Home
Home
Menu
de Meerpaal

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Dop en Erwt BuitenVitaal Cadema Dakwerken Mobiele tribune verhuur Libero'99 Flevocoaching Hilde Boers PR Robert Vijn Traktoren B.V. Aeres Bedrijvencentrum Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Otter Tuinhuizen Van Vliet Jacht Interieurs Thea Hussaarts Nijk Agrarische Dienstverlening Everun Nederland Farm Date Technisch Bureau Nigo AWE constructiebureau Endless webdesign SHK koeriersdiensten ShipWoodshop Hondenpension De Toren hoeve Flevodrip Victor Video Opel treffen Chakti Total Body Center Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De Boer Bouwzaken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Windturbineservice B.V. LoveInCare Kunstcollectief Dronten Lirion Chalet 15 Akke de Boer Bewaaradvies.nl PV Systems zonnepanelen Money logistics cashmanagement De meiden Windpark Kubbeweg Voetverzorging Flevoland Pieter Bosch fotografie Comfortboats