Home
Home
Menu
de Meerpaal

KNVB Beker en Hakim Ziyech naar Dronten

Dinsdagvond 13 mei speelt het kersverse kampioenselftal van asvDronten tegen de KNVB-bekerwinnaar PEC Zwolle. Zowel de kampioensschaal van het eerste elftal van asvDronten als de originele KNVB-beker zullen die avond te bewonderen zijn.

De Dronter kampioensclub laat weten er trots op te zijn dat de beroemde telg uit de Dronter Ziyech familie, Hakim Ziyech, speler bij SC Heerenveen, de aftrap van deze legendarische wedstrijd verricht.


Hakim staat in de belangstelling van vele grote clubs en was direct enthousiast toen hij hoorde van het verzoek van asvDronten om de wedstrijd tegen PEC Zwolle af te trappen. Hakim zal als asvDronten jeugdspeler zonder twijfel uitgroeien tot één van de grootste voetballers van ons land en daar is asvDronten trots op. Hij zal de aftrap samen doen met asvDronten coryfee Kees Bruinekool. Aanvang van de wedstrijd op het Burgemeester Dekker Sportpark is 19.00 uur.
 

Terug naar overzicht

KNVB Beker en Hakim Ziyech naar Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Voetverzorging Flevoland Chakti Total Body Center Technisch Bureau Nigo SailBest Flevoflex Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Niek van der Vlis Slagerij & Catering Lirion Endless webdesign De Boer Bouwzaken Akke de Boer Mobiele tribune verhuur Cadema Dakwerken Maria Schlepers Libero'99 De meiden Spectrum psychologie & psychotherapie Hilde Boers PR Pieter Bosch fotografie Otter Tuinhuizen La Tonnelle Tuinhuizen Flevocoaching Robert Vijn Traktoren B.V. Bewaaradvies.nl De rode draak AWE constructiebureau PV Systems zonnepanelen Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date Concrete & Wood - Creatief met hout en beton