Home
Home
Menu
Bedrijventerrein Dronten  © Pieter Bosch Fotografie

Windturbineservice B.V.

Vorige Volgende
WTS-logo.jpg Wind betekent in onze ogen een schone vorm van energie door bewegingen van de natuur. Om deze bewegingen om te zetten in schone energie weten wij, als specialist in de windturbine sector,als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende windturbine daarbij is. Sinds begin jaren ‘90 zijn wij actief met tal van onderhoudstechnieken en oplossingen om deze fascinerende vorm van energie continu en rendabel om te kunnen blijven zetten voor een betere wereld! 
 
Windturbineservice B.V. (WTS B.V.) is een allround service- en onderhoudsbedrijf met vele jaren ervaring. Kernwoorden voor een draaiende windturbine zijn “service en onderhoud”, onze kerntaken! WTS verricht service en onderhoud aan veel soorten windturbines. Naast uitsluitend onderhoud kunnen wij complete onderhoudspakketten inclusief bladonderhoud, arbo-keuringen en verzekeringen aanbieden. 

WTS is dagelijks actief om langetermijndoelstellingen in nauw overleg met opdrachtgevers en leveranciers op detail in te vullen. We worden regelmatig betrokken bij projecten ten behoeve van het vervangen/aanpassen van een windpark. In al onze activiteiten streven wij naar open relaties en proberen wij steeds nieuwe ideeën aan te reiken!