Home
Home
Menu
de Meerpaal

Genomineerden bekend gemaakt voor Flevopenning Toponderneming van het Jaar 2014

De Stichting Flevopenningen heeft de zes genomineerden voor de zogenaamde Flevopenning ‘Toponderneming van het jaar 2014’ bekend gemaakt. De prestigieuze onderscheiding wordt op 14 februari tijdens het tiende ondernemersgala uitgereikt. De Flevopenning worden uitgereikt door Jan-Nico Appelman, Flevolands gedeputeerde Economische Zaken en voorzitter van de hoofdjury van de Flevopenningen, samen me! t Henk Kamp, minister van Economische Zaken.

De zes genomineerden zijn: Grundfos Nederland B.V. (Almere), Van Arendonk Mechanisatie (Zeewolde), Witlofkwekerij LOF (Espel), Visserij Coöperatie Urk (Urk), Hajé Restaurants (Lelystad), Gavi Wijninkopers (Dronten).

 

De genomineerden voor de Flevopenning ‘Meest Innovatieve onderneming 2014’ worden binnenkort bekend gemaakt. Daarnaast vindt er in samenwerking het Windesheim Flevoland de verkiezing plaats van het ‘Beste Comakership 2014’. Met deze onderscheiding worden getalenteerde studenten in de spotlights gezet.

 

Het tweede lustrum van de Flevopenningen wordt met een feestelijke gala gevierd. Het gala, dat als hét zakelijk netwerkevenement van Flevoland wordt beschouwd, wordt gehouden op de Creative Campus van MAC3PARK in Almere. De presentatie van de grootste ondernemersverkiezing van Flevoland in handen van Diana Matroos. Zij is o.a. bekend van RTL Z, BNR Nieuwsradio en RTL Nieuws. De internationale zangeres Laura Fygi zorgt met haar combo voor swingende afterparty met geweldige jazzy/latin muziek. De Creative Campus Almere wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een grootse feestlocatie. Het galadiner staat dit jaar onder leiding van chef-kok Robert Kranenborg.

 

Het gala zal door circa 500 leiders uit het Flevolandse bedrijfsleven en daarbuiten worden bezocht. Het bestuur van stichting Flevopenningen wijst op de aantrekkelijke mogelijkheid om een eigen tafel van 8 of 12 personen te reserveren. Voor het 2e lustrum van dit evenement is er zelfs een speciaal aanbod samengesteld “Word Vriend van Flevopenningen”. Alle info is te lezen op www.flevopenningen.nl

 

Terug naar overzicht

Genomineerden bekend gemaakt voor Flevopenning Toponderneming van het Jaar 2014 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Maria Schlepers Flevocoaching Flevoflex Cadema Dakwerken ShipWoodshop SailBest Money logistics cashmanagement Opel treffen Lirion Robert Vijn Traktoren B.V. Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Voetverzorging Flevoland Thea Hussaarts Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Endless webdesign Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Technisch Bureau Nigo PV Systems zonnepanelen Flevodrip De meiden Windpark Kubbeweg Van Vliet Jacht Interieurs Kunstcollectief Dronten LoveInCare Victor Video Libero'99 Everun Nederland Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SHK koeriersdiensten Akke de Boer Aeres Bedrijvencentrum La Tonnelle Tuinhuizen Farm Date Windturbineservice B.V. Dop en Erwt Pieter Bosch fotografie De Boer Bouwzaken Chakti Total Body Center Bewaaradvies.nl AWE constructiebureau Hondenpension De Toren hoeve Nijk Agrarische Dienstverlening Comfortboats