Home
Home
Menu
Tulpenroute

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Chakti Total Body Center Everun Nederland Flevocoaching AWE constructiebureau Opel treffen Maria Schlepers Cadema Dakwerken SailBest PV Systems zonnepanelen La Tonnelle Tuinhuizen Farm Date Voetverzorging Flevoland Libero'99 Bewaaradvies.nl Technisch Bureau Nigo Robert Vijn Traktoren B.V. De Boer Bouwzaken BuitenVitaal Niek van der Vlis Slagerij & Catering Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Flevoflex Pieter Bosch fotografie Hilde Boers PR Akke de Boer Spectrum psychologie & psychotherapie Otter Tuinhuizen De rode draak Lirion De meiden Endless webdesign