Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Maand van Leren en Werken

Leerwerkloket doet mee aan de maand van Leren en Werken Tijdens de Maand van Leren en Werken in april besteden Leerwerkloketten door het hele land extra aandacht aan het belang van een Leven Lang Ontwikkelen. Ook het Leerwerkloket Flevoland doet hieraan mee met extra inloopspreekuren, workshops en veel meer. 
  In samenwerking met Flevomeer Bibliotheek en de nieuwe Bibliotheek worden in de week van 18 april de inloopspreekuren uitgebreid. Op deze dagen/tijden kan iedereen bij een adviseur terecht voor advies over om- of bijscholing, je loopbaan of als je nieuwsgierig bent wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. Maar ook voor een CV check, sollicitatietips en advies bij het maken van een pakkende motivatiebrief en een LinkedIn profiel. Daarnaast worden er op verschillende locaties workshops solliciteren gegeven voor mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal. 
 
Ga voor actuele informatie over de inloopspreekuren, de workshops solliciteren en verdere activiteiten naar de website van het Leerwerkloket Flevoland: flevoland.leerwerkloket.nl. Hieronder de tijden en locaties van de extra inloopspreekuren:
18 april    De Nieuwe Bibliotheek Almere            17.00 – 20.00 uur
19 april    Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder    17.00 – 20.00 uur
20 april    Flevomeer Bibliotheek Lelystad            17.00 – 20.00 uur 
20 april    Flevomeer Bibliotheek Dronten            17.00 – 20.00 uur
21 april    Flevomeer Bibliotheek Urk                17.00 – 20.00 uur
 

Terug naar overzicht

Maand van Leren en Werken Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Farm Date Maria Schlepers Notaris Nieuwdam Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Chalet 15 Technisch Bureau Nigo Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Windturbineservice B.V. Tarieven specialist Hondenpension De Toren hoeve Pieter Bosch fotografie Everun Nederland La Tonnelle Tuinhuizen Cadema Dakwerken Mobiele tribune verhuur SHK koeriersdiensten Bewaaradvies.nl Lirion Akke de Boer Nijk Agrarische Dienstverlening Voetverzorging Flevoland Thea Hussaarts Flevodrip Dop en Erwt Van Vliet Jacht Interieurs Flevocoaching ADS Inspectie Safebox Otter Tuinhuizen De Boer Bouwzaken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie ShipWoodshop BuitenVitaal SailBest De meiden AWE constructiebureau Aeres Bedrijvencentrum Endless webdesign Kunstvereniging Galerie Dronten Robert Vijn Traktoren B.V. Comfortboats