Home
Home
Menu
Station Dronten © Pieter Bosch Fotografie

Politiek Dronten

CDA Dronten
 • Gepost op 14-05-2022
  Samen met Willemien Wever vanmorgen bij de officiële opening van de nieuwe fietsroute door de Oostrand door marathonschaatster Bianca Roosenboom. Wat een gezellige drukte en fantastisch fietsweer! Maar liefst 21 ondernemers werken samen om dit prachtige stukje buitengebied van Dronten op de kaart te zetten. De nieuwe fietsroute is te downloaden ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-05-2022
  Tijdens de raadsvergadering van 12 mei 2022 is het nieuwe college van B&W van Dronten geïnstalleerd en beëdigd.  Siert Jan Lap is wethouder namens het CDA samen met Peter van Bergen (LD), Peter Duvekot (SP) en Lazise Hillebregt (D66). Tijdens diezelfde vergadering is Hermen van Eijken geïnstalleerd als gemeenteraadslid en Harry Haasjes ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2022
  Precies 50 jaar geleden, in het voorjaar van 1972, is de gemeente Dronten ontstaan. Ter gelegenheid van deze 50e verjaardag heeft CDA Dronten in samenwerking met lokale bakker Koene Tietema een uniek koekje ontwikkeld in de vorm van het bekende beeldmerk met de 7 meerpaaltjes van Dronten. Drontenaren mogen trots zijn op ... Verder lezen »ChristenUnie Dronten

 • Gepost op 01-04-2022
  Woensdagavond 30 maart is de nieuwe gemeenteraad beëdigd.Ingrid Paalman, Marloes Hotting en Rien de Groot zijn beëdigd als raadsleden voor ChristenUnie Dronten. Een korte gebeurtenis, maar een mooie start voor de komende vier jaar. We gaan die op hoop van zegen vol vertrouwen tegemoet! Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2022
  Dinsdag 29 maart nam de 'oude' raad afscheid. Bij dit afscheid ontving Marianne Witteveen een Koninklijke Onderscheiding uit handen van de burgemeester.Alle scheidende raadsleden kregen eerst een persoonlijk woord van de burgemeester en mochten daarop reageren. U kunt de bijdrage van Jean Paul Gebben en Marianne Witteveen hier terugkijken. De ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2022
  Nieuw in Dronten, maar in andere gemeenten al vaker gedaan: na de verkiezingen volgde op 24 maart een debat over de uitslag.Rien de Groot was deze avond woordvoerder voor de ChristenUnie. Ingrid Paalman en Marloes Hotting waren helaas verhinderd vanwege werkzaamheden en ziekte. U kunt de bijdrage van Rien hier ... Verder lezen »

 

Leefbaar Dronten

 

VVD Dronten

 

GroenLinks Dronten


 

PvdA Dronten

 

SP Dronten

 

D66 Dronten

 


Geen nieuwsfeed aanwezig