Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Bridge-middag van Odd Fellows Dronten brengt € 3000,- op voor Hospice

PietBleekerDronten.jpg DRONTEN – Op zaterdagmiddag 25 november jl. hebben 84 bridgespelers meegedaan aan een bridgedrive in het Denksportcentrum in Dronten. De Odd Fellows organiseerde deze traditie voor de 11e keer in samenwerking met de Algemene Bridge Club Dronten (ABCD). Aan het eind van de middag kon Dick Wendrich van de organisatie een cheque ter waarde van € 3000,- overhandigen aan Piet Bleeker, voorzitter van Stichting Vrienden van het Hospice Dronten.  
Atty Woltjes van ABCD begeleidde de spelers door de middag en zorgde voor een vlekkeloos verloop van de drive. Leden van Odd Fellows Dronten zorgden daarbij voor heerlijke hapjes. De dames Marion Braat en Anja Muller kwamen als winnaar uit de bus en er waren ook andere prijzen. Deelname was belangrijker dan winnen! De onthulling van het mooie bedrag voor het Hospice in Dronten zorgde eveneens voor een feestelijk moment. De donatie is tot stand gebracht met het inschrijfgeld van alle deelnemers, donaties van deelnemers die er niet bij konden zijn en met opbrengsten uit de boekenverkoop in de tweedehands boekenwinkel van Odd Fellows in het winkelcentrum van Dronten.

Met deze mooie opbrengst van € 3000,- wil Odd Fellows Dronten graag een steentje bijdragen aan het in stand houden van het Hospice in Dronten die een belangrijke rol hebben in onze lokale samenleving en waar heel veel vrijwilligers zich voor inzetten.  
 

Terug naar overzicht

Bridge-middag van Odd Fellows Dronten brengt € 3000,- op voor Hospice Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Cadema Dakwerken Farm Date Nijk Agrarische Dienstverlening Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Otter Tuinhuizen Flevodrip Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Aeres Bedrijvencentrum BuitenVitaal Lirion Voetverzorging Flevoland Dop en Erwt Robert Vijn Traktoren B.V. De meiden Maria Schlepers ADS Inspectie Safebox Bewaaradvies.nl Van Vliet Jacht Interieurs De Boer Bouwzaken Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Chalet 15 Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Hondenpension De Toren hoeve Windturbineservice B.V. Thea Hussaarts Tarieven specialist ShipWoodshop Akke de Boer Windpark Kubbeweg Everun Nederland La Tonnelle Tuinhuizen Notaris Nieuwdam Technisch Bureau Nigo Pieter Bosch fotografie Mobiele tribune verhuur SHK koeriersdiensten Flevocoaching Kunstvereniging Galerie Dronten SailBest Endless webdesign AWE constructiebureau Comfortboats