Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Mobiele tribune verhuur Voetverzorging Flevoland Tarieven specialist Aeres Bedrijvencentrum BuitenVitaal Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Lirion Cadema Dakwerken Flevocoaching De Boer Bouwzaken De meiden ADS Inspectie Hondenpension De Toren hoeve Kunstvereniging Galerie Dronten Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Akke de Boer SailBest Robert Vijn Traktoren B.V. Technisch Bureau Nigo LoveInCare Otter Tuinhuizen Dop en Erwt Comfortboats ShipWoodshop Flevodrip Safebox Nijk Agrarische Dienstverlening Notaris Nieuwdam Windpark Kubbeweg Everun Nederland Pieter Bosch fotografie Maria Schlepers SHK koeriersdiensten Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Chalet 15 Bewaaradvies.nl Van Vliet Jacht Interieurs Endless webdesign AWE constructiebureau Thea Hussaarts Farm Date Windturbineservice B.V. La Tonnelle Tuinhuizen