Home
Home
Menu
empty

Dronten Online

Net buiten de randstad, tussen de A6 en de A28, ligt de gemeente Dronten. Een ruim landschap aan het Veluwemeer met bossen, water en de dorpen Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Centraal gelegen en vooral betaalbaar!  Dronten is een plaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in Oostelijk Flevoland.

Link aanmelden


Nieuws Dronten

Bron: Flevopost
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  Lelystad - Het oudste buurtcentrum van Lelystad, De Joon in de Zuiderzeewijk, bestaat dit jaar 50 jaar. Dat werd zaterdag gevierd met een feestje en een receptie. En dat weten ze wel in De Joon, hoe je feest moet vieren. Alle huidige en oud-vrijwilligers waren dan ook uitgenodigd, net als ... Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  Dronten – Wethouder Jaap Oosterveld heeft zaterdag het startsein gegeven voor de landelijke campagne ‘Actie kerkbalans’. Dat deed hij door de kerkklok van de Ludgerustoren te luiden. En nee, dat gebeurt helaas niet meer met touwen en bungelende klokkenluiders daaronder, dat gebeurt tegenwoordig met een druk op de knop. ... Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  Dronten - De Zuiderzeezwemmers houden in de voorjaarsvakantie samen met Optisport de Zwemvierdaagse in zwembad Overboord in Dronten. De zwemvierdaagse begint op maandag 18 februari en de laatste dag is vrijdag 22 februari. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  Lelystad - Mensen die vragen hebben over het natuurgebied, het beheer en het beleid voor de Oostvaardersplassen kunnen deze stellen tijdens een aantal 'schuursessies'. De eerste sessie is op zaterdag 26 januari in Buitencentrum Oostvaardersplassen in Lelystad. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  REGIO - Komende nacht is het uitstekend weer om naar de maansverduistering te kijken. Het is helder en daardoor is de bloedmaan op blauwe maandag perfect zichtbaar. Wie buiten naar de maansverduistering kijkt, doet er goed aan zich dik in te pakken tegen de kou. De minima komen in het ... Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  Dronten - Voorafgaand aan zijn George Michael Tribute in De Meerpaal geeft zanger Jordan Roy zaterdagmiddag 2 februari een masterclass. Speciaal en exclusief voor cursisten van De Meerpaal Academie. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  Emmeloord - Carnavalsvereniging De Droogpieren houdt op zaterdag 26 januari de 41e editie van het Nederlands Kampioenschap 'Mens Erger Je Niet!' in Theater 't Voorhuys in Emmeloord. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  Lelystad - Roparunteam Lelystad verkoopt zaterdag 26 januari en zaterdag 2 februari snert voor de goede doelen van de Roparun. De verse erwtensoep van Verhoeff salades en snacks is die zaterdagen tussen 10.30 en 16.30 uur verkrijgbaar bij PLUS Postma, AH Voorhof en Deen Warande. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  Dronten - In de vestigingen van de FlevoMeer Bibliotheek in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant worden van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari bijzondere Voorleesdagen gehouden. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 20-01-2019
  Swifterbant - In een arbeidsmigrantendorp aan de Visvijverweg in Swifterbant is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken in een woning. Daarbij is één persoon gewond geraakt. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 17-01-2019
  Lelystad – Maatschappijen die vanaf Lelystad Airport willen vliegen en daarvoor hun huidige plek op Schiphol opgeven, krijgen voorrang bij de verdeling van de vliegbewegingen van en naar Lelystad Airport. Maar ook maatschappijen die nu nog niet vanaf Schiphol vliegen, kunnen op Lelystad Airport terecht. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 19-01-2019
  Lelystad – De politiek heeft zorgen over de financiële situatie bij voetbalclub SV Lelystad. Sportwethouder Elly van Wageningen vindt echter vooral dat het Sportbedrijf Lelystad en de voetbalclub er samen uit moeten komen. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 19-01-2019
  Lelystad - Wat gebeurt er achter de goed beveiligde deuren en hoge muren van PI Lelystad? FlevoPost bied je een kijkje achter de schermen van de gevangenis, waar ruim 600 gedetineerden hun tijd uitzitten en zich voorbereiden op hun terugkeer in de maatschappij. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 19-01-2019
  Emmeloord - De basisscholen in Noordoostpolder zijn sinds 1 januari van dit jaar bestuurlijk onder een dak bij Aves. Leo Breukel, voorzitter van het College van Bestuur, blikt tevreden terug op een voortvarend proces. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 19-01-2019
  Lelystad - Wegens werkzaamheden aan het spoor rijden er zaterdag en zondag minder treinen tussen Lelystad en Amsterdam Zuid en Schiphol. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 19-01-2019
  Regio - Winterliefhebbers worden dit jaar op hun wenken bediend. Niet alleen is de vorst ons land binnengevallen, ook krijgt Nederland te maken met sneeuw. Dinsdag trekt een neerslagzone over ons land en daarbij ontstaat mogelijk een sneeuwdek van 5 centimeter, meldt WeerOnline. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 19-01-2019
  Regio - Voor een plek in de jongerenraad is de politie op zoek naar vijftien jongeren tussen de 13 en 18 jaar, die kritisch zijn én een mening hebben over hoe de politie haar werk doet. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 19-01-2019
  Lelystad - Genieten van het verhaal over Egel en Haas in een tot huiskamer omgetoverde filmzaal. Dat kan op 26 januari tijdens de Nationale Voorleesdag in Buitencentrum Oostvaardersplassen Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 19-01-2019
  Regio - Vogelbescherming Nederland houdt in het vierde weekend van januari de Nationale Tuinvogeltelling. Tel in het weekend van 26 en 27 januari een half uur de vogels in uw tuin en geef het aantal door aan Vogelbescherming op een speciale website. Verder lezen »
 • Bron: De Flevopost Gepost op 18-01-2019
  Dronten - Dronten heeft vrijdagavond in De Meerpaal de beste sporters gekozen. Tennisser Ryan Nijboer en atlete Nikki Boon werden opnieuw gekozen tot sportman respectievelijk -vrouw van het jaar. Het was voor tennisser Ryan Nijboer zelfs de derde keer op rij dat hij werrd uitgeroepen tot sportman van het jaar. Verder lezen »
 
