Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 19-03-2019
  CDA-fractievoorzitter PS Flevoland Chris Schotman: 'De ongerustheid in Flevoland over de zorg is terecht, en daarom moet de ziekenhuiszorg weer optimaal worden' Lelystad - Bijna 90 procent van de Flevolanders vindt dat ziekenhuiszorg in de regio koste wat het kost behouden moet blijven. De toegankelijkheid van zorg in de ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-03-2019
  Ondanks een motie van CDA, D66, Groen Links, SP en PvdA, een petitie van 500 verontruste burgers en vele kritische reacties van inwoners, hebben de coalitiepartijen VVD, CU en LD op 28 februari ingestemd met het besluit om 25 miljoen uit te geven aan renovatie van het gemeentehuis. Wij ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-03-2019
  Vrijdag 1 maart is er door beleidsmedewerkers van Esther de Lange en leden van CDA Dronten een werkbezoek gebracht aan de Aeres Farms in Dronten. Helaas kon Esther de Lange zelf niet aanwezig zijn door ziekte. Er is een rondleiding gegeven door Ton Kempenaar over het bedrijf. Onze ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 19-03-2019
  De ChristenUnie draagt Roelof Siepel voor als kandidaat-wethouder. Wanneer de gemeenteraad instemt met deze voordracht wordt hiermee voorzien in de vacature die is ontstaan door het vertrek van Jaap Oosterveld. De plaats die hiermee vrijkomt in de gemeenteraad van Dronten zal worden ingevuld door Ingrid Paalman. Roelof Siepel (47) is getrouwd, ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-03-2019
  Op 20 maart 2019 zijn er Provinciale Statenverkiezingen. Zes kandidaten voor de ChristenUnie Flevoland komen uit gemeente Dronten. Hier vindt u een overzicht! Benieuwd naar het verkiezingsprogramma of de hoofdlijnen daarvan? Klik dan hier. Verder lezen »
 • Gepost op 05-03-2019
  In de vergadering van 28 februari heeft de gemeenteraad een vervolgbesluit genomen over de verbouwing van het gemeentehuis. Een vervolgbesluit, omdat in november 2018 door de voltallige gemeenteraad al is besloten tot renovatie van het gebouw. Aan de hand van onderstaande vragen en antwoorden legt de ChristenUnie graag uit waarom ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig