Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Jury eerste Singer Songwriter Contest Dronten bekend

bas-mulder.jpg Dronten- Op 20 oktober zal de eerste editie van dit evenement plaatsvinden op het Meerpaalplein. Georganiseerd door STADronten in samenwerking met  De Meerpaal. De jury zal bestaan uit: Danny Joseph, programmeur bij Rockpodium Nirwana. Remco de Maaijer, gemeenteraadslid en muzikant, en Rick Scholtens gitarist.
 
De jury zal werken met een juryrapport, waarbij verschillende onderdelen aan de orde komen. De presentatie, het artistieke niveau etc. Een van de juryleden is Rick Scholtens.

Scholtens speelt al jaren als gitarist in de band Innocent Bystanders. In 2017 was hij samen met zijn band winnaar van de Top 2000, dus zijn muzikale kennis is enorm groot.

Als jurylid let hij vooral op songteksten, dat vindt hij heel belangrijk. Teksten moeten niet voor de hand liggend zijn, à la “ik houd van jou, ik blijf je trouw”. De tekst moet hem raken. De muziek hoeft niet technisch ingewikkeld te zijn, er zijn veel nummers geschreven die maar uit vier akkoorden bestaan, die enorme hits zijn geworden. In zijn dagelijks leven is hij kwaliteitsmanager bij een groot bedrijf. Hij is dus wel gewend om kritisch te kijken.

Dan hebben we als jurylid Remco de Maaijer. Hij is als lid van de gemeenteraad van Dronten actief op het gebied van wonen, zorg en sport, maar zijn grootste passie is muziek. Hij speelde gitaar in de bands Thanatos, Aequinoctium en Nijntjes Droom en luistert graag en verwoed naar alle mogelijke soorten muziek. 

Danny Joseph is programmeur bij Rockpodium Nirwana en heeft een neus voor talent.

De talenten die zich nu hebben ingeschreven hebben verschillende dromen en idealen maar overkoepelend voor hen is de uitdaging om hun eigen muziek aan een groter publiek te laten horen. Of het nu een eigen lied in een film is of optreden in concertzalen, als ze maar muziek kunnen maken.
De prijs die ze kunnen winnen, is daarom niet mis: de winnaar mag het winnende nummer opnemen in de studio van De Meerpaal.

Een van de deelnemers is Bas Mulder. Zijn muziek kent invloeden van blues, rock en folk. Bas begeleidt zichzelf hierbij op gitaar. Kom op 20 oktober kijken en luisteren vanaf 20:00 uur op het Meerpaalplein.
 

Terug naar overzicht

Jury eerste Singer Songwriter Contest Dronten bekend Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

De meiden Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Dop en Erwt Cadema Dakwerken BuitenVitaal SailBest ShipWoodshop Aeres Bedrijvencentrum Flevocoaching ADS Inspectie Maria Schlepers Bewaaradvies.nl Comfortboats Flevodrip La Tonnelle Tuinhuizen Everun Nederland Endless webdesign Akke de Boer Chalet 15 Kunstvereniging Galerie Dronten De Boer Bouwzaken Safebox Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Nijk Agrarische Dienstverlening AWE constructiebureau Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SHK koeriersdiensten Van Vliet Jacht Interieurs Technisch Bureau Nigo Hondenpension De Toren hoeve Otter Tuinhuizen Lirion Mobiele tribune verhuur Thea Hussaarts Notaris Nieuwdam Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Robert Vijn Traktoren B.V. Windpark Kubbeweg Farm Date Voetverzorging Flevoland Tarieven specialist Windturbineservice B.V. Pieter Bosch fotografie