Home
Home
Menu
de Meerpaal

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT

Ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaand organiseert de Vogel- en Natuurwacht Flevoland een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het onderwerp is de natuur in Flevoland.  Er zijn zeven inzendingsklassen aangewezen afhankelijk van de leeftijd. Vijf zijn er bestemd voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder: landschappen, vogels, insecten, zoogdieren en creatieve natuurfotografie.
Voor jongeren gelden alleen de klassen: 8-11 jaar en 12-17 jaar. Aan elke inzendingsklasse is een prijs verbonden.
De winnaars worden aangewezen door een vakjury en bekendgemaakt als het jubileum wordt gevierd op 14 december in het KAF Almere. Elke winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en is te bewonderen tijdens een expositie op de festivaldag.
Deelnemers kunnen zich met hun foto aanmelden op een website die speciaal voor het jubileum is ingericht www.vogelennatuurfestival.nl. Daar is nadere informatie over de fotowedstrijd en over het festival te vinden.
De inzendtermijn loopt tot 7 november.

Terug naar overzicht

FOTOWEDSTRIJD VOGEL- EN NATUURWACHT Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Robert Vijn Traktoren B.V. AWE constructiebureau Pieter Bosch fotografie Otter Tuinhuizen Flevoflex Concrete & Wood - Creatief met hout en beton La Tonnelle Tuinhuizen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Libero'99 De Boer Bouwzaken SailBest De rode draak Bewaaradvies.nl Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Maria Schlepers Mobiele tribune verhuur Lirion De meiden BuitenVitaal Technisch Bureau Nigo Akke de Boer Cadema Dakwerken Farm Date Spectrum psychologie & psychotherapie Nijk Agrarische Dienstverlening Hilde Boers PR Flevocoaching Niek van der Vlis Slagerij & Catering Everun Nederland