Home
Home
Menu
Tulpenroute

Meine Breemhaar ontvangt Andries Greiner Award

brremhaar-dec-2018.jpg In de algemene ledenvergadering van het CDA Flevoland werd afgelopen maandag de Andries Greiner Award, bestaande uit een sculptuur en oorkonde, door gedeputeerde Jan Nico Appelman overhandigd aan Meine Breemhaar, directeur-eigenaar van de KMM Groep, een netwerk van 36 bedrijven, gespreid over Flevoland.
Bij het vertrek van Andries Greiner als gedeputeerde van de Provincie Flevoland is door CDA Flevoland als afscheidsgeschenk een Award ingesteld, bestemd voor een persoon die zich onderscheiden heeft op het gebied van economie en onderwijs.

Greiner lichtte de motivatie voor de toekenning toe: Meine Breemhaar heeft zich als ondernemer met succes ingezet voor onderwijs aan kinderen in geïsoleerde situaties, in binnen- en buitenland. Het betreft het onderwijs verzorgd door de Wereldschool, IVIO@School en het recente initiatief: het Infinity College
Voorts kent zijn bedrijvennetwerk al 16 jaar een management traineeprogramma, waarmee jonge mensen een goede start in het bedrijfsleven kunnen maken.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Flevoflex Robert Vijn Traktoren B.V. Everun Nederland Pieter Bosch fotografie Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Voetverzorging Flevoland AWE constructiebureau Spectrum psychologie & psychotherapie Hilde Boers PR PV Systems zonnepanelen Lirion Technisch Bureau Nigo De meiden SailBest Nijk Agrarische Dienstverlening Maria Schlepers Libero'99 Flevocoaching Endless webdesign Akke de Boer Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny La Tonnelle Tuinhuizen BuitenVitaal Opel treffen De rode draak Cadema Dakwerken Farm Date Chakti Total Body Center Otter Tuinhuizen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie