Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Haringparty Flevoland op 17 juni op de Bataviawerf in Lelystad

De Haringparty Flevoland, die op vrijdag 17 juni op de Bataviawerf te Lelystad wordt gehouden, is met 400 aanmeldingen zo goed als volgeboekt. De Stichting Flevopenningen organiseert dit evenement in samenwerking met VNO-NCW Flevoland. Aanmelden voor dit gratis evenement kan nog. Maar wees er snel bij, want vol=vol!

 

Het is de eerste keer dat er in Flevoland een provinciebrede haringparty wordt georganiseerd. Het is een vervolg op het in april gehouden Flevopenningen Gala en wordt speciaal georganiseerd voor politici, ondernemers en bestuurders uit Flevoland. Het centrale thema van de Haringparty is de Banenafspraak, die tot doel heeft om meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te krijgen.

 

Bataviawerf
Geen Haringparty zonder een goed doel! Dat is ook nu het geval. Het evenement staat in teken van het goede doel waar het georganiseerd wordt, namelijk de Bataviawerf. Op de bekende werf worden schepen nagebouwd, die belangrijk zijn geweest in onze maritieme geschiedenis.

 

Aanmelden
Aanvang van de Haringparty is 16:00 uur. Adres: Bataviaplein 2, Lelystad. Trek in een lekkere haring? En wilt u netwerken met politici, bestuurders en ondernemers uit Flevoland? Meld u dan aan op http://flevolandwerkt.info/Haringparty+2016

 

Terug naar overzicht

Haringparty Flevoland op 17 juni op de Bataviawerf in Lelystad Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notaris Nieuwdam Technisch Bureau Nigo Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice ADS Inspectie Dop en Erwt La Tonnelle Tuinhuizen Lirion SailBest BuitenVitaal LoveInCare Voetverzorging Flevoland Tarieven specialist AWE constructiebureau Flevocoaching Bewaaradvies.nl Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Flevodrip Mobiele tribune verhuur Cadema Dakwerken Flevoflex Hondenpension De Toren hoeve Safebox Comfortboats Endless webdesign De Boer Bouwzaken Windpark Kubbeweg Kunstvereniging Galerie Dronten Akke de Boer SHK koeriersdiensten Aeres Bedrijvencentrum Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Van Vliet Jacht Interieurs Nijk Agrarische Dienstverlening De meiden Windturbineservice B.V. Farm Date Chakti Total Body Center ShipWoodshop Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Thea Hussaarts Otter Tuinhuizen Robert Vijn Traktoren B.V. Pieter Bosch fotografie Chalet 15