Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Hondenpension De Toren hoeve Voetverzorging Flevoland Everun Nederland Dop en Erwt Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Farm Date SailBest Aeres Bedrijvencentrum SHK koeriersdiensten Pieter Bosch fotografie Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Van Vliet Jacht Interieurs La Tonnelle Tuinhuizen BuitenVitaal Windpark Kubbeweg Chalet 15 Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Akke de Boer Safebox Comfortboats Windturbineservice B.V. Flevodrip Kunstvereniging Galerie Dronten Maria Schlepers Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De meiden Mobiele tribune verhuur ADS Inspectie Cadema Dakwerken Technisch Bureau Nigo Otter Tuinhuizen Tarieven specialist Robert Vijn Traktoren B.V. De Boer Bouwzaken Flevocoaching Notaris Nieuwdam Bewaaradvies.nl Nijk Agrarische Dienstverlening Lirion Endless webdesign Thea Hussaarts AWE constructiebureau ShipWoodshop