Home
Home
Menu
de Meerpaal

“Beach Event Dronten” eind juni op het Meerpaalplein

volleybal.jpg Dronten- Op 22, 23, 24 en 25 juni vindt de derde editie van het Beach Sport Event plaats in het centrum van Dronten. Woordvoerder Hilde Boers: ”We zijn trots dat we mede dankzij de hulp van hoofdsponsors Knipscheer Infrastructuur en Van Werven het Meerpaalplein weer om kunnen toveren in een geweldige beachsportlocatie. Het vraagt nogal wat mankracht en materieel om dit ieder jaar mogelijk te maken en het zand is de basis van dit evenement. “
  Derde editie sporten op het zand
Sporten is leuk en gezond. Iedereen kan wel een sport beoefenen. Of het nu een intensieve lichamelijke sport is, of een meer tactische sport waarbij behendigheid en techniek een rol spelen.
Sport is maatschappelijk gezien ook een grote verbinder. Hoe leuk is het om eens met je collega’s, vrienden of de buren in actie te komen? Ga de sportieve strijd aan en ontdek hoe fijn het is om samen te sporten! Geniet van het recreatieve aspect en de gezelligheid tijdens dit evenement. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen. In beweging komen en samen plezier hebben is de basis van: Beach Event Dronten.

Volop mogelijkheden voor iedereen
Boers: ”We gaan voor jong en oud weer een leuk programma neerzetten. Voor de recreatieve sporter en de competitiespeler. Voor bedrijven, vrienden en buren. Iedereen kan zich komen uitleven. Zo hebben we weer een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd. Voor de jeugd organiseren we op zaterdagavond een Dodgeball toernooi en voor bedrijven gaan we naast het recreatieve volleybal ook een jeu de boules toernooi organiseren. Het voorjaar is begonnen en wij hebben er enorm veel zin in om dit als STADronten weer voor alle Drontenaren te organiseren. We houden iedereen graag op de hoogte de komende maanden, maar de data kan vast genoteerd worden!” Meer informatie en opgeven kan via: www.beacheventdronten.nl of volg ons op Facebook. 

Terug naar overzicht

“Beach Event Dronten” eind juni op het Meerpaalplein Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Comfortboats Windpark Kubbeweg Libero'99 BuitenVitaal Farm Date LoveInCare De meiden La Tonnelle Tuinhuizen Flevoflex Chalet 15 Maria Schlepers Chakti Total Body Center Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SailBest Endless webdesign ShipWoodshop Windturbineservice B.V. Dop en Erwt Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Nijk Agrarische Dienstverlening De Boer Bouwzaken AWE constructiebureau Thea Hussaarts Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Flevodrip Opel treffen Victor Video Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Money logistics cashmanagement Pieter Bosch fotografie PV Systems zonnepanelen Van Vliet Jacht Interieurs Everun Nederland Flevocoaching Hilde Boers PR Aeres Bedrijvencentrum Otter Tuinhuizen Akke de Boer Cadema Dakwerken Technisch Bureau Nigo Lirion Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Bewaaradvies.nl SHK koeriersdiensten