Home
Home
Menu
Tulpenroute

Jurybesluit is gevallen: 13 november bekendmaking winnaars prijsvraag Flevolands schrijftalent

Op woensdagmiddag 13 november worden de winnaars bekend gemaakt van de Flevolandse wedstrijd voor schrijftalent IVIO Andries Greiner-Prijs.

De jury heeft na het lezen van de ruim 80 inzendingen een beslissing genomen en de winnaars aangewezen voor de twee inzendcategorieën, de leeftij! dscategorie jonger dan 25 jaar en de categorie 25 jaar en ouder. Voor beide categorieën zijn een cheque ter waarde van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar.

Op 6 september sloot de inzendtermijn voor verhalen rond het thema voor deze prijsvraag: ‘Met Andere Ogen’. De bekendmaking van de winnaars is op woensdagmiddag 13 november in het Cultureel Centrum De Kubus in Lelystad, aanvang is 1530 uur.

De uitreiking is in handen van juryvoorzitter Andries Greiner. De overige juryleden zijn Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers.

De vorige IVIO-Andries Greiner Prijs werd in november 2011 uitgereikt. De winnaars in dat jaar waren Mirthe Klein Haneveld (Lelystad) in de categorie jonger dan 25 jaar. In de categorie 25 jaar en ouder won Walt van der Linden (Almere).

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De rode draak Pieter Bosch fotografie Flevocoaching Flevoflex Voetverzorging Flevoland Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Opel treffen Maria Schlepers Chakti Total Body Center Robert Vijn Traktoren B.V. PV Systems zonnepanelen BuitenVitaal De meiden Niek van der Vlis Slagerij & Catering Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Akke de Boer Bewaaradvies.nl Technisch Bureau Nigo SailBest Everun Nederland Lirion Farm Date Spectrum psychologie & psychotherapie Libero'99 Hilde Boers PR AWE constructiebureau Nijk Agrarische Dienstverlening Otter Tuinhuizen La Tonnelle Tuinhuizen