Home
Home
Menu
de Meerpaal

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht

2017-NFZ-Genomineerden-fotocredit-Monavid-Mona-Alikhah.jpg Voor het eerst in de geschiedenis van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is de zaal uitverkocht. De jury maakt donderdag 15 juni aanstaande in the Lux in Zeewolde voor een compleet uitverkochte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend. “We zetten de puntjes op de i”, zegt Esther Demarteau namens de organisatie. Ze is druk met de laatste voorbereidingen van deze verkiezingsavond. Voorzitter Marga Janse voegt eraan toe: “Het is natuurlijk super dat we voor het eerst in de geschiedenis van ons netwerk compleet uitverkocht zijn. Helaas voor degenen die op het laatst moment nog erbij hadden willen zijn: we hebben echt geen toegangskaarten meer.”
 
Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium.” Volgens de organisatie belooft het weer een bijzonder event te worden. 

Terug naar overzicht

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Bewaaradvies.nl AWE constructiebureau Chakti Total Body Center Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Cadema Dakwerken Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Nijk Agrarische Dienstverlening PV Systems zonnepanelen ShipWoodshop Everun Nederland SHK koeriersdiensten Maxi-trade Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Pieter Bosch fotografie Windturbineservice B.V. Endless webdesign Lirion Otter Tuinhuizen De Boer Bouwzaken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Mobiele tribune verhuur Flevocoaching Akke de Boer Nigo Opel treffen Van Vliet Jacht Interieurs De meiden Flevoflex Kunstcollectief Dronten SailBest Maria Schlepers Libero'99 Technisch Bureau Nigo Dop en Erwt Hilde Boers PR Money logistics cashmanagement Victor Video Aeres Bedrijvencentrum BuitenVitaal Robert Vijn Traktoren B.V. La Tonnelle Tuinhuizen Windpark Kubbeweg Voetverzorging Flevoland