Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Atelier Route Dronten

touch-icon-ipad-retina.png Op 17 en 18 september 2022 organiseert de Stichting Kunstraad Dronten voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en ambacht de Atelier Route Dronten een unieke route, door heel Dronten, Ketelhaven, Swifterbant en Biddinghuizen, Uniek aan deze route is dat het een route is die voert, door prachtige polderlandschappen, langs bijzondere buitenkunstwerken die de gemeente Dronten rijk is en langs plaatsen die bezoekers anders niet zouden aandoen. Het doel van de route is om belangstellenden uit Dronten en omstreken in aanraking te brengen met de diversiteit aan kunstvormen die Dronten rijk is, zoals: Beeldende kunst, schilderkunst, keramiek, sieraden, fotografie en meer. Tevens geven wij op deze manier een podium voor de kunstenaars van Dronten.
Amateurs en (semi) professionele kunstenaars openen hun deuren op meerdere locaties in Dronten en omgeving.
Alle kunstenaars die deelnemen aan deze kunstroute stellen hun kunstlocatie/atelier/werkruimte open voor het publiek. Elke kunstenaar zal vol enthousiasme en met trots zijn of haar werk aan u tonen en erover willen vertellen. U bent dan ook op elke deelnemende kunstlocatie van harte welkom!
In de meerpaal wordt op die dagen een overzicht expositie ingericht waar van elke deelnemer 1 representatief kunstwerk is te zien zodat belangstellende bezoekers een keuze kunnen maken welke ateliers zij willen gaan bezoeken.

www.atelierroutedronten.nl
 

Terug naar overzicht

Atelier Route Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Mobiele tribune verhuur Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Technisch Bureau Nigo Notaris Nieuwdam LoveInCare BuitenVitaal Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Dop en Erwt Flevoflex Everun Nederland Nijk Agrarische Dienstverlening De Boer Bouwzaken ShipWoodshop Otter Tuinhuizen SHK koeriersdiensten Bewaaradvies.nl AWE constructiebureau Robert Vijn Traktoren B.V. SailBest Voetverzorging Flevoland ADS Inspectie Chakti Total Body Center Pieter Bosch fotografie Van Vliet Jacht Interieurs Flevodrip Aeres Bedrijvencentrum Comfortboats Windpark Kubbeweg Hondenpension De Toren hoeve La Tonnelle Tuinhuizen Safebox Tarieven specialist Endless webdesign Cadema Dakwerken Farm Date Maria Schlepers Thea Hussaarts Akke de Boer Chalet 15 Flevocoaching Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Lirion De meiden