Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Jury eerste Singer Songwriter Contest Dronten bekend

bas-mulder.jpg Dronten- Op 20 oktober zal de eerste editie van dit evenement plaatsvinden op het Meerpaalplein. Georganiseerd door STADronten in samenwerking met  De Meerpaal. De jury zal bestaan uit: Danny Joseph, programmeur bij Rockpodium Nirwana. Remco de Maaijer, gemeenteraadslid en muzikant, en Rick Scholtens gitarist.
 
De jury zal werken met een juryrapport, waarbij verschillende onderdelen aan de orde komen. De presentatie, het artistieke niveau etc. Een van de juryleden is Rick Scholtens.

Scholtens speelt al jaren als gitarist in de band Innocent Bystanders. In 2017 was hij samen met zijn band winnaar van de Top 2000, dus zijn muzikale kennis is enorm groot.

Als jurylid let hij vooral op songteksten, dat vindt hij heel belangrijk. Teksten moeten niet voor de hand liggend zijn, à la “ik houd van jou, ik blijf je trouw”. De tekst moet hem raken. De muziek hoeft niet technisch ingewikkeld te zijn, er zijn veel nummers geschreven die maar uit vier akkoorden bestaan, die enorme hits zijn geworden. In zijn dagelijks leven is hij kwaliteitsmanager bij een groot bedrijf. Hij is dus wel gewend om kritisch te kijken.

Dan hebben we als jurylid Remco de Maaijer. Hij is als lid van de gemeenteraad van Dronten actief op het gebied van wonen, zorg en sport, maar zijn grootste passie is muziek. Hij speelde gitaar in de bands Thanatos, Aequinoctium en Nijntjes Droom en luistert graag en verwoed naar alle mogelijke soorten muziek. 

Danny Joseph is programmeur bij Rockpodium Nirwana en heeft een neus voor talent.

De talenten die zich nu hebben ingeschreven hebben verschillende dromen en idealen maar overkoepelend voor hen is de uitdaging om hun eigen muziek aan een groter publiek te laten horen. Of het nu een eigen lied in een film is of optreden in concertzalen, als ze maar muziek kunnen maken.
De prijs die ze kunnen winnen, is daarom niet mis: de winnaar mag het winnende nummer opnemen in de studio van De Meerpaal.

Een van de deelnemers is Bas Mulder. Zijn muziek kent invloeden van blues, rock en folk. Bas begeleidt zichzelf hierbij op gitaar. Kom op 20 oktober kijken en luisteren vanaf 20:00 uur op het Meerpaalplein.
 

Terug naar overzicht

Jury eerste Singer Songwriter Contest Dronten bekend Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Tarieven specialist Comfortboats Chakti Total Body Center Everun Nederland Windturbineservice B.V. Flevoflex Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date Mobiele tribune verhuur ShipWoodshop Dop en Erwt AWE constructiebureau Otter Tuinhuizen Pieter Bosch fotografie Lirion Notaris Nieuwdam Technisch Bureau Nigo SailBest Robert Vijn Traktoren B.V. Van Vliet Jacht Interieurs Endless webdesign Aeres Bedrijvencentrum Windpark Kubbeweg Thea Hussaarts Flevocoaching LoveInCare SHK koeriersdiensten De Boer Bouwzaken Voetverzorging Flevoland Hondenpension De Toren hoeve Akke de Boer ADS Inspectie Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Cadema Dakwerken Safebox Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Chalet 15 De meiden Bewaaradvies.nl BuitenVitaal La Tonnelle Tuinhuizen Kunstvereniging Galerie Dronten Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Maria Schlepers