Home
Home
Menu
de Meerpaal

Flevopenningen Ondernemersgala in de Ravelijn Zeewolde

flevopenningen2018.jpg De Flevopenningen 2018 worden op 13 april uitgereikt in de Ravelijn in het centrum van Zeewolde. De Stichting Flevopenningen heeft haar keuze op deze locatie laten vallen na nauw overleg met de gemeente Zeewolde. Van de alternatieven bleek de locatie in het centrum van Zeewolde het best te voldoen aan eisen die de Stichting Flevopenn ingen stelt aan representatie en parkeervoorzieningen voor ca 450 gasten.
  Tom Lansink, voorzitter van de Flevopenningen zegt: “De Ravelijn en dan in het bijzonder de locatie waar voorheen de Flevomeer Bibliotheek en de gemeente Zeewolde waren gehuisvest, is een uitstekende plek voor ons jaarlijkse ondernemersgala. We rekenen ook dit op zo’n 450 gasten die naar Zeewolde komen om de uitreiking van de Flevopenningen bij te wonen. We hebben er alle vertrouwen in dat dit prestigieuze evenement wederom een groot succes zal worden.”

Tijdens de 14e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala worden de prijzen toegekend voor excellent ondernemerschap (Flevopenning Toponderneming), succesvol Comakership (Flevopenning Windesheim Beste Comakership) en voor uitzonderlijke prestaties in het kader van de uitvoering van Participatiewet/Banenafspraak (Participatie Flevopenning). Voor de Flevopenning Toponderneming wijzen de bedrijfskringen ieder hun kandidaten aan. De kandidaten voor de Flevopenning Windesheim Beste Comakership worden door Windesheim Flevoland genomineerd en de kandidaten voor de Participatiepenning worden door de zes Flevolandse gemeenten aangewezen.

De genomineerden voor de Flevopenning Toponderneming zijn: Elshof Organic Fruit (Dronten); Tanis Food Tec B.V. (Lelystad); TPC - the potato company (Emmeloord); Bevri Banden N.V. (Zeewolde); Traffic Builders BV (Almere); De Vries Recycling (Urk).

De genomineerden voor de Flevopenning Windesheim Comakership zijn: Curtis Penning, die met Avant Arte een succesvol online verdienmodel bedacht voor het verkopen van limited edition prints; het studententeam van KUMA Projects dat een innovatieve snowboarddrager ontwikkelde en het studententeam dat voor de gemeente Almere onderzocht hoe ze duurzame invulling kunnen geven aan braakliggende bedrijfs- gronden. Naast de prestigieuze Windesheim Flevopenning voor Beste Comakership 2018 ontvangt de winnaar een cheque van 1000 euro, die door de Gemeente Almere beschikbaar wordt gesteld.

De zes genomineerden voor de Participatiepenning worden binnenkort bekend gemaakt.

Sinds 2004 is het jaarlijks terugkerende ondernemersgala - dat ieder jaar in een andere Flevolandse gemeente wordt gehouden - uitgegroeid tot een invloedrijk platform waarop het Flevolandse bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen worden gestimuleerd tot lucratieve onderlinge samenwerking en versterking. De partners van het Flevopenningen Ondernemersgala 2018 zijn: Provincie Flevoland, Windesheim Flevoland, Flevoland Werkt!, Gemeente Zeewolde en VNO-NCW Midden.
 

Terug naar overzicht

Flevopenningen Ondernemersgala in de Ravelijn Zeewolde Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Windpark Kubbeweg Hilde Boers PR De Boer Bouwzaken Akke de Boer Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Farm Date Mobiele tribune verhuur Victor Video Voetverzorging Flevoland Everun Nederland Libero'99 Lirion PV Systems zonnepanelen Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Robert Vijn Traktoren B.V. BuitenVitaal Safebox Cadema Dakwerken Chalet 15 AWE constructiebureau Flevocoaching De meiden Van Vliet Jacht Interieurs SHK koeriersdiensten Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Dop en Erwt Money logistics cashmanagement Bewaaradvies.nl Hondenpension De Toren hoeve Comfortboats Otter Tuinhuizen Thea Hussaarts Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening Technisch Bureau Nigo Endless webdesign Flevodrip Pieter Bosch fotografie SailBest LoveInCare Aeres Bedrijvencentrum ShipWoodshop Chakti Total Body Center Windturbineservice B.V.