Home
Home
Menu
Tulpenroute

Koningsdag 2018 in Dronten: één groot feest!

na koningsdag.jpg Koningsdag 2018 was één groot feest in Dronten. Op het Meerpaalplein was het de hele dag erg druk en buitengewoon gezellig. STADronten kijkt zeer tevreden terug op het eerste evenement van 2018.
  Naast de Vrijmarkt in Stadscentrum Suydersee begon de dag met de lawaai optocht en het officiële deel met het vlag hijsen door burgemeester Aat de Jonge. Vervolgens gingen, iets vroeger dan gepland, al rond 11:13 uur de dagactiviteiten van start.

Vele kinderen reden op een pony Stal Sabbé. Bij Zwaan Buitensport kon er weer leuk geklommen worden. Vele kinderen hebben vrijdagmiddag hun diploma gehaald bij het Elsvierderels kinderspellencircuit. Tevens maakte Els de mooiste creaties als de balonnenclown. Verder was er de timmerfabriek, de graffity-muur, waren er gekke fietsen, de wenstroon en diverse springkussens.

De Flevotruckerstour vertrok met luid getoeter rond 9:30 uur vanaf het Meerpaalplein in een colonne van vele vrachtwagens en de Drontenaren kon wederom genieten van de oude tractoren van devereniging afd. Flevoland. Gedurende de hele dag was er veel muziek en dans op het plein verzorgd door de Meerpaal.
STADronten kijkt terug op een bijzonder geslaagde Koningsdag. Dit alles is alleen mogelijk door steun van vrijwilligers, de gemeente en van onze sponsors. Dank aan iedereen! In het bijzonder ook een speciaal woord van dank voor  alle vrijwilligers van het AZC!
STADronten
Alois Michielsen, Mireille van Groningen
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Everun Nederland BuitenVitaal SailBest Spectrum psychologie & psychotherapie Technisch Bureau Nigo De meiden Maria Schlepers Akke de Boer Hilde Boers PR Libero'99 Niek van der Vlis Slagerij & Catering Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Cadema Dakwerken PV Systems zonnepanelen La Tonnelle Tuinhuizen Bewaaradvies.nl Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Otter Tuinhuizen Nijk Agrarische Dienstverlening Lirion Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Opel treffen Robert Vijn Traktoren B.V. Chakti Total Body Center De rode draak Flevoflex Flevocoaching AWE constructiebureau Farm Date Endless webdesign