Home
Home
Menu
de Meerpaal

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent

Op woensdagmiddag 13 november worden de winnaars bekend gemaakt van de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent IVIO Andries Greiner-Prijs.

De jury heeft na het lezen van de ruim 80 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftij! dscategorie jonger dan 25 jaar en de categorie 25 jaar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar.

Op 6 september sloot de inzendtermijn voor verhalen rond het thema voor deze prijsvraag: ‘Met Andere Ogen’. De bekendmaking van de winnaars is op woensdagmiddag 13 november in het Cultureel Centrum De Kubus in Lelystad, aanvang is 1530 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2011 uitgereikt. De winnaars in dat jaar waren Mirthe Klein Haneveld (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar. In de categorie 25 jaar en ouder won Walt van der Linden (Almere).

 

Terug naar overzicht

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Hondenpension De Toren hoeve ShipWoodshop Van Vliet Jacht Interieurs Money logistics cashmanagement Otter Tuinhuizen Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Flevocoaching Dop en Erwt Mobiele tribune verhuur Pieter Bosch fotografie Flevoflex Voetverzorging Flevoland Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Robert Vijn Traktoren B.V. Victor Video Hilde Boers PR Windpark Kubbeweg Everun Nederland Maria Schlepers Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SailBest SHK koeriersdiensten Opel treffen Endless webdesign Bewaaradvies.nl Technisch Bureau Nigo Lirion De meiden Windturbineservice B.V. Chakti Total Body Center AWE constructiebureau Nijk Agrarische Dienstverlening Hilde Boers PR Aeres Bedrijvencentrum Concrete & Wood - Creatief met hout en beton PV Systems zonnepanelen Nigo Libero'99 Thea Hussaarts Cadema Dakwerken Akke de Boer BuitenVitaal La Tonnelle Tuinhuizen Farm Date