Home
Home
Menu
de Meerpaal

Mirliton Blues Night met Nederlandse topbands

Slim-Robin-Band.jpg Dronten- Bert Hermsen, eigenaar van Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Mirliton, heeft de blues opnieuw teruggebracht in Dronten. Samen met de Meerpaal wordt het podium in de grote zaal, op 15 april omgetoverd in een nachtclub in de jaren vijftig/zestig stijl, waar twee Nederlandse topbands gaan optreden. 
  Om deze tijden ook muzikaal te laten herleven zijn er 2 bands gecontracteerd, die beide stijlen vertegenwoordigen. De band Slim Robin brengt de blues op een traditionele jaren 50 manier en The Silver Dimes spelen de jaren 60 stijl van blues.
In die tijd beleefde de blues zijn hoogtij dagen, eerst (1953-1958) door de originele artiesten zelf (Muddy Waters, Sonny boy Williamson, Slim Harpo) en vanaf midden jaren 60 door de Britse coversbands (John Mayall, Eric Clapton, Fleetwood mac), die de blues onder de aandacht van het grote publiek brachten.
Slim Robin

Slim Robin is een Nederlandse harmonicaspeler/zanger die vooral bekend is van zijn harmonicaspel bij een aantal bekende bluesbands waar hij deel van uitmaakte. Je kon hem de afgelopen jaren vinden op nationale en internationale podia. Hij is al twee keer genomineerd voor beste bluesharpist door de Dutch Blues Foundation. In december 2015 is het debuutalbum: "Claim Your Wings" uitgekomen. Hierop zijn eigen nummers te vinden die een goede indruk geven waar de Slim Robin Band voor staat, pure en eerlijke blues.
 
The Silver Dimes
 
Sinds de oprichting in de zomer van 2015 is het snel gegaan met The Silver Dimes. De in het najaar uitgebrachte EP ‘No Cure, No Pay’ werd uitstekend ontvangen en met hun energieke liveshows vestigden ze al snel hun naam als één van de meest opwindende nieuwe bluesacts van Nederland. Kortom, een avond die je niet mag missen! Hermsen: “Door een goede samenwerking met de Meerpaal kunnen we deze avond aanbieden voor een ticket van maar € 10,- p.p. inclusief 1 consumptie.” Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Meerpaal.  

Terug naar overzicht

Mirliton Blues Night met Nederlandse topbands Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Aeres Bedrijvencentrum De Boer Bouwzaken Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening Comfortboats De meiden Thea Hussaarts Libero'99 Farm Date Dop en Erwt Akke de Boer Flevocoaching Windturbineservice B.V. Concrete & Wood - Creatief met hout en beton LoveInCare Money logistics cashmanagement Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Mobiele tribune verhuur Kunstcollectief Dronten BuitenVitaal Robert Vijn Traktoren B.V. Otter Tuinhuizen Everun Nederland Van Vliet Jacht Interieurs Victor Video ShipWoodshop PV Systems zonnepanelen La Tonnelle Tuinhuizen Hondenpension De Toren hoeve Cadema Dakwerken Bewaaradvies.nl Windpark Kubbeweg Technisch Bureau Nigo Voetverzorging Flevoland Flevoflex Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Endless webdesign Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Lirion Flevodrip SHK koeriersdiensten Opel treffen Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Hilde Boers PR