Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

ADS Inspectie Kunstvereniging Galerie Dronten AWE constructiebureau Tarieven specialist Maria Schlepers ShipWoodshop Pieter Bosch fotografie SHK koeriersdiensten Windturbineservice B.V. Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice De meiden Flevodrip Dop en Erwt Comfortboats Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Safebox Bewaaradvies.nl Farm Date Robert Vijn Traktoren B.V. La Tonnelle Tuinhuizen SailBest Van Vliet Jacht Interieurs Mobiele tribune verhuur Everun Nederland Flevocoaching Hondenpension De Toren hoeve Aeres Bedrijvencentrum Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Thea Hussaarts Chalet 15 Nijk Agrarische Dienstverlening De Boer Bouwzaken Endless webdesign Concrete & Wood - Creatief met hout en beton BuitenVitaal Notaris Nieuwdam Lirion Voetverzorging Flevoland Cadema Dakwerken Technisch Bureau Nigo Otter Tuinhuizen Akke de Boer