Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent

Op woensdagmiddag 13 november worden de winnaars bekend gemaakt van de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent IVIO Andries Greiner-Prijs.

De jury heeft na het lezen van de ruim 80 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftij! dscategorie jonger dan 25 jaar en de categorie 25 jaar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar.

Op 6 september sloot de inzendtermijn voor verhalen rond het thema voor deze prijsvraag: ‘Met Andere Ogen’. De bekendmaking van de winnaars is op woensdagmiddag 13 november in het Cultureel Centrum De Kubus in Lelystad, aanvang is 1530 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2011 uitgereikt. De winnaars in dat jaar waren Mirthe Klein Haneveld (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar. In de categorie 25 jaar en ouder won Walt van der Linden (Almere).

 

Terug naar overzicht

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Akke de Boer Otter Tuinhuizen SHK koeriersdiensten Everun Nederland De Boer Bouwzaken Safebox Concrete & Wood - Creatief met hout en beton BuitenVitaal Van Vliet Jacht Interieurs Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Bewaaradvies.nl Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Tarieven specialist Aeres Bedrijvencentrum La Tonnelle Tuinhuizen Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening Cadema Dakwerken Thea Hussaarts Dop en Erwt ShipWoodshop ADS Inspectie Kunstvereniging Galerie Dronten Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Endless webdesign Robert Vijn Traktoren B.V. LoveInCare Flevodrip Mobiele tribune verhuur Lirion Windturbineservice B.V. Chalet 15 Windpark Kubbeweg Voetverzorging Flevoland Comfortboats AWE constructiebureau De meiden Hondenpension De Toren hoeve Flevocoaching Flevoflex Chakti Total Body Center Notaris Nieuwdam Farm Date Technisch Bureau Nigo