Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Aeres Bedrijvencentrum La Tonnelle Tuinhuizen Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Bewaaradvies.nl Notaris Nieuwdam ADS Inspectie Flevocoaching Tarieven specialist Windturbineservice B.V. Dop en Erwt Mobiele tribune verhuur Van Vliet Jacht Interieurs AWE constructiebureau Thea Hussaarts Akke de Boer Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren B.V. Safebox SHK koeriersdiensten SailBest Windpark Kubbeweg Otter Tuinhuizen BuitenVitaal De Boer Bouwzaken Farm Date Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Nijk Agrarische Dienstverlening Voetverzorging Flevoland Wouter Jansen Groenadvies en realisatie LoveInCare Endless webdesign Technisch Bureau Nigo Everun Nederland Lirion Kunstvereniging Galerie Dronten ShipWoodshop Chalet 15 De meiden Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Hondenpension De Toren hoeve Cadema Dakwerken Comfortboats Pieter Bosch fotografie Flevodrip