Home
Home
Menu
de Meerpaal

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Maria Schlepers Akke de Boer Robert Vijn Traktoren B.V. Van Vliet Jacht Interieurs Mobiele tribune verhuur Kunstcollectief Dronten De meiden Cadema Dakwerken Comfortboats Aeres Bedrijvencentrum Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Pieter Bosch fotografie Concrete & Wood - Creatief met hout en beton SHK koeriersdiensten Money logistics cashmanagement Nijk Agrarische Dienstverlening Voetverzorging Flevoland Opel treffen Hilde Boers PR Flevocoaching Dop en Erwt Flevodrip Lirion Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Flevoflex Otter Tuinhuizen Farm Date Hondenpension De Toren hoeve Endless webdesign PV Systems zonnepanelen Windturbineservice B.V. AWE constructiebureau Chakti Total Body Center Thea Hussaarts Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Wouter Jansen Groenadvies en realisatie ShipWoodshop Victor Video La Tonnelle Tuinhuizen Chalet 15 BuitenVitaal Windpark Kubbeweg SailBest De Boer Bouwzaken