Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening Otter Tuinhuizen Lirion Cadema Dakwerken LoveInCare Robert Vijn Traktoren B.V. Farm Date Technisch Bureau Nigo BuitenVitaal ShipWoodshop Maria Schlepers Mobiele tribune verhuur De Boer Bouwzaken Flevodrip Chakti Total Body Center Akke de Boer Windturbineservice B.V. Tarieven specialist AWE constructiebureau Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Thea Hussaarts Pieter Bosch fotografie De meiden Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Chalet 15 Everun Nederland Hondenpension De Toren hoeve Bewaaradvies.nl SHK koeriersdiensten Notaris Nieuwdam Van Vliet Jacht Interieurs Comfortboats La Tonnelle Tuinhuizen Flevocoaching Dop en Erwt Safebox Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Aeres Bedrijvencentrum Windpark Kubbeweg SailBest Flevoflex Kunstvereniging Galerie Dronten ADS Inspectie Voetverzorging Flevoland