Home
Home
Menu
de Meerpaal

KMM Groep benoemd tot Best Managed Company 2017-2018

KMM Groep (Kennis, Marketing & Media) behoort ook dit jaar tot de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen woensdag 7 februari bekend. De kwalificatie maakt deel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte, waarbij bedrijven streng worden doorgelicht op zaken als st rategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is de KMM Groep als één van de 51 Best Managed Companies naar voren gekomen. 
Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. De KMM Groep deed dit jaar voor de zevende keer mee en werd net als vorig jaar wederom geselecteerd als één van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

De heer Ran Siderius, CFO KMM Groep, toonde zich verheugd met de prolongatie: “De kwalificatie bevestigt dat we op de goede weg zijn. Ook het komende jaar zal de KMM-Groep zich verder ontwikkelen binnen de gekozen strategieën en markten.”

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Over KMM-groep
De Kennis, Marketing & Media (KMM) Groep bestaat sinds 1998. In die periode is de organisatie gegroeid van vier bedrijven naar de huidige omvang van 16 bedrijven. De snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland is landelijk en deels internationaal actief met ruim 600 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels. Deze zijn: IVIO, Metafoor, Prosu en Karmac. Als slogan heeft de KMM Groep `Diversiteit in Innovatie’. Meer info op http://www.kmmgroep.nl

 

Terug naar overzicht

KMM Groep benoemd tot Best Managed Company 2017-2018 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

LoveInCare Otter Tuinhuizen La Tonnelle Tuinhuizen Aeres Bedrijvencentrum Endless webdesign AWE constructiebureau Dop en Erwt PV Systems zonnepanelen Technisch Bureau Nigo Opel treffen BuitenVitaal SHK koeriersdiensten Voetverzorging Flevoland Akke de Boer Farm Date Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Bewaaradvies.nl De meiden Kunstcollectief Dronten Windpark Kubbeweg ShipWoodshop Hilde Boers PR Thea Hussaarts Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De Boer Bouwzaken Flevoflex Nijk Agrarische Dienstverlening Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Hondenpension De Toren hoeve Chalet 15 Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Cadema Dakwerken Everun Nederland Victor Video Lirion Chakti Total Body Center Libero'99 Windturbineservice B.V. Van Vliet Jacht Interieurs Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Flevocoaching SailBest Pieter Bosch fotografie Robert Vijn Traktoren B.V.