Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Gala Flevopenningen komt op stoom

 Het Gala van de Flevopenningen 2015 wordt op 24 april gehouden in De Meerpaal te Dronten. De voorbereidingen van het jaarlijkse topevenement, dat zo’n 500 beslissers en opinieleiders uit het Flevolandse bedrijfsleven, het bestuur en de politiek trekt, zijn in volle gang. Windesheim Flevoland is partner van de Flevopenningen geworden en brengt daarmee het succesvolle onderwijsconcept van Comakership extra onder de aandacht van ondernemend Flevoland.

 Aanvankelijk was het Gala van de Flevopenningen 2015 in het MEC Museum in Dronten gepland. Het Gala en de omvangrijke organisatie eromheen komen voor het MEC Museum echter te vroeg op grond waarvan het bestuur van de Stichting Flevopenningen in goed overleg heeft besloten het evenement in de vertrouwde Meerpaal in Dronten onder te brengen. “Wij vinden het jammer, maar wij komen met het grote Gala van de Flevopenningen in het MEC Museum gewoon een jaar te vroeg”, zegt Tom Lansink voorzitter van de Flevopenningen. “De Meerpaal is bekend terrein voor de Flevopenningen. We hebben het grote gala er meerdere malen met succes georganiseerd. Ook dit keer in De Meerpaal belooft het topevenement voor de créme-de-la-créme van Flevoland het succes van voorgaande jaren te herhalen.”

 

De opzet van het Gala is vrijwel ongewijzigd. Er zijn drie Flevopenningen waarmee excellent ondernemerschap, innovatie en Comakership worden onderscheiden en in de schijnwerpers worden geplaatst. Tijdens het Gala worden de winnaars van de Flevopenningen op feestelijke wijze – á la Oscar-uitreiking - bekend gemaakt.

 

Inmiddels heeft hogeschool Windesheim Flevoland zich als partner aan de Flevopenningen verbonden. Windesheim leidt talentvolle studenten op die de nieuwe generatie werknemers vormen; het partnership met de Flevopenningen biedt Windesheim mogelijkheden voor de actieve en rechtstreekse profilering onder Flevolandse werkgevers en potentiële opdrachtgevers voor Comakerships. Comakerships zijn praktijkopdrachten die studenten van Windesheim Flevoland uitvoeren in organisaties. Zij leveren in enkele maanden innovatieve diensten en producten op waar organisaties mee verder kunnen. De Windesheim Flevopenning wordt tijdens het Gala uitgereikt aan de student met het beste Comakership 2015.

Terug naar overzicht

Gala Flevopenningen komt op stoom Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Bewaaradvies.nl Tarieven specialist La Tonnelle Tuinhuizen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Safebox SailBest Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening Windpark Kubbeweg Farm Date ShipWoodshop Voetverzorging Flevoland De meiden Flevodrip ADS Inspectie Hondenpension De Toren hoeve Thea Hussaarts BuitenVitaal Cadema Dakwerken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Flevocoaching Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Robert Vijn Traktoren B.V. Pieter Bosch fotografie Comfortboats De Boer Bouwzaken Technisch Bureau Nigo Dop en Erwt Chalet 15 AWE constructiebureau Windturbineservice B.V. Everun Nederland Notaris Nieuwdam Concrete & Wood - Creatief met hout en beton SHK koeriersdiensten Akke de Boer Van Vliet Jacht Interieurs Otter Tuinhuizen Aeres Bedrijvencentrum Kunstvereniging Galerie Dronten Mobiele tribune verhuur Lirion Endless webdesign