Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse

ASV Dronten is nog volop in de race voor een plaats in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie versloeg asv Dronten het Rotterdamse XerxesDZB. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1 gelijkspel, maar de aansluitende penaltyserie wist asv Dronten met 4-3 te winnen.

Aanstaande zaterdagmiddag speelt asv Dron ten op het Burgemeester Dekker Sportpark in dit drieluik van de nacompetitie tegen Roda ‘46 uit Leusden. Dit kon wel eens een beslissende wedstrijd worden, die Dronten de ticket naar de hoofdklasse oplevert.

 

Bij winst speelt asv Dronten zeker de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van een andere poule. De winnaar van die wedstrijd gaat naar één van de nieuwe KNVB hoofdklassen. Vanaf het seizoen 2016/’17 zijn er in de Hoofdklasse twee poules van zestien teams op zaterdag en zondag, als alternatief van de huidige drie poules van veertien teams op beide speeldagen.

 

De wedstrijd tegen Roda ’46 op zaterdag 28 mei begint om 14.30 uur.

Terug naar overzicht

ASV Dronten maakt kans op hoofdklasse Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Hondenpension De Toren hoeve Windpark Kubbeweg Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Endless webdesign Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Lirion Comfortboats Nijk Agrarische Dienstverlening La Tonnelle Tuinhuizen Cadema Dakwerken Flevodrip Chalet 15 De meiden Bewaaradvies.nl Voetverzorging Flevoland Chakti Total Body Center Safebox Dop en Erwt ADS Inspectie Tarieven specialist Flevoflex ShipWoodshop BuitenVitaal SailBest Mobiele tribune verhuur Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Thea Hussaarts Windturbineservice B.V. Technisch Bureau Nigo Flevocoaching Kunstvereniging Galerie Dronten De Boer Bouwzaken LoveInCare Van Vliet Jacht Interieurs Robert Vijn Traktoren B.V. Maria Schlepers Everun Nederland Pieter Bosch fotografie Otter Tuinhuizen Notaris Nieuwdam Farm Date Akke de Boer AWE constructiebureau