Home
Home
Menu
de Meerpaal

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent

Op woensdagmiddag 13 november worden de winnaars bekend gemaakt van de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent IVIO Andries Greiner-Prijs.

De jury heeft na het lezen van de ruim 80 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftij! dscategorie jonger dan 25 jaar en de categorie 25 jaar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar.

Op 6 september sloot de inzendtermijn voor verhalen rond het thema voor deze prijsvraag: ‘Met Andere Ogen’. De bekendmaking van de winnaars is op woensdagmiddag 13 november in het Cultureel Centrum De Kubus in Lelystad, aanvang is 1530 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2011 uitgereikt. De winnaars in dat jaar waren Mirthe Klein Haneveld (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar. In de categorie 25 jaar en ouder won Walt van der Linden (Almere).

 

Terug naar overzicht

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Money logistics cashmanagement Bewaaradvies.nl AWE constructiebureau Dop en Erwt Flevoflex Aeres Bedrijvencentrum Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh SHK koeriersdiensten Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Kunstcollectief Dronten Chakti Total Body Center Cadema Dakwerken BuitenVitaal Akke de Boer ShipWoodshop Hilde Boers PR Mobiele tribune verhuur Comfortboats Maria Schlepers Lirion Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Robert Vijn Traktoren B.V. Windturbineservice B.V. Voetverzorging Flevoland De Boer Bouwzaken Libero'99 Windpark Kubbeweg Victor Video SailBest Flevodrip Endless webdesign Opel treffen Nijk Agrarische Dienstverlening LoveInCare Otter Tuinhuizen PV Systems zonnepanelen Chalet 15 Hondenpension De Toren hoeve Technisch Bureau Nigo De meiden Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Van Vliet Jacht Interieurs Everun Nederland