Home
Home
Menu
Station Dronten © Pieter Bosch Fotografie

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 04-11-2022
  Wéér gaat het over containers, ditmaal stelt het CDA vragen - De Drontenaar | Nieuws uit de regio Dronten CDA raadslid Dinand Ekkel heeft schriftelijke vragen gesteld over het omruilen van de mini-containers. Er zijn veel reacties binnengekomen op brieven die de gemeente aan eenpersoon huishoudens heeft gestuurd. Waarom krijgen eenpersoon ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-11-2022
  Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van gemeente Dronten heeft CDA Dronten samen met lokale bakker Koene Tietema een uniek koekje bedacht: het Dronter Icoontje. Van de opbrengst gaat 1 euro per verpakking naar 3 goede doelen die Dronten mooier maken. Donderdag 27 oktober was ik met de heer Tietema ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-05-2022
  Samen met Willemien Wever vanmorgen bij de officiële opening van de nieuwe fietsroute door de Oostrand door marathonschaatster Bianca Roosenboom. Wat een gezellige drukte en fantastisch fietsweer! Maar liefst 21 ondernemers werken samen om dit prachtige stukje buitengebied van Dronten op de kaart te zetten. De nieuwe fietsroute is te downloaden ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 29-03-2024
  “ Want God rustte op de zevende dag en heiligde die, want op die dag rustte hij van heel zijn scheppingswerk “ - Gen. 2:3 Wanneer we een geliefde moeten begraven en afscheid nemen, spreken we vaak over rust: ‘rust zacht’, of ‘eeuwige rust’. Je hoeft niet meer hard te ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-11-2023
  Dinsdagavond 31 oktober is onze fractie op bezoek geweest bij de Voedselbank. We hebben veel informatie gekregen, en geven graag de oproep aan jullie door om te helpen en (houdbaar) voedsel te doneren!De Voedselbank geeft iedere donderdag en vrijdag voedselpakkettten uit aan zo'n 140-150 adressen in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-11-2023
  De concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen is zojuist door de ChristenUnie gepubliceerd. We zijn trots dat we kunnen vertellen dat ons raadslid Ingrid Paalman op plek 32 staat!Ingrid is naast raadslid in Dronten ook lector Goede Onderwijspraktijken bij hogeschool Viaa in Zwolle. Zij zegt: “Voor mij is het belangrijk dat de ... Verder lezen »

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten


 

PvdA Dronten

 

SP Dronten
 • Gepost op 30-06-2022
  Het openbaar vervoer staat om omvallen, daarom steunt de fractie van SP Dronten de landelijke actie voor behoud van OV. Er is een brandbrief in de Volkskrant geplaatst, deze is gericht aan het kabinet en hierin wordt aandacht gevraagd voor afbraak van het OV. SP Dronten is mede ondertekenaar. Verder lezen »
 • Gepost op 03-04-2022
  Op 4 oktober 2021 was Emile Roemer in Dronten om te spreken over de huisvesting van arbeidsmigranten. Dronten heeft een groot aantal arbeidsmigranten en deze zullen moeten worden gehuisvest. In de woonvisie moet dit ook zeker worden meegenomen.    Verder lezen »
 • Gepost op 22-03-2022
  De gemeenteraadsverkiezingen zijn geweest. U heeft gekozen en wat zijn wij blij met het resultaat! Een flinke winst in het aantal stemmen (zie foto). Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft. Wij hebben al zoveel leuke reacties gehad en dat doet ons goed. Wij gaan ons weer ... Verder lezen »

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig