Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 01-03-2021
  Aankomende vrijdag 5 maart om 19:30 vindt Het Flevolands verkiezingsdebat voor jongeren plaats! Dit debat heeft CDJA Flevoland samen met JOVD Flevoland georganiseerd. Hierbij gaan 6 Kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat over verschillende stellingen. Vanuit het CDA neemt Julius Terpstra deel. Verder lezen »
 • Gepost op 28-02-2021
  Woensdagavond 03 maart a.s. uur spreekt CDA Tweede Kamerlid Hilde Palland op de Algemene Ledenvergadering van het CDA Dronten. Deze online ontmoeting start 20.30 uur, ook niet leden zijn welkom. Voor de Teams link om aanwezig te zijn, kan een bericht worden gezonden naar: info@cdadronten.nl. Hilde Palland uit Kampen is sinds ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-04-2020
  Op vrijdag 24 april zijn er 6 inwoners van de gemeente Dronten verrast door burgemeester Jean Paul Gebben met het nieuws dat zij op een later moment een koninklijke onderscheiding zullen ontvangen. Derk Buiter, Marianne Greijdanus-Klaas, Jos van Haperen, Jan Knipscheer, Jeanette Rijpma-Leutscher en Aafke Harlaar-Poortstra van harte gefeliciteerd ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 25-06-2021
  De fractie van ChristenUnie Dronten heeft aandacht gevraagd bij de provinciale ChristenUnie-fractie voor het behoud van de busverbindingen tussen de kleinere dorpen in de provincie. Dit naar aanleiding van het feit dat de provincie in overweging heeft de buslijnen te schrappen.De fractie van ChristenUnie Dronten heeft aandacht gevraagd bij de ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-05-2021
  De windmolens die op komst zijn in de gemeente Dronten roepen veel emotie op. Ook in onze fractie wordt er veel over gesproken. Er leven veel zorgen bij onze inwoners over de gevolgen die windmolens kunnen hebben. De gevolgen op het zicht, door slagschaduw, en gevolgen als geluidsoverlast. Laagfrequent geluid, ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-03-2021
  Kiezen voor wat ècht telt. Dat is de slogan van de ChristenUnie. Om te laten zien welke duurzame keuzes en initiatieven er genomen worden in Nederland is zaterdag 6 maart de regiorace gelanceerd.Vanuit het hele land brachten 100 afdelingen hun keuzes voor wat echt belangrijk is naar het partijbureau in ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig