Home
Home
Menu
Tulpenroute

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Libero'99 Maria Schlepers Endless webdesign Bewaaradvies.nl Everun Nederland Lirion Nijk Agrarische Dienstverlening AWE constructiebureau SailBest La Tonnelle Tuinhuizen Robert Vijn Traktoren B.V. Farm Date Flevoflex Voetverzorging Flevoland Technisch Bureau Nigo De meiden Pieter Bosch fotografie PV Systems zonnepanelen BuitenVitaal Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Chakti Total Body Center Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Flevocoaching Hilde Boers PR Opel treffen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De rode draak De Boer Bouwzaken Akke de Boer Otter Tuinhuizen