Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent

Op woensdagmiddag 13 november worden de winnaars bekend gemaakt van de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent IVIO Andries Greiner-Prijs.

De jury heeft na het lezen van de ruim 80 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftij! dscategorie jonger dan 25 jaar en de categorie 25 jaar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar.

Op 6 september sloot de inzendtermijn voor verhalen rond het thema voor deze prijsvraag: ‘Met Andere Ogen’. De bekendmaking van de winnaars is op woensdagmiddag 13 november in het Cultureel Centrum De Kubus in Lelystad, aanvang is 1530 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2011 uitgereikt. De winnaars in dat jaar waren Mirthe Klein Haneveld (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar. In de categorie 25 jaar en ouder won Walt van der Linden (Almere).

 

Terug naar overzicht

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Lirion BuitenVitaal Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice De Boer Bouwzaken Chalet 15 Aeres Bedrijvencentrum Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Akke de Boer Maria Schlepers Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Nijk Agrarische Dienstverlening Windturbineservice B.V. La Tonnelle Tuinhuizen AWE constructiebureau Robert Vijn Traktoren B.V. Mobiele tribune verhuur De meiden Technisch Bureau Nigo LoveInCare Everun Nederland Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Notaris Nieuwdam Money logistics cashmanagement Endless webdesign Windpark Kubbeweg ShipWoodshop SailBest Voetverzorging Flevoland Van Vliet Jacht Interieurs Chakti Total Body Center Safebox Comfortboats Flevoflex Flevocoaching Dop en Erwt Opel treffen SHK koeriersdiensten Otter Tuinhuizen Pieter Bosch fotografie Hondenpension De Toren hoeve Flevodrip Hilde Boers PR Kunstcollectief Dronten Farm Date