Home
Home
Menu
de Meerpaal

KNVB Beker en Hakim Ziyech naar Dronten

Dinsdagvond 13 mei speelt het kersverse kampioenselftal van asvDronten tegen de KNVB-bekerwinnaar PEC Zwolle. Zowel de kampioensschaal van het eerste elftal van asvDronten als de originele KNVB-beker zullen die avond te bewonderen zijn.

De Dronter kampioensclub laat weten er trots op te zijn dat de beroemde telg uit de Dronter Ziyech familie, Hakim Ziyech, speler bij SC Heerenveen, de aftrap van deze legendarische wedstrijd verricht.


Hakim staat in de belangstelling van vele grote clubs en was direct enthousiast toen hij hoorde van het verzoek van asvDronten om de wedstrijd tegen PEC Zwolle af te trappen. Hakim zal als asvDronten jeugdspeler zonder twijfel uitgroeien tot één van de grootste voetballers van ons land en daar is asvDronten trots op. Hij zal de aftrap samen doen met asvDronten coryfee Kees Bruinekool. Aanvang van de wedstrijd op het Burgemeester Dekker Sportpark is 19.00 uur.
 

Terug naar overzicht

KNVB Beker en Hakim Ziyech naar Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De Boer Bouwzaken De meiden Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Pieter Bosch fotografie Technisch Bureau Nigo Akke de Boer Farm Date La Tonnelle Tuinhuizen Chakti Total Body Center Flevoflex Otter Tuinhuizen Cadema Dakwerken Endless webdesign SailBest Spectrum psychologie & psychotherapie Robert Vijn Traktoren B.V. Niek van der Vlis Slagerij & Catering Mobiele tribune verhuur Opel treffen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh AWE constructiebureau Bewaaradvies.nl Hilde Boers PR Flevocoaching De rode draak Voetverzorging Flevoland Everun Nederland Maria Schlepers PV Systems zonnepanelen Lirion