Home
Home
Menu
Station Dronten

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 21-09-2019
  Tijdens de raadsvergadering op 19 september jl. is Coletta Dorenbos beëdigd tot raadslid. Coletta zal Brenda Berghorst vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Coletta is sinds 2008 fractieassistente en sinds 2015 burgerraadslid van CDA Dronten. We feliciteren Coletta met haar benoeming en wensen Brenda een fijn verlof toe! Foto: Fotostudio Wierd Verder lezen »
 • Gepost op 20-09-2019
  Als CDA fractie hebben we het initiatief genomen om een motie over Zorg in de Regio in te dienen bij de raadsvergadering van 19 september. De motie is unaniem door de raad aangenomen. Met de motie geven we onze wethouder en Gedeputeerde een duidelijke boodschap mee om op te komen ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  We feliciteren ons voormalig CDA raadslid Iris Bouwers van harte met deze nieuwe uitdaging! "Iris Bouwers (26) start per 1 oktober als lobbyist voor LTO Nederland in Brussel. Ze volgt Tsjerk Terpstra op. Bouwers is boerin en heeft ruime ervaring in de agrarische belangenbehartiging. Ze was vicevoorzitter van CEJA (de belangenbehartiger ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 09-07-2019
  Donderdagavond 4 juli 2019 heeft de gemeenteraad de Kadernota voor volgend jaar besproken. De Kadernota bevat veel informatie over het beleid dat komend jaar uitgevoerd zal worden. Onze fractievoorzitter Marianne Witteveen heeft daarbij namens ChristenUnie Dronten haar beschouwing gehouden. U kunt die hier terugkijken, en onderaan deze pagina als pdf ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-06-2019
  Donderdag 20 juni heeft onze fractie vragen gesteld aan de burgemeester over de overlast in Swifterbant. Zwembad De Abelen is al vaker besproken in de gemeenteraad vanwege vandalisme. In april heeft het college van burgemeester en wethouders de gemeenteraad schriftelijk geinformeerd over het plan van aanpak om overlast zoveel mogelijk ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-04-2019
  Tijdens de raadsvergadering van 11 april is Roelof Siepel beëdigd als wethouder. Wij wensen hem en zijn gezin veel wijsheid, plezier en Gods zegen toe!Roelof Siepel (47) is getrouwd, vader van drie kinderen en woont sinds 2007 in Dronten. Vanaf mei 2018 was hij lid van de gemeenteraad en voorzitter van de ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten
 • Gepost op 18-07-2019
  Om het hoofd te kunnen bieden aan de lichte stijging van het aantal asielaanvragen wil het COA in Dronten 300 opvangplekken realiseren bovenop de huidige 1.000. Het totaal zou daarmee op 1.300 komen, een aantal waar ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-07-2019
  In de kadernota ontpopte het geluk van inwoners zich als ‘stip op de horizon’ van dit college. Zonder concreet vervolg blijft het bij mooie woorden en dat wilde GroenLinks voorkomen. Wij zijn er namelijk van overtuigd ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-05-2019
  Overlast  GroenLinks bepleit al sinds jaren dat er grootschalige huisvesting van studenten op de Campus zou moeten komen. Wij vinden dat de Aeres Hogeschool daarin een verantwoordelijkheid heeft.  Tot voor kort moesten studenten na het eerste jaar buiten ... Verder lezen »

 

PvdA Dronten

 

SP Dronten
 • Gepost op 27-08-2019
  Dinsdagavond 27 augustus hebben zich ondanks de tropische omstandigheden, bijna tweehonderd betogers verzameld bij het Provinciehuis in Lelystad, om te demonstreren voor een volledig ziekenhuis in die plaats. Verder lezen »
 • Gepost op 19-08-2019
  Uit de conclusies van het rapport: “Toekomst verkenning zorg in Flevoland” kan worden opgemaakt dat, na het sluiten van het Zuiderzee ziekenhuis, het zorglandschap van Flevoland kwalitatief te kort schiet om goede en toegankelijke zorg te leveren. Verder lezen »
 • Gepost op 07-08-2019
  Op dinsdagavond 27 augustus wordt vanuit IG&H – Health het adviesrapport ‘Toekomstverkenning zorg in Flevoland’ gepresenteerd en toegelicht aan de plaatselijke poltitiek. Verder lezen »

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig