Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Managementtrainees KMM Groep zamelen speelgoed in voor Speelgoedbank

 In het kader van hun managementtraining hebben veertien deelnemers aan het KMM Managementtrainee Programma kinderspeelgoed ingezameld en op zaterdag 2 november geholpen met het schoonmaken en uitstallen van de ingebrachte spullen.

De KMM Groep start jaarlijks met het managementtrainee programma. Startende werkzoekenden krijgen de kans om hieraan deel te nemen en zich te ontwikkelen binnen de bedrijven van de KMM Groep. Tijdens het programma worden de starters klaargestoomd voor het management. Daarbij kan een maatschappelijke component niet ontbreken.

De managementtrainees zijn op zoek gegaan naar een doel wat zij konden ondersteunen. Al snel werd de wens uitgesproken kinderen in deze tijd een geweldig Sinterklaasfeest te bezorgen. Het duurde niet lang of de Speelgoedbank werd genoemd. Na Suzanne Stoop-Aszink van de Speelgoedbank benaderd te hebben, die zeer verheugd reageerde, hebben alle veertien trainees zich ingezet om speelgoed in te zamelen.

 

De Speelgoedbank
De Speelgoedbank Dronten is een initiatief van Suzanne Stoop-Aszink. De wens bestaat om uiteindelijk een Stichting op te zetten, zodat er ook voor kinderen waarvan de ouders zijn aangewezen op de Voedselbank en de bijstand, fantastische cadeaus krijgt voor zijn/haar verjaardag/Sinterklaasfeest/Kerstfeest.

 

Kmm Groep
De Groep bestaat uit de bedrijven IVIO, Karmac, Metafoor en Prosu. Stuk voor stuk zeer diverse bedrijven maar wel met hetzelfde doel. Doel is het ontzorgen van grote bedrijven en overheidsorganisaties door middel van kennisoverdracht en informatiebeheer. Daarbij richt de Kmm Groep zich op Maatschappelijk ondernemen. Daaronder valt natuurlijk het opleidingstraject management trainee programma en het stimuleren van de maatschappelijke activiteiten van de trainees.
 

Terug naar overzicht

Managementtrainees KMM Groep zamelen speelgoed in voor Speelgoedbank Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

ShipWoodshop Windpark Kubbeweg Robert Vijn Traktoren B.V. De Boer Bouwzaken Safebox BuitenVitaal Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Pieter Bosch fotografie Cadema Dakwerken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Otter Tuinhuizen Technisch Bureau Nigo Aeres Bedrijvencentrum Everun Nederland Chalet 15 Comfortboats SHK koeriersdiensten Concrete & Wood - Creatief met hout en beton La Tonnelle Tuinhuizen Hondenpension De Toren hoeve AWE constructiebureau Lirion Maria Schlepers Dop en Erwt Farm Date Akke de Boer SailBest Thea Hussaarts Flevocoaching Kunstvereniging Galerie Dronten Endless webdesign Van Vliet Jacht Interieurs Flevodrip ADS Inspectie Windturbineservice B.V. Notaris Nieuwdam Mobiele tribune verhuur Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Nijk Agrarische Dienstverlening Bewaaradvies.nl Tarieven specialist Voetverzorging Flevoland De meiden