Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Flevopenningen 19 mei 2017 bij Balk Shipyards Urk

flevopenningen2017.jpg De 13e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala wordt op vrijdag 19 mei 2017 bij Balk Shipyards op Urk gehouden. Het provinciebrede ondernemersevenement wordt door de stichting Flevopenningen georganiseerd om prijzen toe te kennen voor excellent ondernemerschap, baanbrekende innovatie, succesvol Windesheim co-m akership en sinds vorig jaar voor uitzonderlijke prestaties in het kader van de Participatiewet. “Ik ben blij dat de Flevopenningen als voorheen door alle bedrijfskringen wordt ondersteund en dat we weer terug zijn op Urk, waar we in 2011 ook al eens te gast waren”, zegt Tom Lansink, voorzitter van de Stichting Flevopenningen. “We zijn uitgegroeid tot een provinciebreed en invloedrijk platform waarop bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen worden gestimuleerd tot lucratieve onderlinge samenwerking en innovatie.”

De Stichting Flevopenningen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de uitreiking van de Flevopenningen. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland.

Voor de Flevopenning Toponderneming wijzen de bedrijfskringen ieder hun kandidaten aan. De kandidaten voor de Flevopenning Windesheim Co-makership worden door Windesheim Flevoland genomineerd en de kandidaten voor de Participatiepenning worden door de zes Flevolandse gemeenten aangewezen. Voor de Flevopenning Innovatie kunnen bedrijven tot en met 1 februari 2017 aangemeld worden. Geïnteresseerden nemen daartoe contact op met het secretariaat van de Stichting Flevopenningen: info@flevopenningen.nl.

Het Flevopenningen Ondernemersgala is de langstlopende georganiseerde ondernemers-activiteit in Flevoland en de uitreiking van de Flevopenningen is inmiddels een provinciebrede traditie. De ondernemersprijzen worden breed gedragen, waarbij de samenwerking en de verbinding tussen het gezamenlijke bedrijfsleven en de overheid van essentieel belang zijn.

De partners van het Flevopenningen Ondernemersgala 2017 zijn: Provincie Flevoland; Windesheim Flevoland; Flevoland werkt; Gemeente Urk en VNO-NCW Midden.

Terug naar overzicht

Flevopenningen 19 mei 2017 bij Balk Shipyards Urk Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Voetverzorging Flevoland Dop en Erwt Safebox Flevoflex Windturbineservice B.V. Cadema Dakwerken ShipWoodshop Farm Date AWE constructiebureau Otter Tuinhuizen De Boer Bouwzaken Maria Schlepers Pieter Bosch fotografie Windpark Kubbeweg Hondenpension De Toren hoeve BuitenVitaal Chalet 15 Thea Hussaarts Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Notaris Nieuwdam Lirion Nijk Agrarische Dienstverlening Flevocoaching Akke de Boer Mobiele tribune verhuur Tarieven specialist Technisch Bureau Nigo Van Vliet Jacht Interieurs Robert Vijn Traktoren B.V. SHK koeriersdiensten Endless webdesign LoveInCare La Tonnelle Tuinhuizen Bewaaradvies.nl Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Flevodrip De meiden Aeres Bedrijvencentrum Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Everun Nederland Chakti Total Body Center ADS Inspectie SailBest