Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 19-05-2019
  Zaterdag 18 mei waren we in het winkelcentrum Suydersee om flyers uit te delen voor de Europese Verkiezingen. Onze veiligheid, welvaart en manier van leven staan onder druk. CDA wil in Europa beschermen wat van waarde is, 75 jaar vrede en vrijheid, respect voor eigen identiteit in een verenigd Europa.  U gaat ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-05-2019
  Op de vooravond van de Europese verkiezingen, dinsdag 21 mei, kunnen jongeren in debat met vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen. Hoe zien zij hun Europese toekomst? En wat heeft Europa jongeren eigenlijk te bieden? Onder Leiding van Harko Boswijk bekennen politieke partijen Europese kleur in jongerenaccommodatie De Boot in ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-03-2019
  CDA-fractievoorzitter PS Flevoland Chris Schotman: 'De ongerustheid in Flevoland over de zorg is terecht, en daarom moet de ziekenhuiszorg weer optimaal worden' Lelystad - Bijna 90 procent van de Flevolanders vindt dat ziekenhuiszorg in de regio koste wat het kost behouden moet blijven. De toegankelijkheid van zorg in de ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 16-04-2019
  Tijdens de raadsvergadering van 11 april is Roelof Siepel beëdigd als wethouder. Wij wensen hem en zijn gezin veel wijsheid, plezier en Gods zegen toe!Roelof Siepel (47) is getrouwd, vader van drie kinderen en woont sinds 2007 in Dronten. Vanaf mei 2018 was hij lid van de gemeenteraad en voorzitter van de ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-04-2019
  Omroep Flevoland heeft voor haar programma "Over Flevoland gesproken" onlangs onze fractievoorzitter en beoogd wethouder Roelof Siepel geinterviewd. Een fragment uit deze uitzending kunt u hier bekijken: De volledige uitzending is via de website van Omroep Flevoland terug te zien. Verder lezen »
 • Gepost op 05-04-2019
  Donderdag 28 maart nam de volledige gemeenteraad, met steun van burgemeester Bakker, een motie aan die op initiatief van onze fractie is ingediend. In deze motie spreken wij ons gezamenlijk uit tegen het gebruik van geweld tegen hulpverleners en politie, naar aanleiding van een incident in Swifterbant het weekend ervoor.De ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten
 • Gepost op 09-05-2019
  Overlast  GroenLinks bepleit al sinds jaren dat er grootschalige huisvesting van studenten op de Campus zou moeten komen. Wij vinden dat de Aeres Hogeschool daarin een verantwoordelijkheid heeft.  Tot voor kort moesten studenten na het eerste jaar buiten ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-04-2019
  Burgerraadslid  Sonja begon in 2015 als fractie-assistent met het ondersteunen van de GroenLinks-fractie en ontdekte snel dat ze het politieke spel ook erg leuk vond. Vanaf 2016 was ze als burgerraadslid aan de fractie verbonden voerde ze ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-03-2019
  Aangifte in plaats van melding Minister Grapperhaus van Justitie riep afgelopen jaar journalisten nog op om aangifte te doen van bedreiging en wil dat juridisch even strafbaar stellen als het belemmeren van ambulancepersoneel. Deze aangiftes zouden een ... Verder lezen »

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten
 • Gepost op 14-04-2019
  Donderdagavond 11 april hebben wij in de commisievergadering vragen aan de wethouder gesteld over de Agpo Ferroli ketels. Dit naar aanleiding van de uitzending van het programma Kassa. Sandra Beckerman, 2e kamerlid van de SP gaf het al eerder aan in de media. De wethouder gaf aan ermee bekend te ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-03-2019
  Het forum voor Democratie heeft een kliklijn/meldpunt ingevoerd waar ouders en leerlingen, leerkrachten aan kunnen geven voor "linkse indoctrinatie" op scholen. Het filmen van docenten is hierbij toegestaan. Onze fractievoorzitter Peter Duvekot is docent en heeft zichzelf in navolging van een docent in Deventer aangegeven. Dit om ouders en leerlingen ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-02-2019
  Ik vind van wel. 15% (18 stemmen) Ik zou het graag anders zien. 5% (6 stemmen) Ik zou graag zelf bepalen hoe ik de bijdrage besteed. 31% (38 stemmen) Ik heb geen idee wat er allemaal mogelijk is. 49% ... Verder lezen »

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig