Home
Home
Menu
de Meerpaal

Flevolandbrede Atelierroute groot succes!

 Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober vond de eerste Flevolandbrede editie van Atelierroute Lelystad plaats. De reacties zijn overwegend zeer positief, zowel van deelnemers als van bezoekers; zowel over deze verbreding, als over het feit dat er nu per locatie meerdere deelnemers exposeerden. Ook werd het gemiddelde niveau van de kunst en van het evenement als geheel geroemd.

 De weergoden waren de Atelierroute, zoals zo vaak, goed gezind. Heel wat mensen trokken er op de fiets of met de auto op uit om de kunstenaars en locaties van hun keuze te gaan bezoeken. Fietsers waren er zelfs vanuit o.a. Emmeloord, Biddinghuizen, Swifterbant, en Apeldoorn! Veel bezoekers kwamen eerst bij de Kubus langs om hun definitieve keuzes te bepalen op basis van de kunstwerken in de deelnemersexpositie. Voor zover op dit moment bekend, werden de meeste locaties erg goed bezocht, en waren de meeste zeer bezoekers geïnteresseerd in de tentoongestelde kunst en in de kunstenaars. Veel waardering is er ook voor de grote verscheidenheid in soorten locaties. Naast ateliers, huizen en beeldentuinen van deelnemers, waren er ook locaties als Van Campen Industries (een mooie industriële showroom), Zorgboerderij Groei-end (met kunst in meerdere atelierruimtes en in een aantal kassen), het Golf Event Center (de prachtige, lichte ruimte op de eerste verdieping) en theater Posa (waar een bijna museale expositie opgesteld was).
Ook het jubileumprogramma van muzikale optredens, dichters, lezingen en dans werd gewaardeerd. En, kunst zit weer merkbaar ‘in de lift’: aardig wat bezoekers zijn met een nieuwgekocht kunstwerk naar huis gegaan.
De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op een geslaagde jubileumeditie!

Terug naar overzicht

Flevolandbrede Atelierroute groot succes! Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Kunstcollectief Dronten Bewaaradvies.nl Robert Vijn Traktoren B.V. Akke de Boer Endless webdesign Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De Boer Bouwzaken Voetverzorging Flevoland Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh BuitenVitaal Dop en Erwt Farm Date Windturbineservice B.V. Mobiele tribune verhuur Opel treffen PV Systems zonnepanelen Hondenpension De Toren hoeve La Tonnelle Tuinhuizen AWE constructiebureau De meiden Pieter Bosch fotografie SailBest Flevocoaching Hilde Boers PR Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Maria Schlepers Chakti Total Body Center Thea Hussaarts Everun Nederland Aeres Bedrijvencentrum Victor Video ShipWoodshop Money logistics cashmanagement Lirion Nijk Agrarische Dienstverlening SHK koeriersdiensten Van Vliet Jacht Interieurs Flevoflex Windpark Kubbeweg Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Cadema Dakwerken Otter Tuinhuizen Technisch Bureau Nigo Hilde Boers PR