Home
Home
Menu
Tulpenroute

Nieuwe budgetcoach in Dronten

Henrianne Denekamp uit Swifterbant start op maandag 2 september als budgetcoach in de gemeente Dronten en omstreken.

 Ze wil jonge gezinnen met geldproblemen of zonder financieel overzicht helpen hun financiën weer op orde te krijgen zodat zij geld over gaan houden aan het einde van de maand en soms zelfs kunnen gaan sparen. Budgetcoach Henrianne Denekamp is een gecertificeerd coach en franchisenemer van Mijnbudgetcoach.nl.

Henrianne Denekamp heeft er bewust voor gekozen om jonge gezinnen te gaan helpen. Jonge gezinnen krijgen vaak te maken met een verandering van het inkomen. Eén of beide ouder(s) gaan minder werken, dus is er minder inkomen. Maar de uitgaven nemen alleen maar toe, waardoor er al snel sprake is van geldtekort. Als hier geen actie op wordt ondernomen, loopt het al snel uit de hand en voor je het weet staat de deurwaarder op de stoep.

De Swifterbantse heeft zelf een gezin met twee kleine kinderen, waardoor zij zich goed kan inleven in de situatie waarin de ouders verkeren. Ze biedt een gratis intakegesprek aan om vervolgens samen een plan van aanpak te maken. Zij biedt diverse trajecten aan.

www.budgetcoachdronten.nl

Terug naar overzicht

Nieuwe budgetcoach in Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Voetverzorging Flevoland Akke de Boer Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De rode draak Spectrum psychologie & psychotherapie Otter Tuinhuizen Farm Date Hilde Boers PR Flevocoaching Flevoflex Chakti Total Body Center Nijk Agrarische Dienstverlening La Tonnelle Tuinhuizen Cadema Dakwerken Pieter Bosch fotografie PV Systems zonnepanelen De meiden Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Bewaaradvies.nl Endless webdesign SailBest Niek van der Vlis Slagerij & Catering AWE constructiebureau BuitenVitaal Robert Vijn Traktoren B.V. Everun Nederland Lirion Libero'99 Opel treffen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh