Home
Home
Menu
Bedrijventerrein Dronten

Spectrum psychologie & psychotherapie

Vorige Volgende
logo_spectrum.jpg Bent u op zoek naar een BIG-geregistreerde psycholoog in Dronten Flevoland, in uw omgeving, die kan helpen bij het verbeteren van uw psychische klachten?
Een psycholoog die met aandacht naar u luistert en begrip heeft voor de problemen die u ondervindt van uw psychische klachten, die niet oordeelt en niet voorschrijft wat u moet doen, maar u helpt om dingen op een rijtje te krijgen en die hulp biedt bij het maken van keuzes die bij u passen? .
Een psycholoog die goed is opgeleid en die veel ervaring heeft opgedaan in de praktijk? Een psycholoog die professioneel handelt en voldoet aan de kwaliteitseisen en die zijn deskundigheid op peil houdt?
Dan kunt u terecht bij Anneke van Rossum, gz- psycholoog en BIG- geregistreerd. Zij werkt in de eerste lijn van de gezondheidszorg en heeft onder andere ervaring met het bieden van EMDR-behandelingen.
Of u maakt een afspraak met Henk Pasveer, gz-psycholoog en psychotherapeut en BIG-geregistreerd. Hij biedt behandelingen in de eerste lijn en in de tweede lijn van de gezondheidszorg. Henk en Anneke heten u van harte welkom bij Spectrum psychologie en psychotherapie en gaan graag met u in gesprek om samen naar uw doel toe te werken. U staat er niet alleen voor! Meestal is het mogelijk om binnen twee weken een afspraak te maken voor een eerste gesprek bij een van de psychologen van Spectrum psychologie & psychotherapie Dronten-Flevoland.
Het werkgebied van de psychologen van Spectrum is Flevoland. Mensen die zich aanmelden wonen in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Zeewolde of Lelystad, maar er komen ook mensen naar de praktijk vanuit Kampen, Harderwijk en Almere.
 
Op de website van Spectrum-Dronten en Flevoland vindt u informatie over:
het verschil tussen een psychologische behandeling in de eerste of tweede lijn
kosten en vergoeding van een gesprek bij de psycholoog
de actuele wachttijd als deze langer is dan twee weken
psychologische behandeling, therapie en werkwijze
hoe u contact kunt opnemen voor informatie of voor het stellen van een vraag
introductie van de psychologen Henk Pasveer en Anneke van Rossum
privacy, kwaliteit en wat te doen bij een klacht
hoe u zich kunt aanmelden bij Spectrum psychologie & psychotherapie Dronten-Flevoland
 
De Drieslag 30
8251 JZ Dronten
Tel.: (06) 19657777
Website: www.spectrum.nu