Home
Home
Menu
Tulpenroute

Flevopenningen 2019 in Noordoostpolder

flevopenningen2019.jpg De Flevopenningen 2019 worden op 12 april a.s. bij de Duits Nederlandse Windtunnel (DNW) in Marknesse uitgereikt. Dat zal gebeuren tijdens de 15e editie van het Flevopenningen Ondernemersevenement. De gemeente Noordoostpolder is de gastheer.
Het provinciebrede ondernemersevenement wordt sinds 2004 jaarlijks door de stichting Flevopenningen georganiseerd om prijzen toe te kennen voor excellent ondernemerschap, succesvol Windesheim comakership en ondernemingen die uitzonderlijke prestaties leveren in het kader van de Participatiewet.

Voor de Flevopenning Toponderneming wijzen de bedrijfskringen ieder hun kandidaten aan. De kandidaten voor de Flevopenning Windesheim Comakership worden door Windesheim Flevoland genomineerd en de kandidaten voor de Participatiepenning worden door de zes Flevolandse gemeenten aanwezen.

Voorprogramma
Gastheer Noordoostpolder laat de gasten van Flevopenningen 2019 graag kennismaken met een aantal bijzondere plekken rond de Duits Nederlandse Windtunnel. Dat gebeurt in een speciaal voorprogramma van Flevopenningen 2019, tussen 15.45 uur en 17.30 uur. Meer informatie over het excursieprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Langstlopend
Flevopenningen is de langstlopende georganiseerde ondernemersactiviteit in Flevoland en de uitreiking van de Flevopenningen is na 15 jaar inmiddels een provinciebrede traditie. De ondernemersprijzen worden breed gedragen, waarbij de samenwerking en de verbinding tussen het gezamenlijke bedrijfsleven en de overheid van essentieel belang zijn.

De partners van het Flevopenningen Ondernemersgala 2019 zijn: Provincie Flevoland; Windesheim Flevoland; Flevoland Werkt!; Gemeente Noordoostpolder; Duits Nederlandse Windtunnel en VNO-NCW Midden

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De meiden Nijk Agrarische Dienstverlening Spectrum psychologie & psychotherapie Maria Schlepers SailBest Farm Date Pieter Bosch fotografie De rode draak Voetverzorging Flevoland PV Systems zonnepanelen Endless webdesign Hilde Boers PR Otter Tuinhuizen Cadema Dakwerken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Everun Nederland Chakti Total Body Center La Tonnelle Tuinhuizen Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Opel treffen Akke de Boer BuitenVitaal Flevoflex Lirion Libero'99 Robert Vijn Traktoren B.V. Technisch Bureau Nigo Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Flevocoaching AWE constructiebureau