Home
Home
Menu
de Meerpaal

Alle kandidaten Flevopenningen 2017 nu bekend

flevopennings2.jpg In de categorie Flevopenning Innovatief 2017 heeft de vakjury de drie genomineerden bekend gemaakt. Het gaat om de stichting Masterplan Duurzame Visserij (MDV) en Skrepr beiden van Urk en Magnatech International uit Dronten. Daarmee zijn alle genomineerden nu bekend. De winnaars van de vier Flevopenningen - Toponderneming, Participatie, Comakership en Innovatie - worden bekend gemaakt tijdens het 13e Flevopenningen Ondernemersgala dat 19 mei bij Balk Shipyard op Urk wordt gehouden. Met 560 ondernemers, bestuurders en hoogwaardigheidsbekleders is deze editie van het Flevolandse Ondernemersgala de grootste ooit.

Genomineerden Flevopenning Innovatie
Het innovatieproject Masterplan Duurzame Visserij (MDV) is erop gericht om baanbrekende innovaties te onderzoeken en te realiseren in de Nederlandse visserijsector. Een ecologisch en economisch duurzaam verdienmodel is daarbij het doel. Herstructurering van de visserijvloot is pure noodzaak omdat de huidige vissersschepen een ontoereikend of risicovol verdienmodel te zien geven.

Magnatech International BV te Dronten is een technologieontwikkelaar en uitvoerder in de markt van pijpleidingen voor olie & gas, petrochemie, power, water en voeding (op kleine schaal). Ter plekke (in fabriek/fabshop en open veld, voornamelijk in Afrika, Midden-Oosten en Oost-Europa) zorgt zij met totaaloplossingen dat de pijpen met zeer hoge kwaliteit gelast worden.

Skrepr te Urk is een jong, zeer sterk groeiend software ontwikkelingsbedrijf dat tevens full service ICT ondersteuning biedt. Skrepr heeft een uniek softwarepakket ontwikkeld voor het loten en matchen van objecten waar meer vraag is dan aanbod. Het Loting en Matchingssysteem (LMS) dat wordt gebruikt door o.a. de gemeente Amsterdam voor het onderwijs, is ontwikkeld in samenwerking met twee professoren van de VU en is gebaseerd op Nobelprijs-winnende algoritmen.

 

Terug naar overzicht

Alle kandidaten Flevopenningen 2017 nu bekend Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De meiden SHK koeriersdiensten Chakti Total Body Center Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Van Vliet Jacht Interieurs Mobiele tribune verhuur Flevocoaching Pieter Bosch fotografie Robert Vijn Traktoren B.V. Maria Schlepers Akke de Boer De Boer Bouwzaken Farm Date Hondenpension De Toren hoeve Chalet 15 Flevoflex Kunstcollectief Dronten Windturbineservice B.V. Victor Video Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Endless webdesign SailBest Libero'99 Technisch Bureau Nigo Everun Nederland Windpark Kubbeweg Bewaaradvies.nl Hilde Boers PR Opel treffen Cadema Dakwerken Aeres Bedrijvencentrum Dop en Erwt ShipWoodshop Comfortboats Lirion Wouter Jansen Groenadvies en realisatie La Tonnelle Tuinhuizen BuitenVitaal Money logistics cashmanagement Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Nijk Agrarische Dienstverlening Thea Hussaarts LoveInCare Voetverzorging Flevoland