Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Lucille Werner presenteert Flevopenningen Ondernemersgala

 Televisiepresentatrice Lucille Werner gaat het Flevopenningen Ondernemersgala presenteren. Werner is ambassadrice van verschillende organisaties die zich richten op integratie van mensen met een functiebeperking.

 Tijdens de 12e editie van het Ondernemersgala wordt voor de eerste keer de Participatiepenning uitgereikt voor maatschappelijk ondernemerschap. Met deze nieuwe penning worden uitzonderlijke prestaties van ondernemingen in het kader van de Participatiewet onderscheiden. Sponsor van de Participatiepenning is het Regionaal Werkbedrijf Flevoland, het samenwerkingsverband van gemeenten, UWV en sociale partners dat verantwoordelijk is voor de banenafspraak om mensen met een beperking bij bedrijven en organisaties aan het werk te helpen.

Het Flevopenningen Ondernemersgala wordt op 8 april 2016 gehouden bij het Werkbedrijf Lelystad aan de Vaartweg 67 te Lelystad. Naar verwachting zullen zo’n 450 beslissers uit het bedrijfsleven, het bestuur en de politiek, tijdens een groots opgezet dinerprogramma de uitreiking van de Flevopenningen bijwonen. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. Er worden Flevopenningen uitgereikt voor Excellent Ondernemerschap, Innovatie, Beste Comakership van Hogeschool Windesheim Flevoland en Participatie.

De Stichting Flevopenningen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de uitreiking van de Flevopenningen. De uitreiking van de Flevopenningen is de langstlopende georganiseerde ondernemersactiviteit in Flevoland en inmiddels een provinciebrede traditie. De ondernemersprijzen worden breed gedragen, waarbij de samenwerking en de verbinding tussen het gezamenlijke bedrijfsleven en de overheid van essentieel belang zijn.

Terug naar overzicht

Lucille Werner presenteert Flevopenningen Ondernemersgala Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Endless webdesign Flevocoaching Voetverzorging Flevoland Hondenpension De Toren hoeve Otter Tuinhuizen La Tonnelle Tuinhuizen De meiden BuitenVitaal De Boer Bouwzaken Van Vliet Jacht Interieurs Bewaaradvies.nl Technisch Bureau Nigo Aeres Bedrijvencentrum Everun Nederland Lirion Chalet 15 SHK koeriersdiensten Pieter Bosch fotografie Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Comfortboats AWE constructiebureau Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Windturbineservice B.V. Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Tarieven specialist Flevodrip Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date Kunstvereniging Galerie Dronten ADS Inspectie Robert Vijn Traktoren B.V. Notaris Nieuwdam Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Maria Schlepers Thea Hussaarts Akke de Boer Mobiele tribune verhuur Safebox SailBest Dop en Erwt ShipWoodshop Cadema Dakwerken