Home
Home
Menu
Tulpenroute

Meine Breemhaar ontvangt Andries Greiner Award

brremhaar-dec-2018.jpg In de algemene ledenvergadering van het CDA Flevoland werd afgelopen maandag de Andries Greiner Award, bestaande uit een sculptuur en oorkonde, door gedeputeerde Jan Nico Appelman overhandigd aan Meine Breemhaar, directeur-eigenaar van de KMM Groep, een netwerk van 36 bedrijven, gespreid over Flevoland.
Bij het vertrek van Andries Greiner als gedeputeerde van de Provincie Flevoland is door CDA Flevoland als afscheidsgeschenk een Award ingesteld, bestemd voor een persoon die zich onderscheiden heeft op het gebied van economie en onderwijs.

Greiner lichtte de motivatie voor de toekenning toe: Meine Breemhaar heeft zich als ondernemer met succes ingezet voor onderwijs aan kinderen in geïsoleerde situaties, in binnen- en buitenland. Het betreft het onderwijs verzorgd door de Wereldschool, IVIO@School en het recente initiatief: het Infinity College
Voorts kent zijn bedrijvennetwerk al 16 jaar een management traineeprogramma, waarmee jonge mensen een goede start in het bedrijfsleven kunnen maken.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De rode draak AWE constructiebureau La Tonnelle Tuinhuizen Akke de Boer Niek van der Vlis Slagerij & Catering Otter Tuinhuizen Maria Schlepers Endless webdesign Technisch Bureau Nigo Pieter Bosch fotografie Chakti Total Body Center Nijk Agrarische Dienstverlening Bewaaradvies.nl Cadema Dakwerken Hilde Boers PR De meiden Farm Date Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny SailBest Libero'99 BuitenVitaal Lirion Flevocoaching Opel treffen Spectrum psychologie & psychotherapie Flevoflex