Home
Home
Menu
de Meerpaal

Haringparty Flevoland op 17 juni op de Bataviawerf in Lelystad

De Haringparty Flevoland, die op vrijdag 17 juni op de Bataviawerf te Lelystad wordt gehouden, is met 400 aanmeldingen zo goed als volgeboekt. De Stichting Flevopenningen organiseert dit evenement in samenwerking met VNO-NCW Flevoland. Aanmelden voor dit gratis evenement kan nog. Maar wees er snel bij, want vol=vol!

 

Het is de eerste keer dat er in Flevoland een provinciebrede haringparty wordt georganiseerd. Het is een vervolg op het in april gehouden Flevopenningen Gala en wordt speciaal georganiseerd voor politici, ondernemers en bestuurders uit Flevoland. Het centrale thema van de Haringparty is de Banenafspraak, die tot doel heeft om meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te krijgen.

 

Bataviawerf
Geen Haringparty zonder een goed doel! Dat is ook nu het geval. Het evenement staat in teken van het goede doel waar het georganiseerd wordt, namelijk de Bataviawerf. Op de bekende werf worden schepen nagebouwd, die belangrijk zijn geweest in onze maritieme geschiedenis.

 

Aanmelden
Aanvang van de Haringparty is 16:00 uur. Adres: Bataviaplein 2, Lelystad. Trek in een lekkere haring? En wilt u netwerken met politici, bestuurders en ondernemers uit Flevoland? Meld u dan aan op http://flevolandwerkt.info/Haringparty+2016

 

Terug naar overzicht

Haringparty Flevoland op 17 juni op de Bataviawerf in Lelystad Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Chalet 15 Hondenpension De Toren hoeve Comfortboats Flevocoaching Victor Video Money logistics cashmanagement Windpark Kubbeweg Aeres Bedrijvencentrum Endless webdesign Kunstcollectief Dronten Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Robert Vijn Traktoren B.V. La Tonnelle Tuinhuizen Maria Schlepers Mobiele tribune verhuur Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny De Boer Bouwzaken Farm Date Bewaaradvies.nl De meiden Flevoflex Otter Tuinhuizen Dop en Erwt Everun Nederland Van Vliet Jacht Interieurs Opel treffen Concrete & Wood - Creatief met hout en beton PV Systems zonnepanelen Pieter Bosch fotografie LoveInCare Chakti Total Body Center SailBest Libero'99 AWE constructiebureau Hilde Boers PR Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Nijk Agrarische Dienstverlening Cadema Dakwerken Windturbineservice B.V. Technisch Bureau Nigo Voetverzorging Flevoland Wouter Jansen Groenadvies en realisatie ShipWoodshop Akke de Boer