Home
Home
Menu
de Meerpaal

Flevopenningsleutel op Urk afgegeven!

flevopenningsleutel.jpg Op vrijdag 27 januari jl. werd door voorzitter Tom Lansink de sleutel voor het Flevopenningen Ondernemersgala 2017 officieel overhandigd aan burgemeester Pieter van Maaren en Daan Balk van Balk Shipyard.  Zowel burgemeester Van Maaren als de heer Daan Balk toonde zich verheugd dat Urk op vrijdag 19 mei a.s. de genomineerden voor de Flevopenningen en hun gasten ontvangt. Zij spraken hun vertrouwen uit in de organisatie van het Ondernemersgala dat traditiegetrouw rond de 450 ondernemers, bestuurders en politici uit de gehele provincie trekt.

Het Flevopenningen Ondernemersgala wordt op 19 mei a.s. gehouden bij Balk Shipyard. Tijdens een groots opgezet dinerprogramma zullen de aanwezige beslissers uit het bedrijfsleven, het bestuur en de politiek de uitreiking van de Flevopenningen bijwonen. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. Er worden Flevopenningen uitgereikt voor Excellent Ondernemerschap, Innovatie, Beste Comakership van Hogeschool Windesheim Flevoland en Participatie.

De kandidaten voor Excellent Ondernemerschap en Comakership zijn reeds bekend. Eind van de maand worden de genomineerden bekend gemaakt voor de Participatiepenning die bestemd is het maatschappelijk meest betrokken bedrijf dat zich het afgelopen jaar het meest onderscheiden heeft in het kader van de Participatiewet. Innovatieve bedrijven of ondernemers kunnen zich tot vrijdag 17 februari 2017 aanmelden of aangemeld worden voor de Flevopenning Meest Innovatieve Onderneming (www.flevopenningen.nl). De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige vakjury en hoofdjury. Voorzitter van de hoofdjury is Jan-Nico Appelman, gedeputeerde economische zaken van Flevoland.

 

Terug naar overzicht

Flevopenningsleutel op Urk afgegeven! Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Thea Hussaarts Farm Date Dop en Erwt Everun Nederland Aeres Bedrijvencentrum De meiden Lirion Flevocoaching SailBest Money logistics cashmanagement Opel treffen SHK koeriersdiensten Flevoflex Cadema Dakwerken Windturbineservice B.V. Hilde Boers PR Libero'99 Chakti Total Body Center Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Van Vliet Jacht Interieurs Technisch Bureau Nigo De Boer Bouwzaken Nijk Agrarische Dienstverlening Chalet 15 Maria Schlepers Endless webdesign Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh ShipWoodshop LoveInCare AWE constructiebureau Mobiele tribune verhuur Flevodrip Kunstcollectief Dronten Bewaaradvies.nl Pieter Bosch fotografie Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny PV Systems zonnepanelen Victor Video Windpark Kubbeweg Robert Vijn Traktoren B.V. Otter Tuinhuizen Voetverzorging Flevoland Comfortboats La Tonnelle Tuinhuizen