Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Koningsdag 2018 in Dronten: één groot feest!

na koningsdag.jpg Koningsdag 2018 was één groot feest in Dronten. Op het Meerpaalplein was het de hele dag erg druk en buitengewoon gezellig. STADronten kijkt zeer tevreden terug op het eerste evenement van 2018.
  Naast de Vrijmarkt in Stadscentrum Suydersee begon de dag met de lawaai optocht en het officiële deel met het vlag hijsen door burgemeester Aat de Jonge. Vervolgens gingen, iets vroeger dan gepland, al rond 11:13 uur de dagactiviteiten van start.

Vele kinderen reden op een pony Stal Sabbé. Bij Zwaan Buitensport kon er weer leuk geklommen worden. Vele kinderen hebben vrijdagmiddag hun diploma gehaald bij het Elsvierderels kinderspellencircuit. Tevens maakte Els de mooiste creaties als de balonnenclown. Verder was er de timmerfabriek, de graffity-muur, waren er gekke fietsen, de wenstroon en diverse springkussens.

De Flevotruckerstour vertrok met luid getoeter rond 9:30 uur vanaf het Meerpaalplein in een colonne van vele vrachtwagens en de Drontenaren kon wederom genieten van de oude tractoren van devereniging afd. Flevoland. Gedurende de hele dag was er veel muziek en dans op het plein verzorgd door de Meerpaal.
STADronten kijkt terug op een bijzonder geslaagde Koningsdag. Dit alles is alleen mogelijk door steun van vrijwilligers, de gemeente en van onze sponsors. Dank aan iedereen! In het bijzonder ook een speciaal woord van dank voor  alle vrijwilligers van het AZC!
STADronten
Alois Michielsen, Mireille van Groningen
 

Terug naar overzicht

Koningsdag 2018 in Dronten: één groot feest! Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Mobiele tribune verhuur Comfortboats Pieter Bosch fotografie Lirion Hondenpension De Toren hoeve BuitenVitaal Robert Vijn Traktoren B.V. De meiden De Boer Bouwzaken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Kunstvereniging Galerie Dronten Maria Schlepers AWE constructiebureau Nijk Agrarische Dienstverlening Windpark Kubbeweg ShipWoodshop Notaris Nieuwdam Otter Tuinhuizen Flevodrip SailBest Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Thea Hussaarts Dop en Erwt Akke de Boer Cadema Dakwerken Bewaaradvies.nl SHK koeriersdiensten Tarieven specialist Flevocoaching Safebox Voetverzorging Flevoland Windturbineservice B.V. Van Vliet Jacht Interieurs Aeres Bedrijvencentrum La Tonnelle Tuinhuizen Farm Date Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Everun Nederland Endless webdesign Technisch Bureau Nigo ADS Inspectie Chalet 15