Advertentie:
 

Onlangs toegevoegde foto's Gemeente Dronten

Advertentie:


Nieuwsbericht? Mail onze redactie Advertentie:


Persberichten

Hysky mooiste bewaarui 2019
Hysky mooiste bewaarui 2019
Tijdens de LNCN Themadag Uien in Dronten weer de mooiste bewaarui gekozen. Net als vorig jaar was ook nu de winnaar Piet-Jan van der Eijk, met het ras... Lees meer..
Open dag Sportcentrum De Bever
Veel mensen starten weer met bewegen in het nieuwe jaar. Om je hierin van verschillende informatie te voorzien organiseert Sportcentrum De Bever op zaterdag...
Lees meer..
Foto’s van Pieter Bosch fotografie in Aeres Bedrijvencentrum
Foto’s van Pieter Bosch fotografie in Aeres Bedrijvencentrum
Vanaf 10 januari 2019 zijn in de zijgangen en de 1e en 2e verdieping van het Aeres Bedrijven Centrum in Dronten foto’s te zien van...
Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht
Advertentie

Baardmannetjes van P.Bosch op canvas, behang en meer.. Bestel Baardmannetjes als print. Kies zelf de maat en het materiaal...


 Premium bedrijven

PV Systems zonnepanelen Glashandel Windoo glas en kozijnen La Tonnelle Tuinhuizen Nijk Agrarische Dienstverlening Technisch Bureau Nigo Flevoflex Flevocoaching AWE constructiebureau Maria Schlepers Cadema Dakwerken Akke de Boer Endless webdesign Farm Date Everun Nederland De meiden Niek van der Vlis Slagerij & Catering SailBest Lirion Libero'99 Robert Vijn Traktoren Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Hilde Boers PR Otter Tuinhuizen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh BuitenVitaal Spectrum psychologie & psychotherapie