Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

“Beach Event Dronten” eind juni op het Meerpaalplein

volleybal.jpg Dronten- Op 22, 23, 24 en 25 juni vindt de derde editie van het Beach Sport Event plaats in het centrum van Dronten. Woordvoerder Hilde Boers: ”We zijn trots dat we mede dankzij de hulp van hoofdsponsors Knipscheer Infrastructuur en Van Werven het Meerpaalplein weer om kunnen toveren in een geweldige beachsportlocatie. Het vraagt nogal wat mankracht en materieel om dit ieder jaar mogelijk te maken en het zand is de basis van dit evenement. “
  Derde editie sporten op het zand
Sporten is leuk en gezond. Iedereen kan wel een sport beoefenen. Of het nu een intensieve lichamelijke sport is, of een meer tactische sport waarbij behendigheid en techniek een rol spelen.
Sport is maatschappelijk gezien ook een grote verbinder. Hoe leuk is het om eens met je collega’s, vrienden of de buren in actie te komen? Ga de sportieve strijd aan en ontdek hoe fijn het is om samen te sporten! Geniet van het recreatieve aspect en de gezelligheid tijdens dit evenement. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen. In beweging komen en samen plezier hebben is de basis van: Beach Event Dronten.

Volop mogelijkheden voor iedereen
Boers: ”We gaan voor jong en oud weer een leuk programma neerzetten. Voor de recreatieve sporter en de competitiespeler. Voor bedrijven, vrienden en buren. Iedereen kan zich komen uitleven. Zo hebben we weer een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd. Voor de jeugd organiseren we op zaterdagavond een Dodgeball toernooi en voor bedrijven gaan we naast het recreatieve volleybal ook een jeu de boules toernooi organiseren. Het voorjaar is begonnen en wij hebben er enorm veel zin in om dit als STADronten weer voor alle Drontenaren te organiseren. We houden iedereen graag op de hoogte de komende maanden, maar de data kan vast genoteerd worden!” Meer informatie en opgeven kan via: www.beacheventdronten.nl of volg ons op Facebook. 

Terug naar overzicht

“Beach Event Dronten” eind juni op het Meerpaalplein Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren B.V. Nijk Agrarische Dienstverlening SHK koeriersdiensten Windturbineservice B.V. ShipWoodshop Hilde Boers PR Akke de Boer De Boer Bouwzaken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Bewaaradvies.nl De meiden LoveInCare Windpark Kubbeweg Chakti Total Body Center Van Vliet Jacht Interieurs Flevoflex Opel treffen Money logistics cashmanagement Mobiele tribune verhuur Thea Hussaarts Dop en Erwt Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Farm Date Technisch Bureau Nigo Aeres Bedrijvencentrum Everun Nederland Flevocoaching Kunstcollectief Dronten Lirion Chalet 15 Voetverzorging Flevoland Endless webdesign Pieter Bosch fotografie Hondenpension De Toren hoeve Otter Tuinhuizen Flevodrip Cadema Dakwerken BuitenVitaal Wouter Jansen Groenadvies en realisatie AWE constructiebureau Notaris Nieuwdam La Tonnelle Tuinhuizen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh