Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Safebox Van Vliet Jacht Interieurs Kunstvereniging Galerie Dronten Aeres Bedrijvencentrum Comfortboats Pieter Bosch fotografie Thea Hussaarts Otter Tuinhuizen AWE constructiebureau Bewaaradvies.nl Nijk Agrarische Dienstverlening Robert Vijn Traktoren B.V. Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Wouter Jansen Groenadvies en realisatie ADS Inspectie Flevocoaching ShipWoodshop Lirion Tarieven specialist Notaris Nieuwdam Endless webdesign Hondenpension De Toren hoeve Farm Date De Boer Bouwzaken Flevodrip De meiden Windpark Kubbeweg Everun Nederland SHK koeriersdiensten Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Maria Schlepers BuitenVitaal Akke de Boer SailBest Windturbineservice B.V. Voetverzorging Flevoland Dop en Erwt Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice La Tonnelle Tuinhuizen Chalet 15 Technisch Bureau Nigo Cadema Dakwerken Mobiele tribune verhuur