Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Holland at Home genomineerd voor FD Gazellen award 2013

Holland at Home behoort in 2013 tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland! Holland at Home is in acht jaar tijd de toonaangevende online supermarkt geworden voor Nederlandse emigranten en iedereen in het buitenland die van Nederlands eten houdt.

Vanuit de woonkamer
Tot voor kort werd Holland at Home vanuit de woonkamer gerund, maar tegenwoordig werkt de online supermarkt met slechts een handvol medewerkers in dienst die op een kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam continu aan het perfectioneren en verder innoveren van de Holland at Home beleving werken. Chrystal van Goor den Oosterlingh, oprichtster en eigenaresse van Holland at Home: `De nominatie voor de FD Gazellen Awards bewijst dat de groei van Holland at Home niet onopgemerkt is gebleven. Wij zijn zeer vereerd en dit is een extra motivatie om Hollandse producten wereldwijd op de kaart te zetten!`.
 

FD Gazellen Award
Dit jaar vindt de uitreiking van de FD Gazellen Award voor de tiende keer plaats en is inmiddels een zeer prestigieuze prijs voor Nederlandse bedrijven. Holland at Home kijkt met veel enthousiasme uit naar de uitreiking van de FD Gazellen voor de provincie Noord-Holland, die op 28 november 2013 plaatsvindt bij KPMG in Amstelveen.
 

Over Holland at Home
Holland at Home is bedacht aan een Duitse keukentafel toen de eigenaresse zelf als expat in Duitsland woonde. Chrystal mistte haar hagelslag en pindakaas, wat haar op het idee bracht dat meer Nederlanders in het buitenland op zoek zijn naar Nederlandse producten.
Na haar terugkeer naar Nederland werd in mei 2005 Holland-at-Home.com gelanceerd. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een meertalige webshop waar Nederlanders en iedereen die van Nederlands eten houdt meer dan 2.000 typisch Nederlandse producten kunnen bestellen. Tot eind van het jaar moeten dat meer 5.000 producten worden.
 

Typisch Hollands
Naast de bekende merken als Calvé, De Ruijter en Unox kopen Nederlanders vooral tijdens Sinterklaas de zo geliefde pepernoten en chocoladeletters.
 

www.holland-at-home.com

Terug naar overzicht

Holland at Home genomineerd voor FD Gazellen award 2013 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De meiden La Tonnelle Tuinhuizen Comfortboats Technisch Bureau Nigo Lirion Van Vliet Jacht Interieurs Pieter Bosch fotografie Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Voetverzorging Flevoland De Boer Bouwzaken Nijk Agrarische Dienstverlening Windturbineservice B.V. BuitenVitaal SailBest Endless webdesign Safebox Mobiele tribune verhuur Flevodrip Maria Schlepers Cadema Dakwerken ADS Inspectie Notaris Nieuwdam Farm Date Tarieven specialist Everun Nederland Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Robert Vijn Traktoren B.V. Hondenpension De Toren hoeve Bewaaradvies.nl Kunstvereniging Galerie Dronten Thea Hussaarts ShipWoodshop AWE constructiebureau SHK koeriersdiensten Akke de Boer Chalet 15 Otter Tuinhuizen Flevocoaching Dop en Erwt Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Aeres Bedrijvencentrum