Home
Home
Menu
de Meerpaal

Mindful Walking: het nieuwe onthaasten

Vanaf 1 april 2020 is het mogelijk om in Dronten mee te doen met Mindful Walking. Onder begeleiding van Ingrid Prent van De Gezonderie is het mogelijk om in groepsverband te ervaren hoe Mindful Walking helpt om stress te verminderen. Als ervaren stress- en burnoutcoach wil zij hiermee mensen zélf laten ondervinden hoe effectief Mindful Walking is als oplossing voor stress, drukte en vermoeidheid.
Mindful Walking biedt meer dan gewoon wandelen. Het is een combinatie van bewust wandelen, ademhalingstechnieken en mindfulness. De ademhalings- en mindfulnessoefeningen zijn direct toepasbaar in het dagelijkse leven.
Mindful Walking is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars. Men kan zich inschrijven voor eenmalige clinics en 5-weekse cursussen. Voor bedrijven zijn er mogelijkheden om Mindful Lunch Walks voor werknemers te organiseren.

Kijk op de website voor meer informatie en data: www.vooreengezondleven.nl

Terug naar overzicht

Mindful Walking: het nieuwe onthaasten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh De Boer Bouwzaken Comfortboats Cadema Dakwerken Robert Vijn Traktoren B.V. Victor Video Akke de Boer LoveInCare Windpark Kubbeweg Maria Schlepers BuitenVitaal Farm Date Hilde Boers PR Aeres Bedrijvencentrum Dop en Erwt Everun Nederland AWE constructiebureau Bewaaradvies.nl Kunstcollectief Dronten Flevocoaching Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Technisch Bureau Nigo Van Vliet Jacht Interieurs Nijk Agrarische Dienstverlening Thea Hussaarts SailBest Opel treffen Libero'99 Voetverzorging Flevoland Hondenpension De Toren hoeve Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice ShipWoodshop Endless webdesign Flevodrip Windturbineservice B.V. Chalet 15 Lirion Flevoflex De meiden Otter Tuinhuizen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SHK koeriersdiensten Money logistics cashmanagement Mobiele tribune verhuur