Home
Home
Menu
de Meerpaal

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Akke de Boer Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SailBest Comfortboats Mobiele tribune verhuur Victor Video Lirion Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Windpark Kubbeweg Pieter Bosch fotografie De meiden Technisch Bureau Nigo Voetverzorging Flevoland Windturbineservice B.V. Aeres Bedrijvencentrum Van Vliet Jacht Interieurs PV Systems zonnepanelen BuitenVitaal Safebox Maria Schlepers Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Robert Vijn Traktoren B.V. Thea Hussaarts Money logistics cashmanagement Dop en Erwt Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice ShipWoodshop LoveInCare De Boer Bouwzaken Hilde Boers PR Nijk Agrarische Dienstverlening Chakti Total Body Center AWE constructiebureau Farm Date Flevocoaching Kunstcollectief Dronten Everun Nederland Flevodrip La Tonnelle Tuinhuizen Hondenpension De Toren hoeve Bewaaradvies.nl Otter Tuinhuizen Libero'99