Home
Home
Menu
de Meerpaal

Haringparty Flevoland op 17 juni op de Bataviawerf in Lelystad

De Haringparty Flevoland, die op vrijdag 17 juni op de Bataviawerf te Lelystad wordt gehouden, is met 400 aanmeldingen zo goed als volgeboekt. De Stichting Flevopenningen organiseert dit evenement in samenwerking met VNO-NCW Flevoland. Aanmelden voor dit gratis evenement kan nog. Maar wees er snel bij, want vol=vol!

 

Het is de eerste keer dat er in Flevoland een provinciebrede haringparty wordt georganiseerd. Het is een vervolg op het in april gehouden Flevopenningen Gala en wordt speciaal georganiseerd voor politici, ondernemers en bestuurders uit Flevoland. Het centrale thema van de Haringparty is de Banenafspraak, die tot doel heeft om meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te krijgen.

 

Bataviawerf
Geen Haringparty zonder een goed doel! Dat is ook nu het geval. Het evenement staat in teken van het goede doel waar het georganiseerd wordt, namelijk de Bataviawerf. Op de bekende werf worden schepen nagebouwd, die belangrijk zijn geweest in onze maritieme geschiedenis.

 

Aanmelden
Aanvang van de Haringparty is 16:00 uur. Adres: Bataviaplein 2, Lelystad. Trek in een lekkere haring? En wilt u netwerken met politici, bestuurders en ondernemers uit Flevoland? Meld u dan aan op http://flevolandwerkt.info/Haringparty+2016

 

Terug naar overzicht

Haringparty Flevoland op 17 juni op de Bataviawerf in Lelystad Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Dop en Erwt Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Chalet 15 Technisch Bureau Nigo Flevodrip Lirion Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Pieter Bosch fotografie Cadema Dakwerken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Hondenpension De Toren hoeve ShipWoodshop La Tonnelle Tuinhuizen Flevoflex Everun Nederland SHK koeriersdiensten Bewaaradvies.nl BuitenVitaal De meiden SailBest Maria Schlepers Voetverzorging Flevoland LoveInCare Money logistics cashmanagement AWE constructiebureau Libero'99 Endless webdesign Aeres Bedrijvencentrum Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice De Boer Bouwzaken Kunstcollectief Dronten Thea Hussaarts Victor Video Comfortboats Windturbineservice B.V. Otter Tuinhuizen Hilde Boers PR Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Opel treffen Farm Date Akke de Boer Van Vliet Jacht Interieurs Chakti Total Body Center Mobiele tribune verhuur