Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent

Op woensdagmiddag 13 november worden de winnaars bekend gemaakt van de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent IVIO Andries Greiner-Prijs.

De jury heeft na het lezen van de ruim 80 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftij! dscategorie jonger dan 25 jaar en de categorie 25 jaar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar.

Op 6 september sloot de inzendtermijn voor verhalen rond het thema voor deze prijsvraag: ‘Met Andere Ogen’. De bekendmaking van de winnaars is op woensdagmiddag 13 november in het Cultureel Centrum De Kubus in Lelystad, aanvang is 1530 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2011 uitgereikt. De winnaars in dat jaar waren Mirthe Klein Haneveld (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar. In de categorie 25 jaar en ouder won Walt van der Linden (Almere).

 

Terug naar overzicht

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Tarieven specialist Nijk Agrarische Dienstverlening Robert Vijn Traktoren B.V. Endless webdesign De meiden Thea Hussaarts Van Vliet Jacht Interieurs Farm Date Dop en Erwt Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Pieter Bosch fotografie Flevocoaching Windturbineservice B.V. LoveInCare ADS Inspectie Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Windpark Kubbeweg BuitenVitaal La Tonnelle Tuinhuizen Cadema Dakwerken SailBest Lirion AWE constructiebureau Bewaaradvies.nl Everun Nederland Aeres Bedrijvencentrum Notaris Nieuwdam Kunstvereniging Galerie Dronten Mobiele tribune verhuur Voetverzorging Flevoland Akke de Boer Otter Tuinhuizen Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Flevodrip De Boer Bouwzaken Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Hondenpension De Toren hoeve Safebox Comfortboats ShipWoodshop Maria Schlepers Technisch Bureau Nigo Chalet 15 SHK koeriersdiensten