Home
Home
Menu
Tulpenroute

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht

2017-NFZ-Genomineerden-fotocredit-Monavid-Mona-Alikhah.jpg Voor het eerst in de geschiedenis van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is de zaal uitverkocht. De jury maakt donderdag 15 juni aanstaande in the Lux in Zeewolde voor een compleet uitverkochte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend. “We zetten de puntjes op de i”, zegt Esther Demarteau namens de organisatie. Ze is druk met de laatste voorbereidingen van deze verkiezingsavond. Voorzitter Marga Janse voegt eraan toe: “Het is natuurlijk super dat we voor het eerst in de geschiedenis van ons netwerk compleet uitverkocht zijn. Helaas voor degenen die op het laatst moment nog erbij hadden willen zijn: we hebben echt geen toegangskaarten meer.”
 
Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium.” Volgens de organisatie belooft het weer een bijzonder event te worden. 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Flevocoaching Pieter Bosch fotografie Akke de Boer Cadema Dakwerken Voetverzorging Flevoland Chakti Total Body Center Lirion Bewaaradvies.nl Endless webdesign Hilde Boers PR Everun Nederland De rode draak AWE constructiebureau Technisch Bureau Nigo Spectrum psychologie & psychotherapie Robert Vijn Traktoren SailBest Farm Date Nijk Agrarische Dienstverlening La Tonnelle Tuinhuizen Flevoflex BuitenVitaal Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny De meiden Otter Tuinhuizen