Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Beach Soccer Toernooi op woensdagavond zit vol en Telegraaf heeft belangstelling

beach_soccer.jpg Dronten- Het Beach Event Dronten loopt lekker. Deze vierde editie is de langste ooit. Het evenement is vorig weekend van start gegaan met een vol toernooi van bedrijven die tegen elkaar volleybalden op het Meerpaalplein. Woensdagavond mogen voetballers uit Dronten Beach Soccer spelen op het al aangelegde veld voor dit weekend, waarin het NK Beach Soccer is gepland.
 
En het recreantentoernooi zit vol. ‘Reaal levert zelfs een scheidsrechter voor de recreanten. Echt de samenwerking met de voetbalvereniging en andere verenigingen is fantastisch! Aldus Hilde Boers van STADronten.
 
We regelen een aantal sporten zelf en voor anderen faciliteren we zoals voor de NJBB en de Buurtsportcoaches.’
‘Deze editie hebben we badminton erbij gekregen en gaan diverse teams touwtrekken op donderdag. Touwtrekteam het Loggertje komt met een aantal teams uit Zeewolde naar ons toe, om het op te nemen tegen teams uit Dronten die het voor het eerst gaan doen. Zoals een paar teams van de gemeente. De Telegraaf komt dan zelfs een foto maken. Zo weten we voor volgend jaar of het op dit zand ook mogelijk is om deze sport toe te voegen.
We hebben als organisatie altijd gezegd: met 5 jaar moet het evenement staan en dat lijkt goed te gaan lukken. Ook komen mensen spontaan naar ons toe of ze volgend jaar hun sport mogen laten zien op het zand. Een dame wil volgend jaar bijvoorbeeld iets doen met martial arts.
 
Morgenavond komen ook voor het eerst de Vrijbuiters op het zand trainen. De honk- en softbalvereniging wil graag laten zien hoe leuk deze sport is. Kinderen zijn van harte welkom om mee te doen. Zie hieronder het schema. Vanavond is volleybalvereniging Libero’99 aanwezig op het strand en iedereen is welkom om mee te volleyballen. We hebben prachtig weer en gaan enthousiast door deze week met als finale het NK Beach Soccer dit weekend. Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Dronten, de provincie Flevoland en de sponsoren van STADronten. Dus kom vooral naar het Meerpaalplein in Dronten deze week.‘ www.beacheventdronten.nl
 
 
Schema de Vrijbuiters
 
16:30-17:30 beeballhonkbal training dit is voor kinderen in de leeftijd 5-9 jaar iedereen is welkom om mee te doen.
 
18:00-19:30 pupillenhonkbal training dit is voor de leeftijd 9-12 jaar iedereen is welkom om mee te doen.
 
20:00-21:00 wifflebal wedstrijden dit is een honkbal vorm wat met 5 personen gespeeld word. erg leuk om naar te kijken.
 

Terug naar overzicht

Beach Soccer Toernooi op woensdagavond zit vol en Telegraaf heeft belangstelling Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Chakti Total Body Center Dop en Erwt Flevodrip Van Vliet Jacht Interieurs Cadema Dakwerken Flevoflex Opel treffen Hilde Boers PR Aeres Bedrijvencentrum Flevocoaching AWE constructiebureau SHK koeriersdiensten Thea Hussaarts Technisch Bureau Nigo Comfortboats Bewaaradvies.nl Farm Date Endless webdesign Voetverzorging Flevoland Pieter Bosch fotografie La Tonnelle Tuinhuizen De meiden Robert Vijn Traktoren B.V. Otter Tuinhuizen Chalet 15 Everun Nederland SailBest Money logistics cashmanagement Nijk Agrarische Dienstverlening Safebox Akke de Boer Kunstcollectief Dronten Mobiele tribune verhuur Maria Schlepers Windturbineservice B.V. Notaris Nieuwdam Windpark Kubbeweg ShipWoodshop Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De Boer Bouwzaken BuitenVitaal Hondenpension De Toren hoeve