Home
Home
Menu
de Meerpaal

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

SailBest BuitenVitaal Dop en Erwt Endless webdesign De meiden PV Systems zonnepanelen Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Libero'99 Thea Hussaarts Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Van Vliet Jacht Interieurs Lirion La Tonnelle Tuinhuizen De Boer Bouwzaken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Pieter Bosch fotografie Chakti Total Body Center Otter Tuinhuizen Akke de Boer AWE constructiebureau Aeres Bedrijvencentrum Nijk Agrarische Dienstverlening Robert Vijn Traktoren B.V. Voetverzorging Flevoland Hilde Boers PR Opel treffen Farm Date Everun Nederland Windturbineservice B.V. Nigo Hilde Boers PR Mobiele tribune verhuur ShipWoodshop Bewaaradvies.nl Maria Schlepers Windpark Kubbeweg Flevoflex SHK koeriersdiensten Hondenpension De Toren hoeve Cadema Dakwerken Money logistics cashmanagement Flevocoaching Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh