Home
Home
Menu
de Meerpaal

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent

Op woensdagmiddag 13 november worden de winnaars bekend gemaakt van de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent IVIO Andries Greiner-Prijs.

De jury heeft na het lezen van de ruim 80 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftij! dscategorie jonger dan 25 jaar en de categorie 25 jaar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar.

Op 6 september sloot de inzendtermijn voor verhalen rond het thema voor deze prijsvraag: ‘Met Andere Ogen’. De bekendmaking van de winnaars is op woensdagmiddag 13 november in het Cultureel Centrum De Kubus in Lelystad, aanvang is 1530 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2011 uitgereikt. De winnaars in dat jaar waren Mirthe Klein Haneveld (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar. In de categorie 25 jaar en ouder won Walt van der Linden (Almere).

 

Terug naar overzicht

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Pieter Bosch fotografie Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny AWE constructiebureau Concrete & Wood - Creatief met hout en beton SHK koeriersdiensten Mobiele tribune verhuur Money logistics cashmanagement ShipWoodshop Aeres Bedrijvencentrum Farm Date Flevocoaching Libero'99 Kunstcollectief Dronten Chakti Total Body Center Bewaaradvies.nl Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Flevoflex Akke de Boer Hilde Boers PR Windpark Kubbeweg La Tonnelle Tuinhuizen Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Opel treffen Voetverzorging Flevoland Nigo Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Everun Nederland Cadema Dakwerken Victor Video Nijk Agrarische Dienstverlening Van Vliet Jacht Interieurs De Boer Bouwzaken Hondenpension De Toren hoeve Endless webdesign BuitenVitaal De meiden Lirion PV Systems zonnepanelen Robert Vijn Traktoren B.V. Dop en Erwt SailBest Hilde Boers PR Maria Schlepers Maxi-trade