Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Bridge-middag van Odd Fellows Dronten brengt € 3000,- op voor Hospice

PietBleekerDronten.jpg DRONTEN – Op zaterdagmiddag 25 november jl. hebben 84 bridgespelers meegedaan aan een bridgedrive in het Denksportcentrum in Dronten. De Odd Fellows organiseerde deze traditie voor de 11e keer in samenwerking met de Algemene Bridge Club Dronten (ABCD). Aan het eind van de middag kon Dick Wendrich van de organisatie een cheque ter waarde van € 3000,- overhandigen aan Piet Bleeker, voorzitter van Stichting Vrienden van het Hospice Dronten.  
Atty Woltjes van ABCD begeleidde de spelers door de middag en zorgde voor een vlekkeloos verloop van de drive. Leden van Odd Fellows Dronten zorgden daarbij voor heerlijke hapjes. De dames Marion Braat en Anja Muller kwamen als winnaar uit de bus en er waren ook andere prijzen. Deelname was belangrijker dan winnen! De onthulling van het mooie bedrag voor het Hospice in Dronten zorgde eveneens voor een feestelijk moment. De donatie is tot stand gebracht met het inschrijfgeld van alle deelnemers, donaties van deelnemers die er niet bij konden zijn en met opbrengsten uit de boekenverkoop in de tweedehands boekenwinkel van Odd Fellows in het winkelcentrum van Dronten.

Met deze mooie opbrengst van € 3000,- wil Odd Fellows Dronten graag een steentje bijdragen aan het in stand houden van het Hospice in Dronten die een belangrijke rol hebben in onze lokale samenleving en waar heel veel vrijwilligers zich voor inzetten.  
 

Terug naar overzicht

Bridge-middag van Odd Fellows Dronten brengt € 3000,- op voor Hospice Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Safebox Otter Tuinhuizen Tarieven specialist Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Cadema Dakwerken AWE constructiebureau Comfortboats Van Vliet Jacht Interieurs Flevodrip Maria Schlepers Endless webdesign Chalet 15 Pieter Bosch fotografie Voetverzorging Flevoland ADS Inspectie Dop en Erwt SHK koeriersdiensten De meiden Hondenpension De Toren hoeve Thea Hussaarts Technisch Bureau Nigo Concrete & Wood - Creatief met hout en beton La Tonnelle Tuinhuizen Aeres Bedrijvencentrum SailBest Flevocoaching Notaris Nieuwdam Nijk Agrarische Dienstverlening BuitenVitaal Akke de Boer Windturbineservice B.V. Bewaaradvies.nl Mobiele tribune verhuur Kunstvereniging Galerie Dronten Everun Nederland ShipWoodshop Lirion De Boer Bouwzaken Robert Vijn Traktoren B.V. Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Farm Date