Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Flevolandbrede Atelierroute groot succes!

 Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober vond de eerste Flevolandbrede editie van Atelierroute Lelystad plaats. De reacties zijn overwegend zeer positief, zowel van deelnemers als van bezoekers; zowel over deze verbreding, als over het feit dat er nu per locatie meerdere deelnemers exposeerden. Ook werd het gemiddelde niveau van de kunst en van het evenement als geheel geroemd.

 De weergoden waren de Atelierroute, zoals zo vaak, goed gezind. Heel wat mensen trokken er op de fiets of met de auto op uit om de kunstenaars en locaties van hun keuze te gaan bezoeken. Fietsers waren er zelfs vanuit o.a. Emmeloord, Biddinghuizen, Swifterbant, en Apeldoorn! Veel bezoekers kwamen eerst bij de Kubus langs om hun definitieve keuzes te bepalen op basis van de kunstwerken in de deelnemersexpositie. Voor zover op dit moment bekend, werden de meeste locaties erg goed bezocht, en waren de meeste zeer bezoekers geïnteresseerd in de tentoongestelde kunst en in de kunstenaars. Veel waardering is er ook voor de grote verscheidenheid in soorten locaties. Naast ateliers, huizen en beeldentuinen van deelnemers, waren er ook locaties als Van Campen Industries (een mooie industriële showroom), Zorgboerderij Groei-end (met kunst in meerdere atelierruimtes en in een aantal kassen), het Golf Event Center (de prachtige, lichte ruimte op de eerste verdieping) en theater Posa (waar een bijna museale expositie opgesteld was).
Ook het jubileumprogramma van muzikale optredens, dichters, lezingen en dans werd gewaardeerd. En, kunst zit weer merkbaar ‘in de lift’: aardig wat bezoekers zijn met een nieuwgekocht kunstwerk naar huis gegaan.
De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op een geslaagde jubileumeditie!

Terug naar overzicht

Flevolandbrede Atelierroute groot succes! Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Farm Date Cadema Dakwerken Hondenpension De Toren hoeve Aeres Bedrijvencentrum Notaris Nieuwdam De Boer Bouwzaken Van Vliet Jacht Interieurs Bewaaradvies.nl SailBest Flevodrip Nijk Agrarische Dienstverlening Chalet 15 AWE constructiebureau ShipWoodshop Windturbineservice B.V. Mobiele tribune verhuur Tarieven specialist La Tonnelle Tuinhuizen Maria Schlepers Safebox Technisch Bureau Nigo Comfortboats BuitenVitaal Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Pieter Bosch fotografie Thea Hussaarts SHK koeriersdiensten Voetverzorging Flevoland Lirion Endless webdesign Flevocoaching De meiden Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Windpark Kubbeweg LoveInCare ADS Inspectie Otter Tuinhuizen Robert Vijn Traktoren B.V. Akke de Boer Kunstvereniging Galerie Dronten Everun Nederland Dop en Erwt Concrete & Wood - Creatief met hout en beton