Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Cadema Dakwerken SHK koeriersdiensten Hondenpension De Toren hoeve Flevodrip BuitenVitaal Windpark Kubbeweg Everun Nederland Maria Schlepers Technisch Bureau Nigo Robert Vijn Traktoren B.V. Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh De meiden Endless webdesign SailBest ShipWoodshop Nijk Agrarische Dienstverlening Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Aeres Bedrijvencentrum ADS Inspectie AWE constructiebureau Van Vliet Jacht Interieurs Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Thea Hussaarts Mobiele tribune verhuur Voetverzorging Flevoland Tarieven specialist Bewaaradvies.nl Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Comfortboats Lirion Akke de Boer Dop en Erwt Kunstvereniging Galerie Dronten Flevocoaching Chalet 15 Pieter Bosch fotografie Otter Tuinhuizen Windturbineservice B.V. Notaris Nieuwdam La Tonnelle Tuinhuizen Farm Date Safebox De Boer Bouwzaken