Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Mindful Walking: het nieuwe onthaasten

Vanaf 1 april 2020 is het mogelijk om in Dronten mee te doen met Mindful Walking. Onder begeleiding van Ingrid Prent van De Gezonderie is het mogelijk om in groepsverband te ervaren hoe Mindful Walking helpt om stress te verminderen. Als ervaren stress- en burnoutcoach wil zij hiermee mensen zélf laten ondervinden hoe effectief Mindful Walking is als oplossing voor stress, drukte en vermoeidheid.
Mindful Walking biedt meer dan gewoon wandelen. Het is een combinatie van bewust wandelen, ademhalingstechnieken en mindfulness. De ademhalings- en mindfulnessoefeningen zijn direct toepasbaar in het dagelijkse leven.
Mindful Walking is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars. Men kan zich inschrijven voor eenmalige clinics en 5-weekse cursussen. Voor bedrijven zijn er mogelijkheden om Mindful Lunch Walks voor werknemers te organiseren.

Kijk op de website voor meer informatie en data: www.vooreengezondleven.nl

Terug naar overzicht

Mindful Walking: het nieuwe onthaasten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De Boer Bouwzaken Flevocoaching SailBest Safebox Windturbineservice B.V. AWE constructiebureau Van Vliet Jacht Interieurs Wouter Jansen Groenadvies en realisatie BuitenVitaal Thea Hussaarts Robert Vijn Traktoren B.V. La Tonnelle Tuinhuizen Everun Nederland Cadema Dakwerken Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Maria Schlepers Aeres Bedrijvencentrum Endless webdesign Akke de Boer ADS Inspectie ShipWoodshop Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Tarieven specialist Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Notaris Nieuwdam Lirion Kunstvereniging Galerie Dronten De meiden Comfortboats Otter Tuinhuizen Flevodrip Hondenpension De Toren hoeve Voetverzorging Flevoland Technisch Bureau Nigo Chalet 15 Nijk Agrarische Dienstverlening Mobiele tribune verhuur Bewaaradvies.nl Farm Date Pieter Bosch fotografie Dop en Erwt SHK koeriersdiensten