Home
Home
Menu
de Meerpaal

Alle kandidaten Flevopenningen 2017 nu bekend

flevopennings2.jpg In de categorie Flevopenning Innovatief 2017 heeft de vakjury de drie genomineerden bekend gemaakt. Het gaat om de stichting Masterplan Duurzame Visserij (MDV) en Skrepr beiden van Urk en Magnatech International uit Dronten. Daarmee zijn alle genomineerden nu bekend. De winnaars van de vier Flevopenningen - Toponderneming, Participatie, Comakership en Innovatie - worden bekend gemaakt tijdens het 13e Flevopenningen Ondernemersgala dat 19 mei bij Balk Shipyard op Urk wordt gehouden. Met 560 ondernemers, bestuurders en hoogwaardigheidsbekleders is deze editie van het Flevolandse Ondernemersgala de grootste ooit.

Genomineerden Flevopenning Innovatie
Het innovatieproject Masterplan Duurzame Visserij (MDV) is erop gericht om baanbrekende innovaties te onderzoeken en te realiseren in de Nederlandse visserijsector. Een ecologisch en economisch duurzaam verdienmodel is daarbij het doel. Herstructurering van de visserijvloot is pure noodzaak omdat de huidige vissersschepen een ontoereikend of risicovol verdienmodel te zien geven.

Magnatech International BV te Dronten is een technologieontwikkelaar en uitvoerder in de markt van pijpleidingen voor olie & gas, petrochemie, power, water en voeding (op kleine schaal). Ter plekke (in fabriek/fabshop en open veld, voornamelijk in Afrika, Midden-Oosten en Oost-Europa) zorgt zij met totaaloplossingen dat de pijpen met zeer hoge kwaliteit gelast worden.

Skrepr te Urk is een jong, zeer sterk groeiend software ontwikkelingsbedrijf dat tevens full service ICT ondersteuning biedt. Skrepr heeft een uniek softwarepakket ontwikkeld voor het loten en matchen van objecten waar meer vraag is dan aanbod. Het Loting en Matchingssysteem (LMS) dat wordt gebruikt door o.a. de gemeente Amsterdam voor het onderwijs, is ontwikkeld in samenwerking met twee professoren van de VU en is gebaseerd op Nobelprijs-winnende algoritmen.

 

Terug naar overzicht

Alle kandidaten Flevopenningen 2017 nu bekend Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh SailBest SHK koeriersdiensten Windturbineservice B.V. Endless webdesign De Boer Bouwzaken Bewaaradvies.nl Van Vliet Jacht Interieurs Libero'99 Mobiele tribune verhuur Victor Video Money logistics cashmanagement Hilde Boers PR Lirion De meiden La Tonnelle Tuinhuizen Hilde Boers PR Aeres Bedrijvencentrum Opel treffen Otter Tuinhuizen Maria Schlepers Akke de Boer Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Hondenpension De Toren hoeve Everun Nederland Nigo Kunstcollectief Dronten Chakti Total Body Center Thea Hussaarts PV Systems zonnepanelen Flevoflex Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Voetverzorging Flevoland Technisch Bureau Nigo Farm Date Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening Windpark Kubbeweg Dop en Erwt Robert Vijn Traktoren B.V. AWE constructiebureau ShipWoodshop Wouter Jansen Groenadvies en realisatie