Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Atelier Route Dronten

touch-icon-ipad-retina.png Op 17 en 18 september 2022 organiseert de Stichting Kunstraad Dronten voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en ambacht de Atelier Route Dronten een unieke route, door heel Dronten, Ketelhaven, Swifterbant en Biddinghuizen, Uniek aan deze route is dat het een route is die voert, door prachtige polderlandschappen, langs bijzondere buitenkunstwerken die de gemeente Dronten rijk is en langs plaatsen die bezoekers anders niet zouden aandoen. Het doel van de route is om belangstellenden uit Dronten en omstreken in aanraking te brengen met de diversiteit aan kunstvormen die Dronten rijk is, zoals: Beeldende kunst, schilderkunst, keramiek, sieraden, fotografie en meer. Tevens geven wij op deze manier een podium voor de kunstenaars van Dronten.
Amateurs en (semi) professionele kunstenaars openen hun deuren op meerdere locaties in Dronten en omgeving.
Alle kunstenaars die deelnemen aan deze kunstroute stellen hun kunstlocatie/atelier/werkruimte open voor het publiek. Elke kunstenaar zal vol enthousiasme en met trots zijn of haar werk aan u tonen en erover willen vertellen. U bent dan ook op elke deelnemende kunstlocatie van harte welkom!
In de meerpaal wordt op die dagen een overzicht expositie ingericht waar van elke deelnemer 1 representatief kunstwerk is te zien zodat belangstellende bezoekers een keuze kunnen maken welke ateliers zij willen gaan bezoeken.

www.atelierroutedronten.nl
 

Terug naar overzicht

Atelier Route Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Comfortboats Kunstcollectief Dronten Everun Nederland AWE constructiebureau Pieter Bosch fotografie Flevoflex Chalet 15 LoveInCare Opel treffen Money logistics cashmanagement Mobiele tribune verhuur Windturbineservice B.V. BuitenVitaal Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Nijk Agrarische Dienstverlening Dop en Erwt Otter Tuinhuizen SHK koeriersdiensten Flevodrip Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Robert Vijn Traktoren B.V. Safebox Notaris Nieuwdam De meiden Aeres Bedrijvencentrum Thea Hussaarts Van Vliet Jacht Interieurs Endless webdesign SailBest Farm Date ShipWoodshop Cadema Dakwerken De Boer Bouwzaken Windpark Kubbeweg Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Maria Schlepers Akke de Boer Chakti Total Body Center Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Hondenpension De Toren hoeve Lirion Flevocoaching Bewaaradvies.nl Voetverzorging Flevoland