Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Jurybesluit gevallen IVIO Andries Greiner Prijs 2016

andriesgreinerprijspg.jpg Op woensdagmiddag 23 november worden de winnaars bekend gemaakt van de IVIO Andries Greiner-Prijs, de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent. De jury heeft na het lezen van de 50 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftijdscategorie jonger dan 25 jaar en de catego rie 25 j aar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar. e bekendmaking van de wedstrijd, die `Stiekem` als thema droeg, zal plaatsvinden in het hoofdkantoor van FlevoMeer Bibliotheek, Albert Einsteinweg 4, Lelystad. Aanvang is 14.30 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers. Ilse Ruijters won in oktober 2008 de IVIO-Andries Greiner Prijs voor Flevoland`s schrijftalent in de categorie 25 jaar en ouder. Zij zal tijdens de uitreiking op 23 november vertellen over haar (schrijvers)ervaringen en over haar nieuwste boek `Later als ik dood ben`.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2015 uitgereikt. De winnaars waren toen Ghislaine de Rond (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar en Theo Gaasbeek (Marknesse) in de categorie 25 jaar en ouder.

 

Terug naar overzicht

Jurybesluit gevallen IVIO Andries Greiner Prijs 2016 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

AWE constructiebureau Dop en Erwt Aeres Bedrijvencentrum Windturbineservice B.V. Technisch Bureau Nigo De Boer Bouwzaken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Safebox SHK koeriersdiensten Flevocoaching Windpark Kubbeweg SailBest Lirion Cadema Dakwerken Hondenpension De Toren hoeve Everun Nederland De meiden Mobiele tribune verhuur Otter Tuinhuizen Notaris Nieuwdam Tarieven specialist Comfortboats Flevodrip Maria Schlepers BuitenVitaal Endless webdesign Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Nijk Agrarische Dienstverlening Bewaaradvies.nl Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice ShipWoodshop Robert Vijn Traktoren B.V. Van Vliet Jacht Interieurs Chalet 15 Voetverzorging Flevoland Akke de Boer ADS Inspectie La Tonnelle Tuinhuizen Kunstvereniging Galerie Dronten Farm Date Thea Hussaarts Pieter Bosch fotografie