Walibi Holland is weer geopend, na een lange, saaie winter. Het pretpark in Biddinghuizen is klaar voor een spetterend zomerseizoen, mede dankzij een samenwerking met DJ Erik Arbores en dance4life.

" />
Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Nieuw seizoen voor Walibi Holland

Walibi Holland is weer geopend, na een lange, saaie winter. Het pretpark in Biddinghuizen is klaar voor een spetterend zomerseizoen, mede dankzij een samenwerking met DJ Erik Arbores en dance4life.

DJ Erik Arbores, onder andere bekend van DWDD, heeft speciaal voor de nieuw gethematiseerde attractie Xpress: Platform 13 een nummer geproduceerd. De track met de titel Xpress is te horen in de attractie en in de tv- en radiospots van het park. Het zorgt voor een compleet nieuwe ervaring in de attractie. Bezoekers wanen zich in een oud vervallen metrostation, waar de rit van start gaat op het gevreesde perron 13. Thuis nog even nagenieten? Echte fans kunnen het nummer downloaden via iTunes.


Dance4life
Walibi Holland en de organisatie dance4life slaan dit jaar de handen ineen. De organisatie werkt sinds 2003 samen met jongeren aan een wereld zonder aids. Dit doet dance4life door middel van muziek en dans. Walibi Holland biedt dance4life een platform om onder de aandacht te komen bij jongeren. Gedurende het hele seizoen is dance4life zichtbaar in het park en van ieder verkocht abonnement doneert Walibi 1 euro aan dance4 life.


Prijspeil
Maar, er is nog meer goed nieuws: kortingswebsite Uitmetkorting.nl doet ieder jaar onderzoek naar het prijspeil van de pretparkprijzen. Wat opvalt is dat de prijzen van Walibi slechts minimaal gestegen zijn. Gekeken naar alle pretparken betaalt de consument dit jaar 1 euro meer aan de kassa. Bij Walibi Holland zijn de prijzen slechts 50 cent gestegen. Uitmetkorting.nl raadt wel aan om altijd even te kijken naar Walibi Holland korting, want veel consumenten laten nog geld liggen door geen gebruik te maken van kortingsacties.
 

Terug naar overzicht

Nieuw seizoen voor Walibi Holland Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Van Vliet Jacht Interieurs SailBest ShipWoodshop Windturbineservice B.V. AWE constructiebureau Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Mobiele tribune verhuur Dop en Erwt Flevocoaching De meiden Farm Date Thea Hussaarts Cadema Dakwerken Nijk Agrarische Dienstverlening Safebox Flevodrip Hondenpension De Toren hoeve SHK koeriersdiensten Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Endless webdesign La Tonnelle Tuinhuizen Tarieven specialist Bewaaradvies.nl Voetverzorging Flevoland Comfortboats ADS Inspectie Kunstvereniging Galerie Dronten Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Technisch Bureau Nigo Lirion Notaris Nieuwdam Otter Tuinhuizen Everun Nederland Aeres Bedrijvencentrum De Boer Bouwzaken Pieter Bosch fotografie Chalet 15 Maria Schlepers BuitenVitaal Robert Vijn Traktoren B.V. Akke de Boer Windpark Kubbeweg