Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Flevopenningen 19 mei 2017 bij Balk Shipyards Urk

flevopenningen2017.jpg De 13e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala wordt op vrijdag 19 mei 2017 bij Balk Shipyards op Urk gehouden. Het provinciebrede ondernemersevenement wordt door de stichting Flevopenningen georganiseerd om prijzen toe te kennen voor excellent ondernemerschap, baanbrekende innovatie, succesvol Windesheim co-m akership en sinds vorig jaar voor uitzonderlijke prestaties in het kader van de Participatiewet. “Ik ben blij dat de Flevopenningen als voorheen door alle bedrijfskringen wordt ondersteund en dat we weer terug zijn op Urk, waar we in 2011 ook al eens te gast waren”, zegt Tom Lansink, voorzitter van de Stichting Flevopenningen. “We zijn uitgegroeid tot een provinciebreed en invloedrijk platform waarop bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen worden gestimuleerd tot lucratieve onderlinge samenwerking en innovatie.”

De Stichting Flevopenningen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de uitreiking van de Flevopenningen. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland.

Voor de Flevopenning Toponderneming wijzen de bedrijfskringen ieder hun kandidaten aan. De kandidaten voor de Flevopenning Windesheim Co-makership worden door Windesheim Flevoland genomineerd en de kandidaten voor de Participatiepenning worden door de zes Flevolandse gemeenten aangewezen. Voor de Flevopenning Innovatie kunnen bedrijven tot en met 1 februari 2017 aangemeld worden. Geïnteresseerden nemen daartoe contact op met het secretariaat van de Stichting Flevopenningen: info@flevopenningen.nl.

Het Flevopenningen Ondernemersgala is de langstlopende georganiseerde ondernemers-activiteit in Flevoland en de uitreiking van de Flevopenningen is inmiddels een provinciebrede traditie. De ondernemersprijzen worden breed gedragen, waarbij de samenwerking en de verbinding tussen het gezamenlijke bedrijfsleven en de overheid van essentieel belang zijn.

De partners van het Flevopenningen Ondernemersgala 2017 zijn: Provincie Flevoland; Windesheim Flevoland; Flevoland werkt; Gemeente Urk en VNO-NCW Midden.

Terug naar overzicht

Flevopenningen 19 mei 2017 bij Balk Shipyards Urk Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

SHK koeriersdiensten Mobiele tribune verhuur Bewaaradvies.nl Robert Vijn Traktoren B.V. AWE constructiebureau Flevocoaching Nijk Agrarische Dienstverlening Van Vliet Jacht Interieurs Thea Hussaarts Maria Schlepers Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice SailBest Chalet 15 Notaris Nieuwdam Lirion Windturbineservice B.V. Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Otter Tuinhuizen Concrete & Wood - Creatief met hout en beton La Tonnelle Tuinhuizen BuitenVitaal Technisch Bureau Nigo Pieter Bosch fotografie Dop en Erwt Farm Date Cadema Dakwerken Tarieven specialist Flevodrip Hondenpension De Toren hoeve Voetverzorging Flevoland Akke de Boer De Boer Bouwzaken LoveInCare Comfortboats Windpark Kubbeweg Everun Nederland Aeres Bedrijvencentrum Kunstvereniging Galerie Dronten ADS Inspectie Endless webdesign ShipWoodshop De meiden Safebox Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh