Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2016 bijna bekend

ALMERE - De Verkiezing voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2016 belooft een ‘echte feestavond’ te worden, aldus voorzitter Marga Janse van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. “Voor iedereen is er op donderdagavond 16 juni in KAF onze afterparty met bubbels, live muziek en exquise hapjes. Bovendien hebben we een loterij met een aantal waardevolle prijzen.”

De acht genomineerden staan te trappelen om op donderdagavond het podium in te nemen en hun pitch te houden voor zo’n tweehonderd aanwezigen in de Middenzaal van KAF (voorheen Schouwburg Almere). De verkiezingsavond belooft een echte feestavond te worden.

 

Uitreiking publieksprijs
Het officiële gedeelte van de Verkiezingsavond duurt van 19.30 uur tot ongeveer 21.15 uur. Leden hebben deze avond de kans om op hun favoriet te stemmen; zij krijgen aan het begin van de avond een kaartje waarop zij hun stem kunnen uitbrengen. De genomineerde met de meeste stemmen ontvangt die avond de publieksprijs. “Dat is natuurlijk superspannend!”, zegt de voorzitter enthousiast. Na de uitreiking van de prijzen voor de drie categorieën – MKB, ZP, en manager – én de favoriet, is er voor iedereen een afterparty met bubbels, live muziek en exquise hapjes.

De acht genomineerden kunnen niet wachten tot het donderdagavond 16 juni is: de Verkiezing voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2016.

 

Loterij met waardevolle prijzen
“Bovendien hebben we een loterij - waar je niet voor hoeft te betalen - met een aantal waardevolle prijzen.” De verkiezingsavond biedt volop gelegenheid om te netwerken. “Hoe laat we zijn uitgefeest?”, zegt Janse. “Nou, uit ervaring weten we dat onze zakenvrouwen, partners, vrienden en familieleden wel van een feestje houden. De eersten vertrekken zo rond 22.00 uur en anderen pas rond middernacht. En vaak gaan ze weer vol positieve energie huiswaarts, nagenietend van een vrolijke, prachtige avond, met oude & nieuwe contacten en goede gesprekken…”

 

Koop nu je kaartje!
Al aangemeld voor de 16de juni? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar via:
Koop je kaartje

 

Terug naar overzicht

Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2016 bijna bekend Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Mobiele tribune verhuur LoveInCare Van Vliet Jacht Interieurs Technisch Bureau Nigo Wouter Jansen Groenadvies en realisatie La Tonnelle Tuinhuizen Dop en Erwt Voetverzorging Flevoland Opel treffen Hilde Boers PR Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Aeres Bedrijvencentrum BuitenVitaal Flevoflex Endless webdesign Kunstcollectief Dronten Chakti Total Body Center Cadema Dakwerken Windpark Kubbeweg Safebox Everun Nederland Farm Date Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Money logistics cashmanagement SailBest Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Flevocoaching Thea Hussaarts Maria Schlepers AWE constructiebureau De Boer Bouwzaken Hondenpension De Toren hoeve De meiden Nijk Agrarische Dienstverlening Pieter Bosch fotografie Lirion Robert Vijn Traktoren B.V. Comfortboats Chalet 15 Otter Tuinhuizen Notaris Nieuwdam Windturbineservice B.V. Bewaaradvies.nl ShipWoodshop