Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Haringparty Flevoland op 17 juni op de Bataviawerf in Lelystad

De Haringparty Flevoland, die op vrijdag 17 juni op de Bataviawerf te Lelystad wordt gehouden, is met 400 aanmeldingen zo goed als volgeboekt. De Stichting Flevopenningen organiseert dit evenement in samenwerking met VNO-NCW Flevoland. Aanmelden voor dit gratis evenement kan nog. Maar wees er snel bij, want vol=vol!

 

Het is de eerste keer dat er in Flevoland een provinciebrede haringparty wordt georganiseerd. Het is een vervolg op het in april gehouden Flevopenningen Gala en wordt speciaal georganiseerd voor politici, ondernemers en bestuurders uit Flevoland. Het centrale thema van de Haringparty is de Banenafspraak, die tot doel heeft om meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te krijgen.

 

Bataviawerf
Geen Haringparty zonder een goed doel! Dat is ook nu het geval. Het evenement staat in teken van het goede doel waar het georganiseerd wordt, namelijk de Bataviawerf. Op de bekende werf worden schepen nagebouwd, die belangrijk zijn geweest in onze maritieme geschiedenis.

 

Aanmelden
Aanvang van de Haringparty is 16:00 uur. Adres: Bataviaplein 2, Lelystad. Trek in een lekkere haring? En wilt u netwerken met politici, bestuurders en ondernemers uit Flevoland? Meld u dan aan op http://flevolandwerkt.info/Haringparty+2016

 

Terug naar overzicht

Haringparty Flevoland op 17 juni op de Bataviawerf in Lelystad Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Flevodrip Chakti Total Body Center Bewaaradvies.nl Dop en Erwt Windturbineservice B.V. AWE constructiebureau Thea Hussaarts De Boer Bouwzaken Voetverzorging Flevoland Hondenpension De Toren hoeve Otter Tuinhuizen La Tonnelle Tuinhuizen Hilde Boers PR Comfortboats SailBest Kunstcollectief Dronten Technisch Bureau Nigo Robert Vijn Traktoren B.V. Farm Date Flevoflex Money logistics cashmanagement Maria Schlepers Flevocoaching Windpark Kubbeweg Safebox Everun Nederland Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Chalet 15 Lirion LoveInCare Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Akke de Boer Notaris Nieuwdam Cadema Dakwerken BuitenVitaal Van Vliet Jacht Interieurs Endless webdesign Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Opel treffen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie ShipWoodshop De meiden