Home
Home
Menu
de Meerpaal

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent

Op woensdagmiddag 13 november worden de winnaars bekend gemaakt van de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent IVIO Andries Greiner-Prijs.

De jury heeft na het lezen van de ruim 80 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftij! dscategorie jonger dan 25 jaar en de categorie 25 jaar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar.

Op 6 september sloot de inzendtermijn voor verhalen rond het thema voor deze prijsvraag: ‘Met Andere Ogen’. De bekendmaking van de winnaars is op woensdagmiddag 13 november in het Cultureel Centrum De Kubus in Lelystad, aanvang is 1530 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2011 uitgereikt. De winnaars in dat jaar waren Mirthe Klein Haneveld (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar. In de categorie 25 jaar en ouder won Walt van der Linden (Almere).

 

Terug naar overzicht

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening SailBest Hondenpension De Toren hoeve Dop en Erwt ShipWoodshop De Boer Bouwzaken Voetverzorging Flevoland Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Cadema Dakwerken Bewaaradvies.nl Pieter Bosch fotografie De meiden Akke de Boer Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Libero'99 Farm Date LoveInCare Opel treffen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Comfortboats Flevocoaching Windturbineservice B.V. Money logistics cashmanagement Otter Tuinhuizen Hilde Boers PR La Tonnelle Tuinhuizen Robert Vijn Traktoren B.V. Chalet 15 Technisch Bureau Nigo Lirion Aeres Bedrijvencentrum PV Systems zonnepanelen Victor Video Mobiele tribune verhuur Chakti Total Body Center BuitenVitaal Windpark Kubbeweg Kunstcollectief Dronten Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Maria Schlepers Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny AWE constructiebureau Everun Nederland Van Vliet Jacht Interieurs