Home
Home
Menu
de Meerpaal

“Beach Event Dronten” eind juni op het Meerpaalplein

volleybal.jpg Dronten- Op 22, 23, 24 en 25 juni vindt de derde editie van het Beach Sport Event plaats in het centrum van Dronten. Woordvoerder Hilde Boers: ”We zijn trots dat we mede dankzij de hulp van hoofdsponsors Knipscheer Infrastructuur en Van Werven het Meerpaalplein weer om kunnen toveren in een geweldige beachsportlocatie. Het vraagt nogal wat mankracht en materieel om dit ieder jaar mogelijk te maken en het zand is de basis van dit evenement. “
  Derde editie sporten op het zand
Sporten is leuk en gezond. Iedereen kan wel een sport beoefenen. Of het nu een intensieve lichamelijke sport is, of een meer tactische sport waarbij behendigheid en techniek een rol spelen.
Sport is maatschappelijk gezien ook een grote verbinder. Hoe leuk is het om eens met je collega’s, vrienden of de buren in actie te komen? Ga de sportieve strijd aan en ontdek hoe fijn het is om samen te sporten! Geniet van het recreatieve aspect en de gezelligheid tijdens dit evenement. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen. In beweging komen en samen plezier hebben is de basis van: Beach Event Dronten.

Volop mogelijkheden voor iedereen
Boers: ”We gaan voor jong en oud weer een leuk programma neerzetten. Voor de recreatieve sporter en de competitiespeler. Voor bedrijven, vrienden en buren. Iedereen kan zich komen uitleven. Zo hebben we weer een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd. Voor de jeugd organiseren we op zaterdagavond een Dodgeball toernooi en voor bedrijven gaan we naast het recreatieve volleybal ook een jeu de boules toernooi organiseren. Het voorjaar is begonnen en wij hebben er enorm veel zin in om dit als STADronten weer voor alle Drontenaren te organiseren. We houden iedereen graag op de hoogte de komende maanden, maar de data kan vast genoteerd worden!” Meer informatie en opgeven kan via: www.beacheventdronten.nl of volg ons op Facebook. 

Terug naar overzicht

“Beach Event Dronten” eind juni op het Meerpaalplein Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Mobiele tribune verhuur Windpark Kubbeweg Voetverzorging Flevoland PV Systems zonnepanelen Hondenpension De Toren hoeve Opel treffen Aeres Bedrijvencentrum Libero'99 Robert Vijn Traktoren B.V. Lirion Hilde Boers PR LoveInCare AWE constructiebureau BuitenVitaal Everun Nederland Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice SHK koeriersdiensten Farm Date La Tonnelle Tuinhuizen Chalet 15 Kunstcollectief Dronten Flevocoaching Otter Tuinhuizen Bewaaradvies.nl Thea Hussaarts ShipWoodshop Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Victor Video Dop en Erwt Van Vliet Jacht Interieurs SailBest Cadema Dakwerken Windturbineservice B.V. Technisch Bureau Nigo Akke de Boer Pieter Bosch fotografie Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Nijk Agrarische Dienstverlening De meiden De Boer Bouwzaken Money logistics cashmanagement Flevoflex Endless webdesign Chakti Total Body Center