Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht

2017-NFZ-Genomineerden-fotocredit-Monavid-Mona-Alikhah.jpg Voor het eerst in de geschiedenis van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is de zaal uitverkocht. De jury maakt donderdag 15 juni aanstaande in the Lux in Zeewolde voor een compleet uitverkochte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend. “We zetten de puntjes op de i”, zegt Esther Demarteau namens de organisatie. Ze is druk met de laatste voorbereidingen van deze verkiezingsavond. Voorzitter Marga Janse voegt eraan toe: “Het is natuurlijk super dat we voor het eerst in de geschiedenis van ons netwerk compleet uitverkocht zijn. Helaas voor degenen die op het laatst moment nog erbij hadden willen zijn: we hebben echt geen toegangskaarten meer.”
 
Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium.” Volgens de organisatie belooft het weer een bijzonder event te worden. 

Terug naar overzicht

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De meiden LoveInCare Bewaaradvies.nl Endless webdesign Everun Nederland Van Vliet Jacht Interieurs Cadema Dakwerken SHK koeriersdiensten Farm Date Mobiele tribune verhuur Pieter Bosch fotografie Chakti Total Body Center AWE constructiebureau Chalet 15 Technisch Bureau Nigo Voetverzorging Flevoland Robert Vijn Traktoren B.V. Aeres Bedrijvencentrum SailBest Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Flevodrip Thea Hussaarts Flevoflex Lirion Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Safebox BuitenVitaal Akke de Boer La Tonnelle Tuinhuizen Tarieven specialist Nijk Agrarische Dienstverlening Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice De Boer Bouwzaken Otter Tuinhuizen Flevocoaching Windpark Kubbeweg Comfortboats Notaris Nieuwdam Dop en Erwt ShipWoodshop Maria Schlepers Hondenpension De Toren hoeve Windturbineservice B.V.