Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

BuitenVitaal AWE constructiebureau Endless webdesign Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De meiden Nijk Agrarische Dienstverlening Mobiele tribune verhuur Hondenpension De Toren hoeve Akke de Boer ShipWoodshop Flevocoaching Aeres Bedrijvencentrum Voetverzorging Flevoland De Boer Bouwzaken Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Kunstvereniging Galerie Dronten Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren B.V. Thea Hussaarts Windpark Kubbeweg SHK koeriersdiensten Pieter Bosch fotografie Safebox Van Vliet Jacht Interieurs Bewaaradvies.nl Tarieven specialist Comfortboats Notaris Nieuwdam Technisch Bureau Nigo Windturbineservice B.V. Farm Date Dop en Erwt Cadema Dakwerken Everun Nederland Flevodrip Otter Tuinhuizen Lirion SailBest La Tonnelle Tuinhuizen Chalet 15 Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice