Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Expositie van Pieter Bosch Fotografie in St Jansdal in Lelystad van 11 april tot 7 juli

_END2593-3-bewerkt-bewerkt.jpg Pieter Bosch is verheugd om een fotografie-expositie in het St Jansdal te presenteren. De tentoonstelling, die van 11 april tot 7 juli 2023 te zien zal zijn, toont een selectie van werken van deze fotograaf uit Dronten.  
 
Pieter Bosch is een gerenommeerde natuurfotograaf. Met een carrière van meer dan twintig jaar heeft hij een uniek oog voor detail ontwikkeld dat zich vertaalt in prachtige natuurfoto's.
 
De tentoongestelde werken variëren van landschappen tot vogelportretten. Elk beeld vertelt een eigen verhaal en neemt de kijker mee op een reis door de lens van Pieter Bosch.
 
De expositie is een samenwerking tussen het ziekenhuis en de fotograaf. Het ziekenhuis is trots om te kunnen bijdragen aan het creëren van een inspirerende en rustgevende omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers.
 
Bezoekers zijn van harte welkom om de expositie te bekijken tijdens de openingstijden van het ziekenhuis. De toegang is gratis en de werken zijn te vinden op verschillende locaties binnen het ziekenhuis.
 
Voor meer informatie over de tentoonstelling kunt u contact opnemen met het ziekenhuis St Jansdal of Pieter Bosch Fotografie.
 
Contactgegevens:
Ziekenhuis St Jansdal
Ziekenhuisweg 100
8233 AA Lelystad
www.stjansdal.nl
 
Pieter Bosch fotografie
Drieslag 30
8251 JZ Dronten
Tel 0321-336 321
info@pieterbosch.nl
www.pieterbosch.nl
 

Terug naar overzicht

Expositie van Pieter Bosch Fotografie in St Jansdal in Lelystad van 11 april tot 7 juli Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Flevodrip La Tonnelle Tuinhuizen Hondenpension De Toren hoeve Nijk Agrarische Dienstverlening Safebox BuitenVitaal Technisch Bureau Nigo Voetverzorging Flevoland ShipWoodshop Aeres Bedrijvencentrum Farm Date Comfortboats Flevocoaching Dop en Erwt AWE constructiebureau SHK koeriersdiensten Tarieven specialist Notaris Nieuwdam Akke de Boer Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Bewaaradvies.nl SailBest Robert Vijn Traktoren B.V. Cadema Dakwerken ADS Inspectie De meiden Endless webdesign Kunstvereniging Galerie Dronten Windpark Kubbeweg Windturbineservice B.V. Maria Schlepers Mobiele tribune verhuur Pieter Bosch fotografie Van Vliet Jacht Interieurs Lirion Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Otter Tuinhuizen Thea Hussaarts Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De Boer Bouwzaken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Everun Nederland Chalet 15