Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Jurybesluit gevallen IVIO Andries Greiner Prijs 2016

andriesgreinerprijspg.jpg Op woensdagmiddag 23 november worden de winnaars bekend gemaakt van de IVIO Andries Greiner-Prijs, de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent. De jury heeft na het lezen van de 50 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftijdscategorie jonger dan 25 jaar en de catego rie 25 j aar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar. e bekendmaking van de wedstrijd, die `Stiekem` als thema droeg, zal plaatsvinden in het hoofdkantoor van FlevoMeer Bibliotheek, Albert Einsteinweg 4, Lelystad. Aanvang is 14.30 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers. Ilse Ruijters won in oktober 2008 de IVIO-Andries Greiner Prijs voor Flevoland`s schrijftalent in de categorie 25 jaar en ouder. Zij zal tijdens de uitreiking op 23 november vertellen over haar (schrijvers)ervaringen en over haar nieuwste boek `Later als ik dood ben`.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2015 uitgereikt. De winnaars waren toen Ghislaine de Rond (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar en Theo Gaasbeek (Marknesse) in de categorie 25 jaar en ouder.

 

Terug naar overzicht

Jurybesluit gevallen IVIO Andries Greiner Prijs 2016 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Akke de Boer Voetverzorging Flevoland Thea Hussaarts Flevocoaching Endless webdesign De meiden Aeres Bedrijvencentrum Robert Vijn Traktoren B.V. Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Maria Schlepers Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SailBest LoveInCare Technisch Bureau Nigo Chalet 15 Comfortboats AWE constructiebureau BuitenVitaal Kunstvereniging Galerie Dronten Farm Date De Boer Bouwzaken Tarieven specialist Mobiele tribune verhuur Cadema Dakwerken Flevodrip Windturbineservice B.V. Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Pieter Bosch fotografie Van Vliet Jacht Interieurs Windpark Kubbeweg Dop en Erwt SHK koeriersdiensten ShipWoodshop ADS Inspectie Lirion Everun Nederland Notaris Nieuwdam La Tonnelle Tuinhuizen Safebox Nijk Agrarische Dienstverlening Otter Tuinhuizen Bewaaradvies.nl Hondenpension De Toren hoeve