Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Windturbineservice B.V. Otter Tuinhuizen Nijk Agrarische Dienstverlening LoveInCare Notaris Nieuwdam Flevocoaching Dop en Erwt Van Vliet Jacht Interieurs ADS Inspectie Bewaaradvies.nl Voetverzorging Flevoland De Boer Bouwzaken Everun Nederland Maria Schlepers SailBest Pieter Bosch fotografie Windpark Kubbeweg La Tonnelle Tuinhuizen Technisch Bureau Nigo Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Flevoflex Endless webdesign Chalet 15 Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Farm Date Akke de Boer Aeres Bedrijvencentrum AWE constructiebureau Cadema Dakwerken BuitenVitaal Comfortboats SHK koeriersdiensten Chakti Total Body Center Thea Hussaarts Robert Vijn Traktoren B.V. Flevodrip Mobiele tribune verhuur De meiden ShipWoodshop Safebox Tarieven specialist Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Lirion