Home
Home
Menu
de Meerpaal

Jubileumconcert Kamerkoor Vox Flevium

koor.jpg Kamerkoor Vox Flevium uit Swifterbant bestaat 20 jaar en geeft daarom een uniek jubileumconcert op woensdag 27 november in theater Posa te Lelystad en op zaterdag 30 november in De Hoeksteen te Swifterbant o.l.v. haar vaste dirigent Rachel Kieneker-Munneke.
  Vox Flevium is een ambitieus kamerkoor, dat geniet van prachtige koorklanken in allerlei stijlen van de klassieke muziek. Van oude muziek tot hedendaags, niks gaat het koor uit de weg. Naast de ambitie vindt het koor het ook belangrijk tijd te maken voor gezelligheid, elkaar beter te leren kennen. Het gevolg: Vox Flevium is een erg hechte groep zangers, die hard werkt om een behoorlijk niveau te bereiken. Vindt u het leuk om mee te zingen? Meer informatie op onze website www.voxflevium.nl ; daar kunt u zich ook aanmelden.
U bent van harte welkom!
                                                       
Vox neemt u op een ontspannen wijze mee in het verhaal van een klein meisje. Zij houdt van verhaaltjes voor het slapengaan, groeit op op tot een mooie jonge vrouw, wordt voor het eerst verliefd en… De rest verklappen we nog niet.
 
De muziek uit dit verhaal komt uit alle eeuwen. Van Monteverdi en Carissimi uit de 17e eeuw tot aan Whitacre en Gjeilo uit de 21e eeuw, en alles wat daar tussenin zit. Een gevarieerd repertoire met als thema ‘Amica Mea: mijn lief!’
 
Live-tekenaar Gerralt Landman schetst letterlijk een beeld van de betekenis van de muziek en pianist Micha Wink begeleidt het geheel.
U bent van harte welkom om een van deze unieke concerten mee te maken!  
 
Woensdag 27 november 20.15 uur; theater Posa, Kempenaar, Lelystad
Zie ook: www.theaterposa.nl
Zaterdag 30 november 20.00 uur; De Hoeksteen, Swifterbant
Toegangsprijs €10,00
 

Terug naar overzicht

Jubileumconcert Kamerkoor Vox Flevium Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Safebox Akke de Boer Van Vliet Jacht Interieurs Pieter Bosch fotografie Opel treffen BuitenVitaal AWE constructiebureau Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Chakti Total Body Center De meiden Victor Video Maria Schlepers Everun Nederland Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Robert Vijn Traktoren B.V. Voetverzorging Flevoland Flevodrip Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Libero'99 Endless webdesign PV Systems zonnepanelen LoveInCare Flevocoaching Technisch Bureau Nigo SHK koeriersdiensten Lirion Thea Hussaarts Bewaaradvies.nl Dop en Erwt Money logistics cashmanagement Windpark Kubbeweg Cadema Dakwerken Nijk Agrarische Dienstverlening Hilde Boers PR ShipWoodshop Flevoflex SailBest Comfortboats Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Windturbineservice B.V. Otter Tuinhuizen Aeres Bedrijvencentrum De Boer Bouwzaken Concrete & Wood - Creatief met hout en beton