Home
Home
Menu
Kerstloop

SP
 • Gepost op 12-05-2020
  Graag hadden we alle zorgmedewerkers in Nederland iets aan willen bieden, als blijk van waardering voor de inzet, die iedereen dag in dag uit toont. Verder lezen »
 • Gepost op 10-05-2020
  Zorgverleners verdienen onze grootste waardering voor de inzet die ze leveren om het coronavirus te bestrijden. Thuiszorgmedewerkers, huisartsen, ambulance- en ziekenhuispersoneel, medewerkers in het verpleeghuis, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ: we vragen op dit moment het uiterste van ze. Soms met gevaar voor hun eigen gezondheid. Deze coronacrisis laat ons ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-04-2020
  Maandag 27 april  viert Nederland geen Koningsdag maar Woningsdag. Maar Woningsdag zou nog veel leuker zijn, als iedereen een goede en betaalbare woning heeft. Verder lezen »
 • Gepost op 17-04-2020
  In deze crisis missen we het onderlinge contact, ook als SP leden. Het bestuur van SP Dronten wilde onze leden een hart onder de riem steken en laten weten dat de hulpdienst ook nu bereikbaar is, via dronten@sp.nl of 06-18481589.  Verder lezen »
 • Gepost op 18-03-2020
  Het coronavirus treft ook Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant en onze bewoners en ondernemers in het buitengebied. We weten nu nog niet welke gevolgen dit heeft voor de maatschappij en mensen persoonlijk. Wel lijkt zeker dat we pas aan het begin staan van een moeilijke periode die nog lang zal doordreunen.  Verder lezen »
 • Gepost op 17-03-2020
  Aan alle leden van de SP Dronten, Verder lezen »
 • Gepost op 03-03-2020
  De SP was niet gelukkig met het aannemen van het voorstel om de afvalstoffenheffing te verhogen en het aantal kilo's dat bij de milieustraat kan worden ingeleverd, te verlagen. Verder lezen »
 • Gepost op 23-02-2020
  SP Dronten is, als vervolg op het bewonersoverleg vorig jaar, samen met een aantal bewoners in gesprek gegaan met de gemeente. Resultaat is dat ook het overige gedeelte van De Zuid tussen De Boeg en de Dronterweg van stil asfalt wordt voorzien. Fiets- en voetgangers oversteken worden veiliger gemaakt. ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-01-2020
  Onze kanjer, Joyce Eijk, Initiatiefnemer petitie hulpmiddelen in de WMO, Dronten "#regelhet" is genomineerd voor de award “vrouw in de media” Flevoland. Verder lezen »
 • Gepost op 16-12-2019
  Een mooi kerstcadeautje voor één van onze inwoners: de rechter heeft 5 uur huishoudelijke hulp toegewezen! Verder lezen »

CDA
 • Gepost op 26-04-2020
  Op vrijdag 24 april zijn er 6 inwoners van de gemeente Dronten verrast door burgemeester Jean Paul Gebben met het nieuws dat zij op een later moment een koninklijke onderscheiding zullen ontvangen. Derk Buiter, Marianne Greijdanus-Klaas, Jos van Haperen, Jan Knipscheer, Jeanette Rijpma-Leutscher en Aafke Harlaar-Poortstra van harte gefeliciteerd ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-02-2020
  Tijdens de raadsvergadering van 27 februari heeft Ferdinand Zomerman afscheid genomen van de gemeenteraad. Hij wordt opgevolgd door Coletta Dorenbos die tijdens de vergadering werd geïnstalleerd. Coletta is al even raadslid geweest tijdens het zwangerschapsverlof van Brenda Berghorst.  Verder lezen »
 • Gepost op 17-02-2020
  Om 19.30 uur start de ALV met lokale zaken van CDA afdeling Dronten (alleen voor CDA-leden). Om 20.30 uur komt CDA Tweede Kamerlid Harry van der Molen spreken over de actuele politiek en de koers van het CDA. Hierbij zijn ook niet-CDA leden van harte welkom! Harry van der Molen ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-02-2020
  Als CDA-fractie hebben we in oktober 2019 actuele vragen gesteld over de geluidsoverlast van de provinciale Biddingringweg. Er is goed nieuws voor een deel van de inwoners die overlast ondervinden: de Biddingringweg tussen de Elburgerweg en de Dronterweg krijgt geluidsreducerend asfalt en wordt daardoor stiller, zo meldde provincie ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-01-2020
  CDA Dronten was met leden, bestuur-en fractieleden aanwezig in Zwolle bij AppèlXL on tour. Op de foto met leden van CDA Flevoland, CDJA, minister Raymond Knops en Tweede Kamerlid Hilde Palland. Centraal deze avond stond het startstuk 'Zij aan zij'. We hebben met zo'n 300 CDA-ers gediscussieerd over de toekomst ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-01-2020
  Op vrijdag 17 januari bracht ons Tweede Kamerlid Joba van den Berg een werkbezoek aan het St. Jansdal in Lelystad om te zien wat de laatste ontwikkelingen zijn. Namens CDA Dronten was Willemien Wever aanwezig, namens CDA Flevoland Chris Schotman, namens CDA Lelystad Romke Kinderman en Jan Ovinge ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-12-2019
  Zaterdag 21 december hebben we een kerstgroet mogen brengen en het licht mogen delen in Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten. CDA Dronten wenst u een gezegend kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Verder lezen »
 • Gepost op 23-12-2019
  In 2016 heeft Nederland een VN verdrag getekend met als doelstelling om de samenleving toegankelijk en inclusief te maken voor iedereen, met name voor mensen met een zichtbare of onzichtbare handicap.    CDA-er Rick Brink zet zich landelijk met veel positieve energie en enthousiasme in voor deze doelgroep als minister van ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-12-2019
  Het CDA heeft er in de raadsvergadering van 19 december voor gepleit om de afvalstoffenheffing voor 2020 minder drastisch te verhogen dan het college voorstelde, nl. niet ruim 11 % maar ruim 8 %. Het CDA is namelijk van mening dat wie incidenteel grof afval heeft, daar nu ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-11-2019
  We kijken terug op een geslaagde ledenvergadering. In het eerste deel kwam burgemeester Jean Paul Gebben met ons spreken over het thema burgerparticipatie. Tijdens het tweede deel van de vergadering is, na een periode van 14 jaar, afscheid genomen van bestuurslid Bert Rook. We bedanken hem ... Verder lezen »

LEEFBAAR

VVD

GROENLINKS

PVDA