Home
Home
Menu
de Meerpaal

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Everun Nederland Victor Video Flevodrip Hondenpension De Toren hoeve Aeres Bedrijvencentrum Libero'99 Comfortboats Windpark Kubbeweg Akke de Boer Flevoflex Hilde Boers PR Voetverzorging Flevoland Pieter Bosch fotografie Otter Tuinhuizen Technisch Bureau Nigo Flevocoaching Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny LoveInCare SailBest Windturbineservice B.V. Chalet 15 Money logistics cashmanagement Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De meiden Bewaaradvies.nl Endless webdesign Dop en Erwt Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice AWE constructiebureau Robert Vijn Traktoren B.V. Lirion Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Cadema Dakwerken Farm Date ShipWoodshop Kunstcollectief Dronten Opel treffen La Tonnelle Tuinhuizen PV Systems zonnepanelen Thea Hussaarts Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De Boer Bouwzaken Mobiele tribune verhuur BuitenVitaal