hele land brachten 100 afdelingen hun keuzes voor wat echt belangrijk is naar het partijbureau in ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-03-2021
  Zelfvertrouwen en authenticiteit zijn in de politiek heel belangrijke eigenschappen. We zouden daar als vrouwenfractie van de ChristenUnie in Dronten aan toe willen voegen dat juist werken en leven vanuit wie je bent, jouw unieke zijn, van belang is om kleur te geven aan onze maatschappij. Het draait immers altijd ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-02-2021
  Tijdens de raadsvergadering van februari werd een motie "vreemd aan de orde van de dag" in stemming gebracht. Een motie waarin het college wordt opgeroepen met ondernemers in gesprek te gaan om hen na de lockdown maximale ruimte te geven voor de heropstart van hun onderneming. Deze motie was sympathiek, ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten
 • Gepost op 30-03-2021
 • Gepost op 25-03-2021
  We kennen allemaal de schrijnende voorbeelden door het land heen, van mensen met een gemeentelijke uitkering, die door giften van familie of vrienden enorme bedragen terug moeten betalen. Over het algemeen zijn deze giften zeker geen luxe, maar vooral liefdevolle en solidaire gebaren. En soms ook juist heel noodzakelijke ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-03-2021
  Ook de SP fractie hoort van inwoners, dat ze geïntimideerd worden als het gaat over oneigenlijk gebruik van gemeentegrond. Ze voelen zich weggezet als dief of fraudeur. Samen met de andere fractievoorzitters in de raad is de Rekenkamer gevraagd onderzoek te doen. Er is gevraagd naar de aard en ... Verder lezen »

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig