Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notaris Nieuwdam Windturbineservice B.V. Tarieven specialist Comfortboats LoveInCare SHK koeriersdiensten Robert Vijn Traktoren B.V. Thea Hussaarts Nijk Agrarische Dienstverlening Maria Schlepers Hondenpension De Toren hoeve Akke de Boer Farm Date Flevodrip Mobiele tribune verhuur Chalet 15 De Boer Bouwzaken SailBest La Tonnelle Tuinhuizen BuitenVitaal Flevoflex De meiden Voetverzorging Flevoland Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Chakti Total Body Center Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Safebox Technisch Bureau Nigo Bewaaradvies.nl Van Vliet Jacht Interieurs Windpark Kubbeweg Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Aeres Bedrijvencentrum Everun Nederland Lirion Pieter Bosch fotografie Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh ShipWoodshop Otter Tuinhuizen Endless webdesign Flevocoaching Dop en Erwt AWE constructiebureau Cadema Dakwerken