Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

KMM Groep bekroond tot Best Managed Company 2016-2017

kmmgroup.jpg De KMM Groep uit Lelystad heeft de Deloitte kwalificatie Best Managed Company gekregen en behoort daarmee tot de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt deel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte, waarbij bedrijven streng worden doorgelicht op zaken als strategie, d e bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten. Landelijk zijn er 63 bedrijven die het prestigieuze predicaat van Deloitte mogen voeren. Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. De KMM Groep deed dit jaar weer mee en werd voor de 5e keer geselecteerd tot één van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Ran Siderius, CFO van de KMM Groep: “Dat we er dit jaar weer bij horen is een groot compliment aan alle medewerkers in de groep. Het komende jaar zal de KMM Groep zich verder ontwikkelen in de niche markten waarin de bedrijven hun diensten verlenen. 2016 was een fantastisch jaar voor de groep qua groei en cijfers en de verwachting is dat deze ontwikkelingen zich in 2017 doorzetten. De klanttevredenheid en productontwikkeling zijn het komende jaar een speerpunt. Klanten blijven alleen als ze tevreden zijn en je meer voor ze doet dan ze verwachten. Daarnaast is innovatie een belangrijk onderdeel onze strategie en bestaansrecht. Hierin staan een aantal mooie dingen te gebeuren de komende tijd.”

Meine Breemhaar, CEO van de KMM Groep vult aan: “KMM Groep is een echte netwerkorganisatie waarbij het management en de medewerkers gedreven zijn om in het belang van hun klanten en relaties de producten en diensten alsmede de organisatie steeds verder te verbeteren.”

Over de KMM-groep
De Kennis, Marketing & Media (KMM) Groep bestaat sinds 1998. In die periode is de organisatie gegroeid van vier bedrijven naar de huidige omvang van 16 bedrijven. De snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland is landelijk en deels internationaal actief met ruim 450 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels. Deze zijn: IVIO, Metafoor, Prosu en Karmac. Als slogan heeft de KMM Groep `Diversiteit in Innovatie’.

Terug naar overzicht

KMM Groep bekroond tot Best Managed Company 2016-2017 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Mobiele tribune verhuur Aeres Bedrijvencentrum Dop en Erwt Thea Hussaarts Chalet 15 Akke de Boer Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Farm Date Tarieven specialist SHK koeriersdiensten SailBest Endless webdesign Windturbineservice B.V. De meiden De Boer Bouwzaken Technisch Bureau Nigo Maria Schlepers Windpark Kubbeweg Cadema Dakwerken Everun Nederland Flevodrip Comfortboats Nijk Agrarische Dienstverlening Kunstvereniging Galerie Dronten Pieter Bosch fotografie Otter Tuinhuizen AWE constructiebureau Flevocoaching Lirion Hondenpension De Toren hoeve Bewaaradvies.nl La Tonnelle Tuinhuizen ShipWoodshop Notaris Nieuwdam Voetverzorging Flevoland BuitenVitaal Van Vliet Jacht Interieurs Robert Vijn Traktoren B.V. Safebox Concrete & Wood - Creatief met hout en beton