Home
Home
Menu
Bedrijventerrein Dronten  © Pieter Bosch Fotografie

Thea Hussaarts

Vorige Volgende
thea-logo.jpg Na mijn werkzame leven ben ik mij gaan toeleggen op tekenen en schilderen. Ik zit nu met veel plezier op de Vrije Academie Nunspeet. Wat ik het leukst vind om te maken zijn collages en mixed-media werken. Ik houd van kleur en een grapje in mijn werk.
Mijn doel is het maken van leuke unieke kunst waar mensen blij van worden. Momenteel ben ik bezig met mixed-media, 2D en 3D collages en schilderijen. 

Geboren in 1953 in Limburg en in 1967 terug naar de roots van mijn ouders in Brabant. Op mijn 18e naar de MILVA in Den Haag. Na 37 jaar met veel plezier bij het Ministerie van Defensie te hebben gewerkt ben ik mij gaan toeleggen op tekenen en schilderen.

Inmiddels zit ik al een aantal jaar op de Vrije Academie Nunspeet en ben ik lid van de Nunspeets school. Sinds kort ook lid van het Kunstcollectief Dronten. Ik schilder, maak mixed-media werk en  collages. Voor wat betreft de collages maak ik ze op het moment op (afval) hout.

Dit is geweldig om te doen. Het hele proces van hout verzamelen, er een leuke ondergrond van maken, schuren en aan elkaar kitten. Daarna uitzoeken welke afbeeldingen passend zijn voor op de bepaalde achtergrond. Het resultaat van dit alles is 3D werk wat weer een nieuwe dimensie is voor mij. Ik houd van kleur en een grapje in mijn werk.

Op dit ogenblik hangt er van mij werk in de Aeres Hogeschool in Dronten. Helaas niet te bezichtigen daar het op de directiekamers hangt. Ik ga meedoen met de Kunsttour 2.0. Dit is de vervanging van de Tour of Art Flevoland die is komen te vervallen. Het is op 3 en 4 oktober 2020. Ik exposeer dan in het clubhuis van de Golfresidentie in Dronten.

Eerdere exposities:
  • In 2019 en 2017 meegedaan met de Tour of Art Flevoland.
  • In 2019 en 2018 meegedaan met de groepsexpositie van de Nunspeets school in Nunspeet.
  • in 2019 meegedaan met de groepsexpositie “Vogels” in de Meerpaal in Dronten.
  • In 2016 meegedaan met de groepsexpositie in het ABC-gebouw in Dronten.
  • In 2015 meegedaan met de groepsexpositie in het ABC-gebouw in Dronten.

Thea Hussaarts
Koperweg 6
8251 KA Dronten
0642481067
info@theahussaarts.nl