Home
Home
Menu
de Meerpaal

Genomineerden Flevopenning Toponderneming 2017 bekend!

flevopenningen.jpg Alle zes de genomineerden voor de Flevopenning Toponderneming 2017 zijn dit weekeinde bekend gemaakt. De zes Flevolandse toppers onderscheiden zich door excellent ondernemerschap en worden op 19 mei 2017 bij Balk Shipyard op Urk tijdens het Ondernemersgala van de stichting Flevopenningen aan de aanwezige ondernemers, bestuurders en politici gepresenteerd. Uit de zes genomineerden wordt de Flevolandse Toponderneming 2017 gekozen.

De zes genomineerden zijn:
• Loading Systems – Lelystad
• Dimensio – Almere
• MCM – Marknesse
• MDV Beheer BV – Urk
• Schaap Holland –Biddinghuizen
• Bio Brass – Zeewolde

In 2016 ging de begeerde onderscheiding naar de Marfo Food Group uit Lelystad, die de Flevopenning uit handen van Flevolands gedeputeerde Jan Nico Appelman mochten ontvangen.

Windesheim Flevopenning Comakership Eerder werden uit 10 teams van studenten van Windesheim Flevoland, die zich door middel van een pitch van hun Comakership aan de Windesheim jury presenteerden, drie kandidaten aangewezen als genomineerden voor de Windesheim Flevopenning voor beste Comakership.

De genomineerden zijn:
• Comakership De Flevolandse Zaak - Studenten: Matthijs Venema – Barry Staub – Justin Lorent
• Comakership Spiral Tower – Studenten: Maro Lange – Nick Rots
• Comakership Tapautomatisering Van Duijnen Horeca B.V. – Student: Samantha Voorneveld

In 2016 ging de Windesheim Flevopenning voor het beste Comakership naar Team SPOT voor Light Challenge, dat een lichtplan voor de Markt in Almere-Haven ontwikkelde. Zij kregen de prijs uitgereikt door oud-burgemeester van Lelystad Margreet Horselenberg

Participatiepenning
Ook in 2017 zal de Participatiepenning voor maatschappelijk ondernemerschap worden uitgereikt. Met de penning worden uitzonderlijke prestaties van ondernemingen in het kader van de Participatiewet onderscheiden. De sponsor van de Participatiepenning is Flevolandwerkt. In dit samenwerkingsverband werken de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder en Urk, de werkgeversorganisatie VNO-NCW, de vakbonden FNV en CNV en het UWV, samen aan een inclusieve arbeidsmarkt, waarbij er naar wordt gestreefd dat iedereen de kans krijgt om mee te doen en niemand aan de kant staat.

De zes Flevolandse gemeenten dragen elk een bedrijf voor, die voor de Participatiepenning in aanmerking komt. De kandidaten zijn allen maatschappelijk betrokken bedrijven die zich het afgelopen jaar het meest onderscheiden hebben in het kader van de Participatiewet.
In 2016 kreeg Daklapack uit Lelystad de Participatiepenning uit handen de Almeerse wethouder Froukje de Jonge, voorzitter van Flevolandwerkt.

Flevopenning Innovatie Tot vrijdag 17 februari 2017 kunnen bedrijven of ondernemers zich aanmelden of aangemeld worden voor de Flevopenning Meest Innovatieve Onderneming. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige vakjury en hoofdjury. Voorzitter van de hoofdjury is Jan-Nico Appelman, gedeputeerde economische zaken van Flevoland. Uit de aanmeldingen zullen drie nominaties worden aangewezen, waarna tijdens het Ondernemersgala op Urk de winnaar bekend wordt gemaakt.

In 2016 werd door Hans de Graaf, directeur MKB ING Nederland en directielid van ING Zakelijk Nederland, de Flevopenning Innovatie uitgereikt aan VABO Composites B.V. uit Emmeloord.


 

Terug naar overzicht

Genomineerden Flevopenning Toponderneming 2017 bekend! Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Flevoflex AWE constructiebureau Flevocoaching SailBest Aeres Bedrijvencentrum Bewaaradvies.nl LoveInCare La Tonnelle Tuinhuizen Nijk Agrarische Dienstverlening Chakti Total Body Center Akke de Boer Comfortboats Opel treffen Farm Date Victor Video Voetverzorging Flevoland Pieter Bosch fotografie Kunstcollectief Dronten De Boer Bouwzaken Mobiele tribune verhuur Thea Hussaarts Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Otter Tuinhuizen Lirion Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Van Vliet Jacht Interieurs Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Endless webdesign BuitenVitaal Windpark Kubbeweg Money logistics cashmanagement Flevodrip Cadema Dakwerken PV Systems zonnepanelen SHK koeriersdiensten Maria Schlepers Windturbineservice B.V. Everun Nederland De meiden Chalet 15 Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Technisch Bureau Nigo Robert Vijn Traktoren B.V. Dop en Erwt