Home
Home
Menu
de Meerpaal

Minister-president Mark Rutte reikt Flevopenning Toponderneming uit

rutte.jpg Minister-president Mark Rutte komt op vrijdag 21 februari 2020 naar Lelystad om tijdens het jaarlijkse ondernemersgala van de Stichting Flevopenningen de Flevopenning Toponderneming uit te reiken. Flevopenningenvoorzitter Tom Lansink is zeer verheugd met zo’n hoog bezoek op het ondernemersgala: “We hebben bij eerdere edities ministers en staatssecretarissen mogen ontvangen, maar het is voor het eerst dat de minister-president in hoogst eigen persoon naar ons gala komt om de prestigieuze Flevopenning Toponderneming uit te reiken!”

Geschikte locatie
Het is de verwachting dat met de komst van Mark Rutte er meer beslissers uit het bedrijfsleven, het bestuur en de politiek naar het gala zullen komen dan voorheen. Lansink: ’Doorgaans wordt het Flevolandse ondernemersgala door zo’n 450-500 mensen bezocht. Dit keer verwachten we een nog grotere belangstelling. Vandaar dat we nu ook geschikte locaties evalueren. We hopen binnenkort de knoop te kunnen doorhakken.”

16e editie
Tijdens de 16e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala worden de prijzen toegekend voor excellent ondernemerschap (Flevopenning Toponderneming) en succesvol Comakership (Flevopenning Windesheim Beste Comakership). Volgend jaar wordt voor de 5e achtereenvolgende keer de Participatie Flevopenning uitgereikt. Deze bijzondere Flevopenning gaat naar het bedrijf dat als ambassadeur van inclusief werkgeverschap uitzonderlijke prestaties levert in het kader van de uitvoering van Participatiewet/Banenafspraak.

Voor de Flevopenning Toponderneming wijzen de bedrijfskringen ieder hun kandidaten aan. De kandidaten voor de Flevopenning Windesheim Beste Comakership worden door Windesheim Flevoland genomineerd en de kandidaten voor de Participatie Flevopenning worden door de zes Flevolandse gemeenten aangewezen.

Invloedrijk platform
Sinds 2004 is het jaarlijks terugkerende ondernemersgala – dat ieder jaar in een andere Flevolandse gemeente wordt gehouden – uitgegroeid tot een invloedrijk platform waarop het Flevolandse bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen worden gestimuleerd tot lucratieve onderlinge samenwerking en versterking. De partners van het Flevopenningen Ondernemersgala 2020 zijn: Provincie Flevoland, Windesheim Flevoland, Flevoland Werkt!, Gemeente Lelystad en VNO-NCW Midden.

Terug naar overzicht

Minister-president Mark Rutte reikt Flevopenning Toponderneming uit Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Bewaaradvies.nl ShipWoodshop Lirion Mobiele tribune verhuur Akke de Boer Windpark Kubbeweg Comfortboats Chakti Total Body Center AWE constructiebureau Kunstcollectief Dronten Hondenpension De Toren hoeve SailBest Opel treffen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie La Tonnelle Tuinhuizen Flevocoaching BuitenVitaal Pieter Bosch fotografie De meiden Safebox Thea Hussaarts Windturbineservice B.V. Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Chalet 15 Robert Vijn Traktoren B.V. PV Systems zonnepanelen Voetverzorging Flevoland Otter Tuinhuizen Flevoflex Aeres Bedrijvencentrum Nijk Agrarische Dienstverlening De Boer Bouwzaken Dop en Erwt Endless webdesign Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Money logistics cashmanagement Maria Schlepers Farm Date Van Vliet Jacht Interieurs Libero'99 Cadema Dakwerken LoveInCare SHK koeriersdiensten