Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Jubileumconcert Kamerkoor Vox Flevium

koor.jpg Kamerkoor Vox Flevium uit Swifterbant bestaat 20 jaar en geeft daarom een uniek jubileumconcert op woensdag 27 november in theater Posa te Lelystad en op zaterdag 30 november in De Hoeksteen te Swifterbant o.l.v. haar vaste dirigent Rachel Kieneker-Munneke.
  Vox Flevium is een ambitieus kamerkoor, dat geniet van prachtige koorklanken in allerlei stijlen van de klassieke muziek. Van oude muziek tot hedendaags, niks gaat het koor uit de weg. Naast de ambitie vindt het koor het ook belangrijk tijd te maken voor gezelligheid, elkaar beter te leren kennen. Het gevolg: Vox Flevium is een erg hechte groep zangers, die hard werkt om een behoorlijk niveau te bereiken. Vindt u het leuk om mee te zingen? Meer informatie op onze website www.voxflevium.nl ; daar kunt u zich ook aanmelden.
U bent van harte welkom!
                                                       
Vox neemt u op een ontspannen wijze mee in het verhaal van een klein meisje. Zij houdt van verhaaltjes voor het slapengaan, groeit op op tot een mooie jonge vrouw, wordt voor het eerst verliefd en… De rest verklappen we nog niet.
 
De muziek uit dit verhaal komt uit alle eeuwen. Van Monteverdi en Carissimi uit de 17e eeuw tot aan Whitacre en Gjeilo uit de 21e eeuw, en alles wat daar tussenin zit. Een gevarieerd repertoire met als thema ‘Amica Mea: mijn lief!’
 
Live-tekenaar Gerralt Landman schetst letterlijk een beeld van de betekenis van de muziek en pianist Micha Wink begeleidt het geheel.
U bent van harte welkom om een van deze unieke concerten mee te maken!  
 
Woensdag 27 november 20.15 uur; theater Posa, Kempenaar, Lelystad
Zie ook: www.theaterposa.nl
Zaterdag 30 november 20.00 uur; De Hoeksteen, Swifterbant
Toegangsprijs €10,00
 

Terug naar overzicht

Jubileumconcert Kamerkoor Vox Flevium Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Flevoflex Thea Hussaarts Flevocoaching Flevodrip Hondenpension De Toren hoeve Comfortboats Chalet 15 Safebox La Tonnelle Tuinhuizen De Boer Bouwzaken Bewaaradvies.nl SHK koeriersdiensten Endless webdesign Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Lirion Voetverzorging Flevoland Farm Date Dop en Erwt Notaris Nieuwdam AWE constructiebureau Kunstvereniging Galerie Dronten Wouter Jansen Groenadvies en realisatie ADS Inspectie Technisch Bureau Nigo Nijk Agrarische Dienstverlening LoveInCare Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Chakti Total Body Center De meiden Maria Schlepers SailBest Robert Vijn Traktoren B.V. Mobiele tribune verhuur Everun Nederland Van Vliet Jacht Interieurs Pieter Bosch fotografie BuitenVitaal Akke de Boer ShipWoodshop Windturbineservice B.V. Windpark Kubbeweg Tarieven specialist Otter Tuinhuizen Aeres Bedrijvencentrum