Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Foto’s van Pieter Bosch fotografie in Aeres Bedrijvencentrum

_END5008_DxO.jpg Vanaf 10 januari 2019 zijn in de zijgangen en de 1e en 2e verdieping van het Aeres Bedrijven Centrum in Dronten foto’s te zien van Pieter Bosch fotografie.
Pieter Bosch is freelance (natuur)fotograaf woonachtig in Dronten met een bijzondere passie voor vogelfotografie en Flevoland. Pieter Bosch: ” Geboeid door de veelzijdigheid en de schoonheid van de natuur, is mijn passie natuurfotografie, waarbij  vogelfotografie de absolute voorkeur heeft. Voor veel mensen is Flevoland kaal en vlak, voor mij juist ruimtelijk en uitdagend.”  Daarnaast bezigt hij zich met (product) fotografie voor websites of advertenties in opdracht en exploiteert een internet reclamebureau. 
In opdracht van het Aeres Bedrijven Centrum heeft hij een selectie gemaakt uit het enorme portfolio wat hij heeft opgebouwd in de afgelopen 25 jaar in vele natuurgebieden in heel Noord Nederland.

Elke gang/verdieping heeft een thema: vogels, dieren, zwart-wit en landschappen. Zo hangen er o.a. foto’s van een ijsvogel,  baardmannetjes, een panda, flamingo’s, een zwart-wit foto van een combine maar ook bijvoorbeeld een Flevolands tulpenveld en een prachtige zonsopgang op de Oostvaardersplassen.  Deze foto’s zijn geprint op 2 formaten: 80 x 60 cm en 75 x 100 cm.

U bent van harte uitgenodigd om de foto’s te komen bekijken tijden kantoor uren op de drieslag 30 in Dronten.
In de entree en hoofdgang van het Aeres Bedrijven Centrum wordt bovendien een expositie gehouden door Stichting Kunstraad Dronten.

Heeft u interesse in het werk van Pieter Bosch? Kijk dan eens op de website van Pieter Bosch fotografie: www.pieterbosch.nl
 

Terug naar overzicht

Foto’s van Pieter Bosch fotografie in Aeres Bedrijvencentrum Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening La Tonnelle Tuinhuizen AWE constructiebureau Akke de Boer Everun Nederland ShipWoodshop Cadema Dakwerken Thea Hussaarts Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Safebox Windpark Kubbeweg Flevocoaching Comfortboats ADS Inspectie Van Vliet Jacht Interieurs Flevodrip Notaris Nieuwdam Mobiele tribune verhuur Bewaaradvies.nl Endless webdesign Windturbineservice B.V. SHK koeriersdiensten Farm Date Technisch Bureau Nigo Robert Vijn Traktoren B.V. Voetverzorging Flevoland Lirion Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Kunstvereniging Galerie Dronten Hondenpension De Toren hoeve BuitenVitaal De Boer Bouwzaken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Maria Schlepers Tarieven specialist SailBest De meiden Chalet 15 Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Aeres Bedrijvencentrum Dop en Erwt Pieter Bosch fotografie Otter Tuinhuizen