Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Managementtrainees KMM Groep zamelen speelgoed in voor Speelgoedbank

 In het kader van hun managementtraining hebben veertien deelnemers aan het KMM Managementtrainee Programma kinderspeelgoed ingezameld en op zaterdag 2 november geholpen met het schoonmaken en uitstallen van de ingebrachte spullen.

De KMM Groep start jaarlijks met het managementtrainee programma. Startende werkzoekenden krijgen de kans om hieraan deel te nemen en zich te ontwikkelen binnen de bedrijven van de KMM Groep. Tijdens het programma worden de starters klaargestoomd voor het management. Daarbij kan een maatschappelijke component niet ontbreken.

De managementtrainees zijn op zoek gegaan naar een doel wat zij konden ondersteunen. Al snel werd de wens uitgesproken kinderen in deze tijd een geweldig Sinterklaasfeest te bezorgen. Het duurde niet lang of de Speelgoedbank werd genoemd. Na Suzanne Stoop-Aszink van de Speelgoedbank benaderd te hebben, die zeer verheugd reageerde, hebben alle veertien trainees zich ingezet om speelgoed in te zamelen.

 

De Speelgoedbank
De Speelgoedbank Dronten is een initiatief van Suzanne Stoop-Aszink. De wens bestaat om uiteindelijk een Stichting op te zetten, zodat er ook voor kinderen waarvan de ouders zijn aangewezen op de Voedselbank en de bijstand, fantastische cadeaus krijgt voor zijn/haar verjaardag/Sinterklaasfeest/Kerstfeest.

 

Kmm Groep
De Groep bestaat uit de bedrijven IVIO, Karmac, Metafoor en Prosu. Stuk voor stuk zeer diverse bedrijven maar wel met hetzelfde doel. Doel is het ontzorgen van grote bedrijven en overheidsorganisaties door middel van kennisoverdracht en informatiebeheer. Daarbij richt de Kmm Groep zich op Maatschappelijk ondernemen. Daaronder valt natuurlijk het opleidingstraject management trainee programma en het stimuleren van de maatschappelijke activiteiten van de trainees.
 

Terug naar overzicht

Managementtrainees KMM Groep zamelen speelgoed in voor Speelgoedbank Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Akke de Boer Flevocoaching Technisch Bureau Nigo Van Vliet Jacht Interieurs Kunstvereniging Galerie Dronten Safebox Windturbineservice B.V. Robert Vijn Traktoren B.V. ADS Inspectie SHK koeriersdiensten Comfortboats Endless webdesign Otter Tuinhuizen Aeres Bedrijvencentrum Cadema Dakwerken LoveInCare Notaris Nieuwdam Maria Schlepers Chakti Total Body Center De meiden Flevoflex Lirion Everun Nederland ShipWoodshop Tarieven specialist Windpark Kubbeweg Thea Hussaarts Mobiele tribune verhuur Hondenpension De Toren hoeve Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Nijk Agrarische Dienstverlening AWE constructiebureau SailBest Pieter Bosch fotografie Bewaaradvies.nl La Tonnelle Tuinhuizen De Boer Bouwzaken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Farm Date Flevodrip Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh BuitenVitaal Voetverzorging Flevoland Concrete & Wood - Creatief met hout en beton