Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht

2017-NFZ-Genomineerden-fotocredit-Monavid-Mona-Alikhah.jpg Voor het eerst in de geschiedenis van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is de zaal uitverkocht. De jury maakt donderdag 15 juni aanstaande in the Lux in Zeewolde voor een compleet uitverkochte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend. “We zetten de puntjes op de i”, zegt Esther Demarteau namens de organisatie. Ze is druk met de laatste voorbereidingen van deze verkiezingsavond. Voorzitter Marga Janse voegt eraan toe: “Het is natuurlijk super dat we voor het eerst in de geschiedenis van ons netwerk compleet uitverkocht zijn. Helaas voor degenen die op het laatst moment nog erbij hadden willen zijn: we hebben echt geen toegangskaarten meer.”
 
Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium.” Volgens de organisatie belooft het weer een bijzonder event te worden. 

Terug naar overzicht

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Flevocoaching Concrete & Wood - Creatief met hout en beton BuitenVitaal SailBest Windpark Kubbeweg Safebox Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Akke de Boer Pieter Bosch fotografie Hondenpension De Toren hoeve Cadema Dakwerken Thea Hussaarts Voetverzorging Flevoland Endless webdesign Dop en Erwt Maria Schlepers Flevodrip Tarieven specialist Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Kunstvereniging Galerie Dronten Technisch Bureau Nigo Nijk Agrarische Dienstverlening Comfortboats Otter Tuinhuizen Windturbineservice B.V. Chalet 15 Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Van Vliet Jacht Interieurs De Boer Bouwzaken SHK koeriersdiensten Everun Nederland De meiden AWE constructiebureau Lirion ADS Inspectie Mobiele tribune verhuur Aeres Bedrijvencentrum La Tonnelle Tuinhuizen Notaris Nieuwdam Robert Vijn Traktoren B.V. Bewaaradvies.nl Farm Date ShipWoodshop