Home
Home
Menu
de Meerpaal

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Technisch Bureau Nigo PV Systems zonnepanelen Hondenpension De Toren hoeve Pieter Bosch fotografie La Tonnelle Tuinhuizen De meiden Bewaaradvies.nl Hilde Boers PR Comfortboats Mobiele tribune verhuur Chalet 15 Thea Hussaarts Concrete & Wood - Creatief met hout en beton AWE constructiebureau Flevocoaching LoveInCare Libero'99 Victor Video Robert Vijn Traktoren B.V. Flevoflex Maria Schlepers Cadema Dakwerken Aeres Bedrijvencentrum Nijk Agrarische Dienstverlening Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Endless webdesign Voetverzorging Flevoland Windturbineservice B.V. ShipWoodshop Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Van Vliet Jacht Interieurs Opel treffen Windpark Kubbeweg Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Lirion Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Money logistics cashmanagement SailBest Otter Tuinhuizen Akke de Boer Kunstcollectief Dronten BuitenVitaal Farm Date De Boer Bouwzaken