Home
Home
Menu
de Meerpaal

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Opel treffen BuitenVitaal De Boer Bouwzaken SailBest Maria Schlepers Voetverzorging Flevoland Niek van der Vlis Slagerij & Catering Chakti Total Body Center Spectrum psychologie & psychotherapie AWE constructiebureau Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Mobiele tribune verhuur Otter Tuinhuizen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Bewaaradvies.nl Hilde Boers PR Pieter Bosch fotografie Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Endless webdesign Nijk Agrarische Dienstverlening PV Systems zonnepanelen Flevocoaching De rode draak De meiden La Tonnelle Tuinhuizen Robert Vijn Traktoren B.V. Libero'99 Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Cadema Dakwerken Farm Date