Home
Home
Menu
Station Dronten © Pieter Bosch Fotografie

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 04-11-2022
  Wéér gaat het over containers, ditmaal stelt het CDA vragen - De Drontenaar | Nieuws uit de regio Dronten CDA raadslid Dinand Ekkel heeft schriftelijke vragen gesteld over het omruilen van de mini-containers. Er zijn veel reacties binnengekomen op brieven die de gemeente aan eenpersoon huishoudens heeft gestuurd. Waarom krijgen eenpersoon ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-11-2022
  Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van gemeente Dronten heeft CDA Dronten samen met lokale bakker Koene Tietema een uniek koekje bedacht: het Dronter Icoontje. Van de opbrengst gaat 1 euro per verpakking naar 3 goede doelen die Dronten mooier maken. Donderdag 27 oktober was ik met de heer Tietema ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-05-2022
  Samen met Willemien Wever vanmorgen bij de officiële opening van de nieuwe fietsroute door de Oostrand door marathonschaatster Bianca Roosenboom. Wat een gezellige drukte en fantastisch fietsweer! Maar liefst 21 ondernemers werken samen om dit prachtige stukje buitengebied van Dronten op de kaart te zetten. De nieuwe fietsroute is te downloaden ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 23-12-2022
  Tijdens de feestdagen, met kerst of sinterklaas, krijg je vaak cadeaus. Je krijgt van alles: van prachtige persoonlijke presentjes, tot spullen waar je totaal niet op zit te wachten. Leuk hoor, zo’n plastic autobaan voor de kinderen, maar je weet al dat ie na een paar weken kapot in de ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-09-2022
  In de commissievergadering van donderdag 8 september jl. heeft ons raadslid Rien de Groot actuele vragen gesteld over de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Hij heeft gevraagd naar de actuele aantallen vluchtelingen en naar een plan voor de lange termijn. Vooropgesteld mag worden dat de gemeente Dronten en haar ambtenaren keihard ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-06-2022
  Het is u vast al opgevallen dat de discussie rondom stikstof oplaait en soms ook verhardt. Ook in de polder herkennen we de geluiden over stikstof. Als ChristenUnie Dronten willen we tot een zorgvuldige afweging komen, afgestemd op hetgeen er lokaal speelt. Om die reden gaan wij de komende tijd ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten


 

PvdA Dronten

 

SP Dronten

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig