Home
Home
Menu
de Meerpaal

Derde editie Havenpleinfestival Dronten wordt een knalfeest!

LogoSTADronten.jpg Dronten- Op 9 juni is het alweer de derde editie van het Havenpleinfestival. Deze editie bruist letterlijk van de activiteiten, gezelligheid en artiesten. Het goede doel dit jaar is de Speelgoedbank. Met een veiling om 15:00 uur proberen we zoveel mogelijk geld op te halen, omdat ieder kind een cadeautje verdient!
De commissie van STADronten onder aanvoering van Perry de Moel is enthousiast over het programma. “We hebben deze editie een spetterend programma van 13:00 uur ’s middags tot in de late uurtjes.”
  Lekker buiten spelen, dansoptreden en grote veiling voor het goede doel

Vanaf 13:00 uur zijn er voor de kinderen verschillende buitenspelletjes op het plein, mede georganiseerd door Jurgen Zwaan Buitensport die ook op Koningsdag altijd veel kinderen enthousiast aan het bewegen krijgt. Tegelijkertijd begint dan het eerste muzikale live optreden van Back2Basic. Verder gaat de dansgroep van Shape een optreden verzorgen. Om 15:00 uur begint met hulp van Inner Wheel de grote veiling voor de Speelgoedbank. We zijn druk bezig om leuke spullen te verzamelen waar iedereen op kan bieden. Hoe meer we ophalen, hoe meer kinderen we blij kunnen maken. Dus vergeet je portemonnee niet!

Radio NL komt naar Dronten

Om 16:00 uur start radio-dj Taeke Wouda met een fantastische radioshow van Radio NL. Deze zender is een begrip in Nederland en zet de Nederlandstalige muziek op de kaart! Taeke is iedere werkdag van 10:00 tot 12:00 uur te beluisteren met zijn radioshow “Werk in Uitvoering”. Kom naar het plein en maakt het mee!


©Sander Drooglever

Genieten van een heerlijk buitendiner met BBQ en Ofyr

Tussen 18:00 en 20:00 uur is het smikkelen en smullen wanneer u kiest om lekker te blijven hangen deze dag. Er wordt heerlijk gekookt op de BBQ en de Ofyr, zodat u klaar bent voor de start van een feestelijke muzikale avond, waarbij u echt niet stil kunt blijven staan.©Jenisa Fotografie

Dansen tot in de late uurtjes met Arjan Venemann en de Drontense band Suit Up

Arjan Venemann komt vanaf 20:00 uur iedereen op het Havenplein in beweging zetten. Arjan brengt de grootste hits aller tijden voor het voetlicht. Een greep uit zijn repertoire: Het dondert en het bliksemt, Bloed zweet en tranen, Ik wil je (blijf bij me), Toeter op mijn waterscooter, De Jannes-medley, Kali, De Country dans e.v.a. Een optreden van Zanger Arjan Venemann is er helemaal op gericht om er een gezellige boel van te maken.


Drontense afsluiter als voorproefje op de Meerpaaldagen

Suit Up! bestaat uit zes kerels die van jongs af aan dezelfde passie voor muziek, feest en kleding delen. Met het combineren van deze drie facetten is Suit Up! coverband in 2016 opgestaan om Nederland te veroveren. En ze treden veel op! ''Met muzikaal geweld, kleurrijke pakken en continue interactie speelt Suit Up! herkenbare feestmuziek voor jong en oud in een 'fraai' jasje!'' In augustus zijn ze te zien tijdens de Meerpaaldagen, maar eerst laten ze u horen waarom ze daar terecht een plek hebben veroverd. Met dank aan alle sponsoren van STADronten, die ook dit evenement voor Dronten weer mogelijk maken! Tot 9 juni in Dronten!
 

Terug naar overzicht

Derde editie Havenpleinfestival Dronten wordt een knalfeest! Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Everun Nederland Van Vliet Jacht Interieurs Robert Vijn Traktoren B.V. Kunstcollectief Dronten Farm Date Maria Schlepers Flevoflex Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Voetverzorging Flevoland Victor Video Comfortboats Nijk Agrarische Dienstverlening Flevocoaching Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Money logistics cashmanagement Technisch Bureau Nigo Lirion La Tonnelle Tuinhuizen Mobiele tribune verhuur Chakti Total Body Center LoveInCare Flevodrip PV Systems zonnepanelen Chalet 15 Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Pieter Bosch fotografie AWE constructiebureau Otter Tuinhuizen Libero'99 Akke de Boer ShipWoodshop De meiden Windpark Kubbeweg Bewaaradvies.nl Wouter Jansen Groenadvies en realisatie BuitenVitaal Aeres Bedrijvencentrum Safebox Endless webdesign Hondenpension De Toren hoeve Dop en Erwt SailBest SHK koeriersdiensten Windturbineservice B.V.