Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Minister-president Mark Rutte reikt Flevopenning Toponderneming uit

rutte.jpg Minister-president Mark Rutte komt op vrijdag 21 februari 2020 naar Lelystad om tijdens het jaarlijkse ondernemersgala van de Stichting Flevopenningen de Flevopenning Toponderneming uit te reiken. Flevopenningenvoorzitter Tom Lansink is zeer verheugd met zo’n hoog bezoek op het ondernemersgala: “We hebben bij eerdere edities ministers en staatssecretarissen mogen ontvangen, maar het is voor het eerst dat de minister-president in hoogst eigen persoon naar ons gala komt om de prestigieuze Flevopenning Toponderneming uit te reiken!”

Geschikte locatie
Het is de verwachting dat met de komst van Mark Rutte er meer beslissers uit het bedrijfsleven, het bestuur en de politiek naar het gala zullen komen dan voorheen. Lansink: ’Doorgaans wordt het Flevolandse ondernemersgala door zo’n 450-500 mensen bezocht. Dit keer verwachten we een nog grotere belangstelling. Vandaar dat we nu ook geschikte locaties evalueren. We hopen binnenkort de knoop te kunnen doorhakken.”

16e editie
Tijdens de 16e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala worden de prijzen toegekend voor excellent ondernemerschap (Flevopenning Toponderneming) en succesvol Comakership (Flevopenning Windesheim Beste Comakership). Volgend jaar wordt voor de 5e achtereenvolgende keer de Participatie Flevopenning uitgereikt. Deze bijzondere Flevopenning gaat naar het bedrijf dat als ambassadeur van inclusief werkgeverschap uitzonderlijke prestaties levert in het kader van de uitvoering van Participatiewet/Banenafspraak.

Voor de Flevopenning Toponderneming wijzen de bedrijfskringen ieder hun kandidaten aan. De kandidaten voor de Flevopenning Windesheim Beste Comakership worden door Windesheim Flevoland genomineerd en de kandidaten voor de Participatie Flevopenning worden door de zes Flevolandse gemeenten aangewezen.

Invloedrijk platform
Sinds 2004 is het jaarlijks terugkerende ondernemersgala – dat ieder jaar in een andere Flevolandse gemeente wordt gehouden – uitgegroeid tot een invloedrijk platform waarop het Flevolandse bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen worden gestimuleerd tot lucratieve onderlinge samenwerking en versterking. De partners van het Flevopenningen Ondernemersgala 2020 zijn: Provincie Flevoland, Windesheim Flevoland, Flevoland Werkt!, Gemeente Lelystad en VNO-NCW Midden.

Terug naar overzicht

Minister-president Mark Rutte reikt Flevopenning Toponderneming uit Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Bewaaradvies.nl Windpark Kubbeweg Otter Tuinhuizen Flevodrip SailBest BuitenVitaal SHK koeriersdiensten Chalet 15 Notaris Nieuwdam Thea Hussaarts Maria Schlepers Tarieven specialist Nijk Agrarische Dienstverlening Windturbineservice B.V. Pieter Bosch fotografie Technisch Bureau Nigo Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice ShipWoodshop AWE constructiebureau Endless webdesign Akke de Boer Dop en Erwt Voetverzorging Flevoland Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De Boer Bouwzaken Kunstvereniging Galerie Dronten Van Vliet Jacht Interieurs Robert Vijn Traktoren B.V. Cadema Dakwerken La Tonnelle Tuinhuizen Hondenpension De Toren hoeve ADS Inspectie De meiden Farm Date Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Safebox Aeres Bedrijvencentrum Everun Nederland Lirion Comfortboats Mobiele tribune verhuur Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Flevocoaching