Home
Home
Menu
Station Dronten © Pieter Bosch Fotografie

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 04-11-2022
  Wéér gaat het over containers, ditmaal stelt het CDA vragen - De Drontenaar | Nieuws uit de regio Dronten CDA raadslid Dinand Ekkel heeft schriftelijke vragen gesteld over het omruilen van de mini-containers. Er zijn veel reacties binnengekomen op brieven die de gemeente aan eenpersoon huishoudens heeft gestuurd. Waarom krijgen eenpersoon ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-11-2022
  Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van gemeente Dronten heeft CDA Dronten samen met lokale bakker Koene Tietema een uniek koekje bedacht: het Dronter Icoontje. Van de opbrengst gaat 1 euro per verpakking naar 3 goede doelen die Dronten mooier maken. Donderdag 27 oktober was ik met de heer Tietema ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-05-2022
  Samen met Willemien Wever vanmorgen bij de officiële opening van de nieuwe fietsroute door de Oostrand door marathonschaatster Bianca Roosenboom. Wat een gezellige drukte en fantastisch fietsweer! Maar liefst 21 ondernemers werken samen om dit prachtige stukje buitengebied van Dronten op de kaart te zetten. De nieuwe fietsroute is te downloaden ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 26-04-2023
  Siebe de Graaf, oud-burgerraadslid voor GPV Dronten, oud-raadslid en wethouder voor ChristenUnie Dronten, oud-voorzitter ChristenUnie Dronten én oud-waterschapslid voor ChristenUnie Zuiderzeeland is vanmorgen in Dronten onderscheiden.Siebe is voor al zijn vrijwilligerswerk op allerlei fronten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Siebe, mede namens je mede-(oud)bestuursleden die naast je ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-03-2023
  Herinnert u zich onze actie van vorig jaar nog, "In een doos kun je niet wonen"? Raadslid Rien de Groot, onze woordvoerder Wonen, heeft de woningbouw als speerpunt. 11 maart 2022 hebben we in een extra raadsvergadering het bestemmingplan Swifterbant-Zuid aangenomen. Rien de Groot stelde het college daarover de volgende vragen. ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-03-2023
  Donderdag 9 februari is in de gemeenteraad gesproken over de koopzondagen. De VVD was vooraf met een amendement gekomen op de Winkeltijdenverordening waardoor het huidige aantal van 14 koopzondagen, dat wethouder Lap in stand wilde houden, wordt uitgebreid naar álle zondagen voor álle winkels. Het amendement had voor de vergadering ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten


 

PvdA Dronten

 

SP Dronten

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig