Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht

2017-NFZ-Genomineerden-fotocredit-Monavid-Mona-Alikhah.jpg Voor het eerst in de geschiedenis van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is de zaal uitverkocht. De jury maakt donderdag 15 juni aanstaande in the Lux in Zeewolde voor een compleet uitverkochte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend. “We zetten de puntjes op de i”, zegt Esther Demarteau namens de organisatie. Ze is druk met de laatste voorbereidingen van deze verkiezingsavond. Voorzitter Marga Janse voegt eraan toe: “Het is natuurlijk super dat we voor het eerst in de geschiedenis van ons netwerk compleet uitverkocht zijn. Helaas voor degenen die op het laatst moment nog erbij hadden willen zijn: we hebben echt geen toegangskaarten meer.”
 
Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium.” Volgens de organisatie belooft het weer een bijzonder event te worden. 

Terug naar overzicht

Event Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar uitverkocht Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh BuitenVitaal Voetverzorging Flevoland AWE constructiebureau SailBest ShipWoodshop De Boer Bouwzaken Aeres Bedrijvencentrum Bewaaradvies.nl Flevodrip Technisch Bureau Nigo LoveInCare Kunstvereniging Galerie Dronten Comfortboats Endless webdesign Nijk Agrarische Dienstverlening Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Mobiele tribune verhuur Notaris Nieuwdam Thea Hussaarts Lirion Windpark Kubbeweg Safebox La Tonnelle Tuinhuizen Van Vliet Jacht Interieurs Akke de Boer Otter Tuinhuizen De meiden Pieter Bosch fotografie Robert Vijn Traktoren B.V. Farm Date Tarieven specialist Chalet 15 Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Hondenpension De Toren hoeve Flevocoaching SHK koeriersdiensten Cadema Dakwerken Maria Schlepers ADS Inspectie Windturbineservice B.V. Everun Nederland Dop en Erwt