Home
Home
Menu
de Meerpaal

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Voetverzorging Flevoland Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign Libero'99 Akke de Boer SailBest Lirion Mobiele tribune verhuur AWE constructiebureau Maria Schlepers Niek van der Vlis Slagerij & Catering Everun Nederland De meiden Robert Vijn Traktoren B.V. De Boer Bouwzaken Bewaaradvies.nl Hilde Boers PR Flevocoaching Otter Tuinhuizen Spectrum psychologie & psychotherapie Farm Date BuitenVitaal Opel treffen Cadema Dakwerken De rode draak Flevoflex La Tonnelle Tuinhuizen Chakti Total Body Center Pieter Bosch fotografie