Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Maand van Leren en Werken

Leerwerkloket doet mee aan de maand van Leren en Werken Tijdens de Maand van Leren en Werken in april besteden Leerwerkloketten door het hele land extra aandacht aan het belang van een Leven Lang Ontwikkelen. Ook het Leerwerkloket Flevoland doet hieraan mee met extra inloopspreekuren, workshops en veel meer. 
  In samenwerking met Flevomeer Bibliotheek en de nieuwe Bibliotheek worden in de week van 18 april de inloopspreekuren uitgebreid. Op deze dagen/tijden kan iedereen bij een adviseur terecht voor advies over om- of bijscholing, je loopbaan of als je nieuwsgierig bent wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. Maar ook voor een CV check, sollicitatietips en advies bij het maken van een pakkende motivatiebrief en een LinkedIn profiel. Daarnaast worden er op verschillende locaties workshops solliciteren gegeven voor mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal. 
 
Ga voor actuele informatie over de inloopspreekuren, de workshops solliciteren en verdere activiteiten naar de website van het Leerwerkloket Flevoland: flevoland.leerwerkloket.nl. Hieronder de tijden en locaties van de extra inloopspreekuren:
18 april    De Nieuwe Bibliotheek Almere            17.00 – 20.00 uur
19 april    Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder    17.00 – 20.00 uur
20 april    Flevomeer Bibliotheek Lelystad            17.00 – 20.00 uur 
20 april    Flevomeer Bibliotheek Dronten            17.00 – 20.00 uur
21 april    Flevomeer Bibliotheek Urk                17.00 – 20.00 uur
 

Terug naar overzicht

Maand van Leren en Werken Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De meiden Chalet 15 Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh ShipWoodshop Technisch Bureau Nigo Safebox Thea Hussaarts Akke de Boer Everun Nederland BuitenVitaal Hondenpension De Toren hoeve Dop en Erwt La Tonnelle Tuinhuizen Robert Vijn Traktoren B.V. SailBest AWE constructiebureau Mobiele tribune verhuur Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Nijk Agrarische Dienstverlening Notaris Nieuwdam ADS Inspectie Van Vliet Jacht Interieurs Windpark Kubbeweg Tarieven specialist Kunstvereniging Galerie Dronten Flevodrip Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Comfortboats Endless webdesign De Boer Bouwzaken Maria Schlepers Pieter Bosch fotografie Cadema Dakwerken Flevocoaching Windturbineservice B.V. LoveInCare Voetverzorging Flevoland Lirion Farm Date Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Bewaaradvies.nl Aeres Bedrijvencentrum SHK koeriersdiensten Otter Tuinhuizen