Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Maand van Leren en Werken

Leerwerkloket doet mee aan de maand van Leren en Werken Tijdens de Maand van Leren en Werken in april besteden Leerwerkloketten door het hele land extra aandacht aan het belang van een Leven Lang Ontwikkelen. Ook het Leerwerkloket Flevoland doet hieraan mee met extra inloopspreekuren, workshops en veel meer. 
  In samenwerking met Flevomeer Bibliotheek en de nieuwe Bibliotheek worden in de week van 18 april de inloopspreekuren uitgebreid. Op deze dagen/tijden kan iedereen bij een adviseur terecht voor advies over om- of bijscholing, je loopbaan of als je nieuwsgierig bent wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. Maar ook voor een CV check, sollicitatietips en advies bij het maken van een pakkende motivatiebrief en een LinkedIn profiel. Daarnaast worden er op verschillende locaties workshops solliciteren gegeven voor mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal. 
 
Ga voor actuele informatie over de inloopspreekuren, de workshops solliciteren en verdere activiteiten naar de website van het Leerwerkloket Flevoland: flevoland.leerwerkloket.nl. Hieronder de tijden en locaties van de extra inloopspreekuren:
18 april    De Nieuwe Bibliotheek Almere            17.00 – 20.00 uur
19 april    Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder    17.00 – 20.00 uur
20 april    Flevomeer Bibliotheek Lelystad            17.00 – 20.00 uur 
20 april    Flevomeer Bibliotheek Dronten            17.00 – 20.00 uur
21 april    Flevomeer Bibliotheek Urk                17.00 – 20.00 uur
 

Terug naar overzicht

Maand van Leren en Werken Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Otter Tuinhuizen Comfortboats Van Vliet Jacht Interieurs Lirion SHK koeriersdiensten AWE constructiebureau Safebox Windturbineservice B.V. De Boer Bouwzaken Thea Hussaarts De meiden Flevodrip Farm Date SailBest Pieter Bosch fotografie Maria Schlepers La Tonnelle Tuinhuizen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Voetverzorging Flevoland Flevocoaching Aeres Bedrijvencentrum Cadema Dakwerken Notaris Nieuwdam Endless webdesign Tarieven specialist Hondenpension De Toren hoeve Everun Nederland ShipWoodshop Robert Vijn Traktoren B.V. Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Bewaaradvies.nl Chalet 15 Dop en Erwt Kunstvereniging Galerie Dronten Nijk Agrarische Dienstverlening Windpark Kubbeweg Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Technisch Bureau Nigo Mobiele tribune verhuur Akke de Boer BuitenVitaal ADS Inspectie