Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Inschrijving Tour of Art Flevoland 2024 geopend!

​Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt de Tour of Art Flevoland 2024 plaats: de 19e editie van het grootste evenement op het gebied van Beeldende Kunst in Flevoland. Alle beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars, die in Flevoland wonen en/of daar een vast atelier hebben waar zij hun kunst maken, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven.

De inschrijving is gestart op 28 januari 2024. Inschrijven is mogelijk tot en met 2 maart. De Tour of Art Flevoland biedt beeldend kunstenaars de mogelijkheid om hun werk te laten zien aan mensen die graag naar kunst kijken, en te praten met mensen die in kunst geïnteresseerd zijn. Tijdens het eerste weekend van oktober, 5 en 6 oktober, kunnen tientallen Flevolandse kunstenaars exposeren op een van de deelnemerslocaties van de Tour of Art. Daarnaast zullen er dit jaar 2 of 3 gastkunstenaars van buiten Flevoland uitgenodigd worden.

Alle deelnemerslocaties zijn in Lelystad. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een commissie van drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars, die een advies uitbrengen aan het bestuur. Op basis hiervan maakt het bestuur de selectie voor deelname. Deze ballotage heeft als doel om de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden.

Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie meerdere kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers. De organisatie hoopt ook dit jaar weer veel kunstenaars te mogen verwelkomen, waaronder hopelijk ook weer veel uit Almere.

Bent u beeldend kunstenaar, woont u in Flevoland of hebt u daar uw vaste atelier, en zou u graag mee willen doen, kijk dan op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl, voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met 2 maart. Het bericht onder de aandacht brengen van andere kunstenaars wordt uiteraard zeer gewaardeerd.
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!
 

Terug naar overzicht

Inschrijving Tour of Art Flevoland 2024 geopend! Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

La Tonnelle Tuinhuizen Technisch Bureau Nigo Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice SailBest Nijk Agrarische Dienstverlening ShipWoodshop Flevodrip Endless webdesign Thea Hussaarts Kunstvereniging Galerie Dronten Cadema Dakwerken AWE constructiebureau Robert Vijn Traktoren B.V. Hondenpension De Toren hoeve SHK koeriersdiensten Bewaaradvies.nl BuitenVitaal Farm Date Akke de Boer Dop en Erwt Pieter Bosch fotografie Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Flevocoaching Tarieven specialist Voetverzorging Flevoland Mobiele tribune verhuur Chalet 15 Comfortboats De Boer Bouwzaken Van Vliet Jacht Interieurs Everun Nederland Otter Tuinhuizen Windturbineservice B.V. Notaris Nieuwdam ADS Inspectie Safebox Lirion Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De meiden Maria Schlepers Aeres Bedrijvencentrum Concrete & Wood - Creatief met hout en beton