Home
Home
Menu
de Meerpaal

Mindful Walking: het nieuwe onthaasten

Vanaf 1 april 2020 is het mogelijk om in Dronten mee te doen met Mindful Walking. Onder begeleiding van Ingrid Prent van De Gezonderie is het mogelijk om in groepsverband te ervaren hoe Mindful Walking helpt om stress te verminderen. Als ervaren stress- en burnoutcoach wil zij hiermee mensen zélf laten ondervinden hoe effectief Mindful Walking is als oplossing voor stress, drukte en vermoeidheid.
Mindful Walking biedt meer dan gewoon wandelen. Het is een combinatie van bewust wandelen, ademhalingstechnieken en mindfulness. De ademhalings- en mindfulnessoefeningen zijn direct toepasbaar in het dagelijkse leven.
Mindful Walking is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars. Men kan zich inschrijven voor eenmalige clinics en 5-weekse cursussen. Voor bedrijven zijn er mogelijkheden om Mindful Lunch Walks voor werknemers te organiseren.

Kijk op de website voor meer informatie en data: www.vooreengezondleven.nl

Terug naar overzicht

Mindful Walking: het nieuwe onthaasten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice La Tonnelle Tuinhuizen Windturbineservice B.V. Mobiele tribune verhuur Technisch Bureau Nigo SHK koeriersdiensten Victor Video Aeres Bedrijvencentrum Van Vliet Jacht Interieurs Everun Nederland Flevocoaching Pieter Bosch fotografie Kunstcollectief Dronten Thea Hussaarts Farm Date Robert Vijn Traktoren B.V. Opel treffen Endless webdesign Windpark Kubbeweg Hondenpension De Toren hoeve Voetverzorging Flevoland Money logistics cashmanagement De Boer Bouwzaken Bewaaradvies.nl Libero'99 Maria Schlepers BuitenVitaal ShipWoodshop Chalet 15 Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh De meiden Cadema Dakwerken Flevodrip Dop en Erwt Lirion Flevoflex SailBest Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Akke de Boer AWE constructiebureau Otter Tuinhuizen LoveInCare