Home
Home
Menu
de Meerpaal

Flevolandbrede Atelierroute groot succes!

 Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober vond de eerste Flevolandbrede editie van Atelierroute Lelystad plaats. De reacties zijn overwegend zeer positief, zowel van deelnemers als van bezoekers; zowel over deze verbreding, als over het feit dat er nu per locatie meerdere deelnemers exposeerden. Ook werd het gemiddelde niveau van de kunst en van het evenement als geheel geroemd.

 De weergoden waren de Atelierroute, zoals zo vaak, goed gezind. Heel wat mensen trokken er op de fiets of met de auto op uit om de kunstenaars en locaties van hun keuze te gaan bezoeken. Fietsers waren er zelfs vanuit o.a. Emmeloord, Biddinghuizen, Swifterbant, en Apeldoorn! Veel bezoekers kwamen eerst bij de Kubus langs om hun definitieve keuzes te bepalen op basis van de kunstwerken in de deelnemersexpositie. Voor zover op dit moment bekend, werden de meeste locaties erg goed bezocht, en waren de meeste zeer bezoekers geïnteresseerd in de tentoongestelde kunst en in de kunstenaars. Veel waardering is er ook voor de grote verscheidenheid in soorten locaties. Naast ateliers, huizen en beeldentuinen van deelnemers, waren er ook locaties als Van Campen Industries (een mooie industriële showroom), Zorgboerderij Groei-end (met kunst in meerdere atelierruimtes en in een aantal kassen), het Golf Event Center (de prachtige, lichte ruimte op de eerste verdieping) en theater Posa (waar een bijna museale expositie opgesteld was).
Ook het jubileumprogramma van muzikale optredens, dichters, lezingen en dans werd gewaardeerd. En, kunst zit weer merkbaar ‘in de lift’: aardig wat bezoekers zijn met een nieuwgekocht kunstwerk naar huis gegaan.
De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op een geslaagde jubileumeditie!

Terug naar overzicht

Flevolandbrede Atelierroute groot succes! Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Windturbineservice B.V. ShipWoodshop Money logistics cashmanagement Van Vliet Jacht Interieurs Hondenpension De Toren hoeve Nijk Agrarische Dienstverlening Cadema Dakwerken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Libero'99 Technisch Bureau Nigo Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Opel treffen Chakti Total Body Center Victor Video De Boer Bouwzaken Kunstcollectief Dronten Hilde Boers PR AWE constructiebureau Aeres Bedrijvencentrum Farm Date Bewaaradvies.nl SailBest Robert Vijn Traktoren B.V. BuitenVitaal Maxi-trade Hilde Boers PR Voetverzorging Flevoland Lirion Otter Tuinhuizen De meiden SHK koeriersdiensten Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Nigo Flevocoaching Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Maria Schlepers Dop en Erwt Everun Nederland PV Systems zonnepanelen Flevoflex Mobiele tribune verhuur Akke de Boer Windpark Kubbeweg