Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Dop en Erwt Chalet 15 Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Nijk Agrarische Dienstverlening Aeres Bedrijvencentrum Tarieven specialist Safebox Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Technisch Bureau Nigo La Tonnelle Tuinhuizen De meiden Mobiele tribune verhuur Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Thea Hussaarts Cadema Dakwerken Windturbineservice B.V. Pieter Bosch fotografie Notaris Nieuwdam BuitenVitaal ADS Inspectie De Boer Bouwzaken Maria Schlepers Endless webdesign Windpark Kubbeweg Robert Vijn Traktoren B.V. SailBest Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Lirion Otter Tuinhuizen Flevodrip Hondenpension De Toren hoeve Bewaaradvies.nl ShipWoodshop Everun Nederland Voetverzorging Flevoland Kunstvereniging Galerie Dronten Comfortboats Flevocoaching AWE constructiebureau Van Vliet Jacht Interieurs Akke de Boer SHK koeriersdiensten Farm Date