Home
Home
Menu
de Meerpaal

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht

2017-NFZ-Genomineerden-fotocredit-Monavid-Mona-Alikhah.jpg Voor het eerst in de geschiedenis van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is de zaal uitverkocht. De jury maakt donderdag 15 juni aanstaande in the Lux in Zeewolde voor een compleet uitverkochte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend. “We zetten de puntjes op de i”, zegt Esther Demarteau namens de organisatie. Ze is druk met de laatste voorbereidingen van deze verkiezingsavond. Voorzitter Marga Janse voegt eraan toe: “Het is natuurlijk super dat we voor het eerst in de geschiedenis van ons netwerk compleet uitverkocht zijn. Helaas voor degenen die op het laatst moment nog erbij hadden willen zijn: we hebben echt geen toegangskaarten meer.”
 
Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium.” Volgens de organisatie belooft het weer een bijzonder event te worden. 

Terug naar overzicht

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

LoveInCare Lirion Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Opel treffen PV Systems zonnepanelen Technisch Bureau Nigo Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice De meiden Chakti Total Body Center Everun Nederland AWE constructiebureau Victor Video Mobiele tribune verhuur Flevodrip Van Vliet Jacht Interieurs Endless webdesign BuitenVitaal Dop en Erwt Cadema Dakwerken Bewaaradvies.nl Flevocoaching Libero'99 Maria Schlepers SHK koeriersdiensten Robert Vijn Traktoren B.V. Nijk Agrarische Dienstverlening Pieter Bosch fotografie ShipWoodshop Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Kunstcollectief Dronten Safebox Akke de Boer Windpark Kubbeweg Chalet 15 Windturbineservice B.V. Otter Tuinhuizen Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny De Boer Bouwzaken Comfortboats Hilde Boers PR Voetverzorging Flevoland Aeres Bedrijvencentrum Flevoflex Wouter Jansen Groenadvies en realisatie