Home
Home
Menu
Bedrijventerrein Dronten  © Pieter Bosch Fotografie

Robert Vijn Traktoren B.V.

Vorige Volgende
logo-1.jpg Robert Vijn Traktoren B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van tractoren, machines en werktuigen. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte tractoren van diverse merken. Deze tractoren verkopen wij aan bedrijven, particulieren en wederverkopers in binnen en buitenland.

Met een mooie voorraad tractoren bieden wij een ruime keuze voor iedereen die een tractor zoekt. Ook leveren wij nieuwe en gebruikte onderdelen voor tractoren.

Voor de compact tractoren hebben wij een breed programma werktuigen voorradig. Dit zijn veelal nieuwe machines die wij gemonteerd en met garantie leveren. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om verschillende soorten: maaiers, frezen, strooiers, veegmachines, grondbakken, weideslepen etc. Stuk voor stuk machines van een goede kwaliteit en gerenommeerde merken. Tevens verkopen wij gebruikte bouwmachines zoals graafmachines, minigravers, schrankladers, shovels, rupsdumpers etc. Dit zijn machines van verschillende bekende merken. Voor meer informatie over de producten die wij leveren kunt u contact met ons opnemen of natuurlijk een bezoek brengen aan ons bedrijf.

RVT Robert Vijn Traktoren B.V.
Handelsweg - Noord 25
8251 JS Dronten
Tel +31(0)321 - 31 38 81
Mob +31(0)654 98 85 29
Email info@vijntraktoren.nl
www.vijntraktoren.nl