Home
Home
Menu
de Meerpaal

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht

2017-NFZ-Genomineerden-fotocredit-Monavid-Mona-Alikhah.jpg Voor het eerst in de geschiedenis van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is de zaal uitverkocht. De jury maakt donderdag 15 juni aanstaande in the Lux in Zeewolde voor een compleet uitverkochte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend. “We zetten de puntjes op de i”, zegt Esther Demarteau namens de organisatie. Ze is druk met de laatste voorbereidingen van deze verkiezingsavond. Voorzitter Marga Janse voegt eraan toe: “Het is natuurlijk super dat we voor het eerst in de geschiedenis van ons netwerk compleet uitverkocht zijn. Helaas voor degenen die op het laatst moment nog erbij hadden willen zijn: we hebben echt geen toegangskaarten meer.”
 
Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium.” Volgens de organisatie belooft het weer een bijzonder event te worden. 

Terug naar overzicht

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

La Tonnelle Tuinhuizen Van Vliet Jacht Interieurs Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice PV Systems zonnepanelen Windpark Kubbeweg Technisch Bureau Nigo Flevoflex Lirion Hondenpension De Toren hoeve Maria Schlepers De meiden Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De Boer Bouwzaken Otter Tuinhuizen Nijk Agrarische Dienstverlening Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Endless webdesign Flevocoaching Bewaaradvies.nl Kunstcollectief Dronten Aeres Bedrijvencentrum BuitenVitaal Cadema Dakwerken Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Hilde Boers PR Opel treffen Voetverzorging Flevoland SailBest Flevodrip Libero'99 Money logistics cashmanagement Akke de Boer ShipWoodshop Dop en Erwt SHK koeriersdiensten Pieter Bosch fotografie Comfortboats Mobiele tribune verhuur Farm Date Everun Nederland Concrete & Wood - Creatief met hout en beton LoveInCare Chalet 15 Robert Vijn Traktoren B.V.