Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Foto’s van Pieter Bosch fotografie in Aeres Bedrijvencentrum

_END5008_DxO.jpg Vanaf 10 januari 2019 zijn in de zijgangen en de 1e en 2e verdieping van het Aeres Bedrijven Centrum in Dronten foto’s te zien van Pieter Bosch fotografie.
Pieter Bosch is freelance (natuur)fotograaf woonachtig in Dronten met een bijzondere passie voor vogelfotografie en Flevoland. Pieter Bosch: ” Geboeid door de veelzijdigheid en de schoonheid van de natuur, is mijn passie natuurfotografie, waarbij  vogelfotografie de absolute voorkeur heeft. Voor veel mensen is Flevoland kaal en vlak, voor mij juist ruimtelijk en uitdagend.”  Daarnaast bezigt hij zich met (product) fotografie voor websites of advertenties in opdracht en exploiteert een internet reclamebureau. 
In opdracht van het Aeres Bedrijven Centrum heeft hij een selectie gemaakt uit het enorme portfolio wat hij heeft opgebouwd in de afgelopen 25 jaar in vele natuurgebieden in heel Noord Nederland.

Elke gang/verdieping heeft een thema: vogels, dieren, zwart-wit en landschappen. Zo hangen er o.a. foto’s van een ijsvogel,  baardmannetjes, een panda, flamingo’s, een zwart-wit foto van een combine maar ook bijvoorbeeld een Flevolands tulpenveld en een prachtige zonsopgang op de Oostvaardersplassen.  Deze foto’s zijn geprint op 2 formaten: 80 x 60 cm en 75 x 100 cm.

U bent van harte uitgenodigd om de foto’s te komen bekijken tijden kantoor uren op de drieslag 30 in Dronten.
In de entree en hoofdgang van het Aeres Bedrijven Centrum wordt bovendien een expositie gehouden door Stichting Kunstraad Dronten.

Heeft u interesse in het werk van Pieter Bosch? Kijk dan eens op de website van Pieter Bosch fotografie: www.pieterbosch.nl
 

Terug naar overzicht

Foto’s van Pieter Bosch fotografie in Aeres Bedrijvencentrum Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Pieter Bosch fotografie Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Comfortboats La Tonnelle Tuinhuizen Cadema Dakwerken Technisch Bureau Nigo Mobiele tribune verhuur Thea Hussaarts Aeres Bedrijvencentrum De Boer Bouwzaken Voetverzorging Flevoland Lirion Bewaaradvies.nl BuitenVitaal Windturbineservice B.V. AWE constructiebureau Farm Date Maria Schlepers De meiden Dop en Erwt Flevodrip Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Notaris Nieuwdam Tarieven specialist Otter Tuinhuizen Akke de Boer Hondenpension De Toren hoeve SHK koeriersdiensten Van Vliet Jacht Interieurs Everun Nederland SailBest Nijk Agrarische Dienstverlening Robert Vijn Traktoren B.V. Endless webdesign Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh ADS Inspectie Flevocoaching Safebox Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Kunstvereniging Galerie Dronten Chalet 15 ShipWoodshop