Home
Home
Menu
Tulpenroute

KNVB Beker en Hakim Ziyech naar Dronten

Dinsdagvond 13 mei speelt het kersverse kampioenselftal van asvDronten tegen de KNVB-bekerwinnaar PEC Zwolle. Zowel de kampioensschaal van het eerste elftal van asvDronten als de originele KNVB-beker zullen die avond te bewonderen zijn.

De Dronter kampioensclub laat weten er trots op te zijn dat de beroemde telg uit de Dronter Ziyech familie, Hakim Ziyech, speler bij SC Heerenveen, de aftrap van deze legendarische wedstrijd verricht.


Hakim staat in de belangstelling van vele grote clubs en was direct enthousiast toen hij hoorde van het verzoek van asvDronten om de wedstrijd tegen PEC Zwolle af te trappen. Hakim zal als asvDronten jeugdspeler zonder twijfel uitgroeien tot één van de grootste voetballers van ons land en daar is asvDronten trots op. Hij zal de aftrap samen doen met asvDronten coryfee Kees Bruinekool. Aanvang van de wedstrijd op het Burgemeester Dekker Sportpark is 19.00 uur.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Akke de Boer Spectrum psychologie & psychotherapie Pieter Bosch fotografie SailBest Endless webdesign Voetverzorging Flevoland De meiden Nijk Agrarische Dienstverlening La Tonnelle Tuinhuizen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Technisch Bureau Nigo Otter Tuinhuizen Farm Date Flevocoaching Libero'99 Maria Schlepers Chakti Total Body Center Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Everun Nederland Bewaaradvies.nl AWE constructiebureau PV Systems zonnepanelen Flevoflex BuitenVitaal Robert Vijn Traktoren B.V. Lirion Cadema Dakwerken De rode draak Opel treffen Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny