Home
Home
Menu
de Meerpaal

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht

2017-NFZ-Genomineerden-fotocredit-Monavid-Mona-Alikhah.jpg Voor het eerst in de geschiedenis van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is de zaal uitverkocht. De jury maakt donderdag 15 juni aanstaande in the Lux in Zeewolde voor een compleet uitverkochte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend. “We zetten de puntjes op de i”, zegt Esther Demarteau namens de organisatie. Ze is druk met de laatste voorbereidingen van deze verkiezingsavond. Voorzitter Marga Janse voegt eraan toe: “Het is natuurlijk super dat we voor het eerst in de geschiedenis van ons netwerk compleet uitverkocht zijn. Helaas voor degenen die op het laatst moment nog erbij hadden willen zijn: we hebben echt geen toegangskaarten meer.”
 
Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium.” Volgens de organisatie belooft het weer een bijzonder event te worden. 

Terug naar overzicht

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Bewaaradvies.nl Hondenpension De Toren hoeve Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date De meiden Robert Vijn Traktoren B.V. AWE constructiebureau La Tonnelle Tuinhuizen Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Victor Video Hilde Boers PR Dop en Erwt BuitenVitaal Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh LoveInCare Endless webdesign SailBest Windturbineservice B.V. Technisch Bureau Nigo ShipWoodshop Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Thea Hussaarts Maria Schlepers Kunstcollectief Dronten Chalet 15 Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Cadema Dakwerken Aeres Bedrijvencentrum Lirion Windpark Kubbeweg De Boer Bouwzaken Mobiele tribune verhuur Otter Tuinhuizen PV Systems zonnepanelen Libero'99 Akke de Boer Opel treffen Pieter Bosch fotografie Flevoflex Money logistics cashmanagement Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Van Vliet Jacht Interieurs Everun Nederland Voetverzorging Flevoland